bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

canım ben zaten almak ıstıyorum şu an 10 kilo alsam bile sadece hafif balık etli olmuş olcam bende oyle sevıyorum :))
Anladimm canim.. Zayf oldugun icin bunyenin hamileligi kaldrmasi lazimm yiyerek bu yonden iyi yapiypsun..

oylemi dıyorsun :) inşallah bende oyle olurum oncedende kılo almaa calsııyordum ama snra bır dusunmustum bebek ısteyınce bıraktım hamılelıkte alırsam daha ıyı olur demiştim iyiki oyle yapmışım :) kaç kilosun sen
Ben 74le basladım ve asırı moralim bozulmustuu, hatta tam diyete basladıgım gün ögrenmistim hamile oldugumu :)) su an 66yım valla oh iyi oldu

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .

Sende Güle güle büyüt bebeğini inşallah canım benim ♡

Bizlere umut oldun Teşekkürler. .

:emir_bebek::anneadayı::KK200::nazar::KK47::KK19:

Haber ver dememe gerek yok heralde cınımm, belki cinsiyet ögrenirsin az cok :)
Acabaa var mi yokmuu bilemedimm smdi... Sakaa bi yana insallah canim haber veririm.. Yarni iple cekiyorumm cnseyeti hakkinda bakalim kucuk ipucumuz ne olcak...

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .

Sende Güle güle büyüt bebeğini inşallah canım benim ♡

Bizlere umut oldun Teşekkürler. .

:emir_bebek::anneadayı::KK200::nazar::KK47::KK19:
Aminn gulumm insallah rabbim isteyen hic bi kadini evlatla imtihan etmesin zor bi surec duan icin allah razi olsun.. Umut oldusam ne mutlu...

Ben 74le basladım ve asırı moralim bozulmustuu, hatta tam diyete basladıgım gün ögrenmistim hamile oldugumu :)) su an 66yım valla oh iyi oldu
ooo baya bır vermıssın canım helal :) bana nazar degdı herlde ıkı gundur cok kotuyum dun istifar ettim gastritim var bugunde hıc ıyı degılım ölüyorum agrıdan :KK43:((((

ooo baya bır vermıssın canım helal :) bana nazar degdı herlde ıkı gundur cok kotuyum dun istifar ettim gastritim var bugunde hıc ıyı degılım ölüyorum agrıdan :KK43:((((
Aaaa ciddi misin yaa hakkaten nazar mı degdii, ama allahtan normal böyle olması ya.. :KK43: benim gecti ya varya deriiin bi nefes alıyosun o bulantılar bitince...

Aaaa ciddi misin yaa hakkaten nazar mı degdii, ama allahtan normal böyle olması ya.. :KK43: benim gecti ya varya deriiin bi nefes alıyosun o bulantılar bitince...
ne zaman geçti canım senın benım 4 gundur kabus gbı gecıyor gunlerım ya dunyam degıstı resmen :KK43:(((( ben sadece bır kere cıkardım hala mıde agrısı cekıyorum ne yesem sankı zehire dünüşüyor içimde bulantımda oluyor ama cıkaramıyorum delırcem :KK43:(((

ne zaman geçti canım senın benım 4 gundur kabus gbı gecıyor gunlerım ya dunyam degıstı resmen :KK43:(((( ben sadece bır kere cıkardım hala mıde agrısı cekıyorum ne yesem sankı zehire dünüşüyor içimde bulantımda oluyor ama cıkaramıyorum delırcem :KK43:(((
Benim 12-13 haftada hafiflemisti, 14te de gecti bulantılarım.. Sen 6. Haftada mısın sahiden yaa yanlıs yazmadın dimi? Sanki daha cok olmalı :))

geç döllenme olduğu ıcın oyle cnım yoksa 22 nisan sat hala devam edıyor agrım bulantım :KK43:((
Yani doktorda bu sekilde mi söylüyor ne kadarlık oldugunu? Bulantılar icin vallaa hic bi önerim yok :KK43: ben ne denediysem ise yaramamıstı, keske bisey yarasaydı da sanada söyleseydim

X