- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
- Konu Sahibi Pokahontass
-
Aman deyin.3 5 tane yasak değil diye kendini teselli eder,bırakması zorlaşır.Bu yorumu yazdığım için benide topa tutacaklar
Stres daha zararlı olduğu için doktorlar günde 3-5 taneye izin veriyor diye biliyorum
Allah sizi bir an önce kurtarsın sigaradan inşallah
Ama streste hamilelikte sigara kadar önemli rahatlamaya çalışın
Bu yorumu yazdığım için benide topa tutacaklar
Stres daha zararlı olduğu için doktorlar günde 3-5 taneye izin veriyor diye biliyorum
Allah sizi bir an önce kurtarsın sigaradan inşallah
Ama streste hamilelikte sigara kadar önemli rahatlamaya çalışın
Yarım içiyorum çoğu zaman zaten. Hatta eşim gördüğünde o yarımın bile yarımını iç diye bağrınıyooPoka biliyorsun ben biraktim.
Ki dusta bile sigara icmeye calismisligim var.
Oyle bir bagimliyken biraktim. Cok degil 8 sene ictim.
Ama hala kahvenin yanina zorlaniyorum. Icmemek icin minnacik turk kahvesinin yanina cikolata, kek, gofret, kuru kayisi, elma yedim en son. Ayni anda.
Onun disinda iyiyim.
Belli zamanlarini dizginlemeye calis.
Yemek sonrasi ve kahve yani geldi aklima, baska ne zaman seviyorsun?
O kriz anlarini basta yasaklarsan isin daha kolay olur.
Cok zorlanirsan aksamlari kendine kahvenin yaninda yarim sigara odulu verirsin.
Insallaj birakirsin, birakmazsan da dunyanin sonu degil.
Gün içinde sürekli sakız çiğnemeye çalışıyorum ama buseferde habire acıkıyorum sakız çiğnedikçe.
İrade konusunda gerçekten okadr zayıfım ki en nefret ettiğim özelliğim bu benim.
Hamile kalmadan önce kaçkere diyet uyguladım, istikrarlı bir şekilde devam edemedim.
Hamilelikte kilo alacağım zaten bari zayıflayayım da diye düşünerek hiç birşey yapamadım.
1 2 kilo verip geri aldım en sonunda 75 kiloyla hamile kaldım.
Sigara için en yakın arkadaşımın doktoruda günde 3 5 taneye müsade etmişti oda stres yapmaması adına.
Gerçekten gönül istiyorki kendimden önce bebeğime zarar gelmesin ona birşey olmasın, ama böyle iradesizce davranmak, sorumsuzca davranmak, kendine engel olamamak okadar berbat birşey ki !
Sen nasıl anne olmayı planlıyorsun diye her dk sorguluyorum kendimi..
İnanın çok berbat bir durum bu !
Yarım içiyorum çoğu zaman zaten. Hatta eşim gördüğünde o yarımın bile yarımını iç diye bağrınıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?