- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
Hahaha çok komik
Merhaba.Yardım konusunda değişik bir psikolojim var.Bir derneğe bir kuruma hesap nosu üzerinden yardım yapmak beni hiç tatmin etmedi.Karşımdaki insanın gözlerinde ki sevinci görmek isterim ben.Çocukları mutlu etmek en tatmin olduğumdur.Mesela al bi koli dondurma en yakın parka.Okul zamanı durumu çok iyi olmayan aileler zaruri şeyleri alabiliyor sadece.Bir kız çocuğunu delirtir mesela karlar ülkesi baskılı kırtasiyelik ürünler.Ya da durumunu bildiğim birkaç aile için yaptığım şey bim,a101 gibi marketlerden belli miktar hediye kartı alıp (eşimin yada benim işyerimden verdiler fazla geldi derim)Kendi neyi kullanıp seviyosa alsın diye.Belki bencilce gelebilir ama ruhuma iyi geliyor o küçük mutluluklar.merhaba öncelikle başlık dikkat çeksin diye böyle tercih ettim . Evet ben birilerine yardım etmek istiyorum, yapılan iyilik unutulmalı ama fikir istiyorum sizden neler yapılabilir not: küçük yerde yaşıyorum dolasıyla yetiştirme yurdu vb. Yok ek olarak internet üzerinden de bişeyler olabilir
evet en güzeli lösev annem kanser tedavisi görürken kankanseri çocuk vardı odada 8 yaşında daha Allah yardımcıları olsun büyükler dirayetli yinede ilaçlara ama onların acısı başka .Yaşayan bilirlöseve yardım edebilirsin
Aman böyle yorum yapmayın konu sahibi fena püskürüyorBebeciğime dönence almak istiyorum 84 tl ama şu an bütçemi aştım bana hediye edebilirsiniz
Güzel yürekli CherryValla panpa küçük şeyler bile fark ediyor
Bir şaşalı al kes içine su koy şu sıcakta sokak hayvanları susuz perişan oluyor. Ben poşete yemek artıkları da koyuyorum.
Bir de manevi yardım da önemli bence. Bizim apartmanda yaşlı, yalnız yaşayan bir teyze var her gördüğüyle sohbet etmek istiyor:) ben karşılaştığımızda 15dk konuşmuştum bir keresinde. Annemi görünce sizin kız ne zaman gelecek onu çok seviyorum demiş:))))) Yaşlılara kibar davranmak da önemli bence.
Löseve Bağıs yapabilirsin cnm 1 tl si dahi çocukların muayenesinde kullanılıyor.50 tl gönderebilirsin ne adar gözünden çıkarsa.merhaba öncelikle başlık dikkat çeksin diye böyle tercih ettim . Evet ben birilerine yardım etmek istiyorum, yapılan iyilik unutulmalı ama fikir istiyorum sizden neler yapılabilir not: küçük yerde yaşıyorum dolasıyla yetiştirme yurdu vb. Yok ek olarak internet üzerinden de bişeyler olabilir
Araştırdım canım teşekkürlerLöseve Bağıs yapabilirsin cnm 1 tl si dahi çocukların muayenesinde kullanılıyor.50 tl gönderebilirsin ne adar gözünden çıkarsa.
RİCA EDERİM CNMAraştırdım canım teşekkürler
Bende İnsanların burda komiklik yapmasına gerek olmadığını düşünüyorumBence iyilik yapmaya karşınızda ki insanları anlamaya çalışarak başlayın. ben çok güldüm o esprili yorumlara, insanları terslemenize gerek olmadığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?