- Konu Sahibi Pokahontass
İradesel mücadeleye fiziki mücadelede eklemek istermisin, sigarayı önce yarıya kırarak kullan. Sonra çeyreğe kır. Öyle iç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyen doktor var ya maalesef. Benim bi kac arkadasima da 4-5 dal icebilirsin denmisti.Bunu cidden doktor mu demis? Kendi uydurmustur ya doktor asla boyle birsey demez, dememeli. Diyorsa da o diplomayi yirtip atsin yani.
Yalniz Ahmet Kaya erken gitti.Benim yengem günde 3 paket içerdi hamileyken Ahmet Kaya gibi. Cocuk da sapasağlam dogdu. Zararlidir belki ama kendini bu kadar paralama ic bitane. Zaten 1-2 ay sonra bulantilarin baslar istesen de icemezsin genelde öyle oluyor.
Sogumak istiosan sigaradan nefes almadan çek çek çek bitene kadar. Duraksayarak icme.
Yalniz Ahmet Kaya erken gitti.
Bunu cidden doktor mu demis? Kendi uydurmustur ya doktor asla boyle birsey demez, dememeli. Diyorsa da o diplomayi yirtip atsin yani.
Benim yengem günde 3 paket içerdi hamileyken Ahmet Kaya gibi. Cocuk da sapasağlam dogdu. Zararlidir belki ama kendini bu kadar paralama ic bitane. Zaten 1-2 ay sonra bulantilarin baslar istesen de icemezsin genelde öyle oluyor.
Sogumak istiosan sigaradan nefes almadan çek çek çek bitene kadar. Duraksayarak icme.
Catal,kasik darbeleriyle ölmeyinceTanık koruma programına alındı bence o girmeyelim hic![]()
Diyen doktor var ya maalesef. Benim bi kac arkadasima da 4-5 dal icebilirsin denmisti.
Evet aynende oyle.
Bastaki yorumlardaki bazi arkdaslarda bu noktaya deginmis. Doktor 4 5 tane icebilirsin gunde diye biliyormus. Ve tandigmin cocugu bu durumda su an.
Al, ictin sigarani, mutlumusun?
Bunu cidden doktor mu demis? Kendi uydurmustur ya doktor asla boyle birsey demez, dememeli. Diyorsa da o diplomayi yirtip atsin yani.
Orda bi dur istersenAyrica belirtyim sunuda; kocan senden nasil tiksinmiyor ya?
Sigara icen insanin agzi kokar disleri sapsari olur. Kocan nasil senle zevk alrak opuse biliyorki?
Orda bi dur istersen![]()
Genelde iş yerinde çok fazla içerim evde anca 3 4 tane.yanlış anlamayın ama sigara içmeyen kişiler için sigara kokusu gerçekten tiksindiricidir.
mesela ben iş çıkışı, önümden sigara içerek yürüyen kişilere bile tahammül edemiyorum, hızlanıp geçiyorum.
gerçekten eş ilişkisi de zor olmalı diye düşündüm bu tarz konuları görünce. çünkü normalde az da içmiyormuşsunuz, kokusunu tolere etmeniz pek mümkün değil.
Lütfen yapmayın hiçbirşey bebeğinizden değerli değil zaten artık kapalı alanlarda içilemiyor dışarı çıkmanız lazım aklınıza geldiğinde bir meşgale bulup unutmaya çalışın. Tabi içmeyen biri olarak ne kadar anlayabilirim bilmiyorum ama annem bana da kardeşime de hamileyken içmiş düşük ağırlıklı olarak doğduk özellikle ben hep hasta hep hastanelere taşınan bağışıklık sistemi zayıf bir çocuktum yanımda da içiliyordu. Annem sigara yüzünden kalp hastası oldu stent takıldı şimdi koah teşhisi kondu falan bebeğinizi düşünün.