Bi gün böyle bi derdim olabileceği hiç aklıma gelmemişti

Şimdi bir kere eltiden dost olmaz kumadan olur eltiden olmaz demişler bilmem neden, ben de katılıyorum bu fikre,zaten 2 senede ancak arkadaşlık olur,bence, dostlarıma bu şekilde hesap sormam onlar da bana sormaz

Kurtaji senden degil baskalarindan duydugu icin bozulmus sonra da sogukluk soguklugu getirmis. Iliskiler oyledir mesafe girdi mi soguma baslar. Senin cok umrundaysa yuzles bitsin sogukluk, cok umrunda degilse devam et.

İnsan müjdeli haberi herkese duyurmak istiyo ama kötü haber öyle değil,hamileliğimi ben de herkese söyledim ama babam öldüğünde telefonum nerde haberim bile yoktu kendimi bilmedim 3 gün,bebek ölmüş kürtaj olcam demek kolay değil niye kendi söylemedi denecek bir durum değil bence, hamilelik haberini ilk ağızdan duymasa kırılsın o mantıklı olabilir ama tersi mantıklı değil

Canim tamam ama cok uzulmussun bence direk sor yani boyle daha kotu

Eltiden dost olunmayacagini cok iyi anladim...
Benim de 1 eltim vardi o zamanlar nisanliydi heran telefonla gorusurduk birden bire aramamaya baslayinca bende aramadim...yurtdisindan turkiyeye evine gittim soguk sohpetiniz dahi olmadi...yurt disina evime donecegim gun geldiler ugurlamaya bu sefer ben soguk davrandim bir degil bir cok nedenle...buraya geldikten sonra mesaj la sana cok kirildim bana cok soguk davrandin telefondayken oyle degildin...millet herhalde alismis kacip kovalanmak istegi...

üff çok sahte psikolojide bu eltinizin aşırı sevinç ve üzülme tepkilerinin bir adı vardı da aklıma gelmedi şimdi.

Şimdi bir kere eltiden dost olmaz kumadan olur eltiden olmaz demişler bilmem neden, ben de katılıyorum bu fikre,zaten 2 senede ancak arkadaşlık olur,bence, dostlarıma bu şekilde hesap sormam onlar da bana sormaz
Bazı istisnalar olabiliyor tabi hayatta benim eltim gibiama biz asla mıç mıç değiliz sürekli msj falan yada hergün tlf konuşma durumumuz yok ama eminim eltim en iyi sırdaşımdır bende onun bu konuda çok samimiyet tez ayrılık getirmiş.

Bekarken dost oluruz herhalde eltimle diye düşünürdüm. Nur topu gibi bir eltim olunca anladım ki eltiden dost falan olmuyor. Olsada Samimi bulmuyorum. (Beş sene boyunca onunla yakın olmak için çabaladım sonra bu fikire vardım)

Sen karşı olabilirsin de kızın sevinci de batmış sana üzüntüsü de! Kız hamilelik haberine sevinmese niye numara yapsın o kadar hayırlı olsun der geçerdi, üzülmese geçmiş olsun der geçerdi.
3 düşüğüm var benim her defasında bu kadar kurcalasam kim aradı kim hangi tonda konuştu kim sonra tekrar aradı ohooooo görüşecek ne bir akrabam ne bir arkadaşım kalırdı kiiiii kürtaj sonrası ne demesini bekliyordun açıp onu da anlamadım??? Ben kürtajdan sonra konunun tamamen kapanmasını istiyordum, sorana oldu geçti gitti işte deyip uzatmamaya çalışıyordum tekrar tekrar konu açılmasın diye.
Hastalık denilecek bir boyutu da yok olayın pek nazlı ve alıngan bir yapıdasın sanırım

Belki eltiniz o günlerde kötü niyetli olmayan bir cümlenizi cımbızla çekti, trip atıyordur.. Ya kendine sormanız lazım 'kırıcı bir söz mü söyledim' diye, yada sebredip kendinin içindekileri kusmasını bekleyeceksiniz.. Bazı durumlar fırtınadan önceki sessizlik gibidir.. Olayları yöneten durumuna sokarsınız onu, sessiz kalarak.. Bir kez konuşmayı deneyin, olmuyorsa zorlamayın, ne derse desin ne yaparsa yapsın af edin ki.. Siz üzülmeyin.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Bazi insanlar sadece iyi gun dostu oluyolar.kotu gun geldimi ortada bulamassin.ama kendilerine bisey olsa tripten tribe girerler.buna enyakinin bile dahil

Arama direk git konus aramizdaki bu gerginligi konusmamiz lazim, benim kirgin oldugum noktalar var belli ki senin de var birbirimize deger veriyorsak ve yuzyuze bakacaksak konusmamiz sart deyip baslaman lazim.

Boyle tipleri cok iyi bilirim. Eminimki sebep bu; hani sen operasyoma giricem kapatiyorum dedin kapattinya iste oda kendi kendine sunlari dusundu;
"Kadina bak okadar agladim ettim operasyondan cikinca bi aranadi bile ben niye ariyomusum o arasin ayricada bu kurtaj olayinida baskalarindan duydum kendi soylemedi bide en yakin dostum olacak" seklinde dusundu oyuzden bu tripleri ama cok haksiz siz ilgiye yakinliga muhtacken onun destegine dostluguna ihtiyaciniz varken boyle yapmasi cok kotu bi hareket. Ben olsam neden boyle biranda boyle olduk diye sorardim.

Ya sunu bir anlayin artik ELTİDEN DOST OLMAAAAZ.Arama neyi ariyorsun uzak dur ve gitme artik.Cunku yaptiginin adi yuzsuzluk olur.

Arkadaşlar cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. Beni hatalı bulan haklı bulan herkese, yol göstermeye çalışan herkese teşekkürler.. Sonuç itibariyle benim içimde çok ciddi bi kırgınlık var her ne olursa olsun ölüm kalım meselesi olmadığı sürece ben çok yakınım bi insanı böyle bi durumda aramamazlık yapmazdım.. Hatta daha önceden aramda husumet olan biri bile olsa bu kişi yine arardım.. O yüzden ben kendim gibi düşünüyorum sanırım.. Şimdiden sonra ben onla konuşsam bile hiçbi gerekçe beni aramamasını haklı çıkarmıycak gözümde, kırgınlığım devam edicek,hiçbişey eskisi gibi olmicak içimde.. O yüzden o da şu an benim için 'elti' kavramının ötesine geçemiycek yani arkadaşım olmicak bu saatten sonra.. Ha belki bi gün bi müsait zaman olur tesadüfi bi şekilde başbaşa kalıcak oluruz, o zaman belki sorarım neden diye.. İnsanların atladığı şey şu; düşmez kalkmaz bi Allah.. Ama Allah korusun onun başına bişey gelse herkesten önce yanında olurum bu da benim insanlığımla alakalıdır diye düşünüyorum.. Herkesin yolu açık olsun.. İnsanın içinden gelmeyince el kol da bağlanıyo bi şekilde.. Bizim de böyle olmamız gerekiyomuş demekki.. Tekrar herkese teşekkürler..

Bence bu kadar samimi bir arkadaşlık içindesiniz madem ve bunun da hala o şekilde devam etmesini istiyorsanız içerleyeceğinize direk kahveni içmeye geliyorum de ve içindeki sıkıntılarını anlat sormadan anlayamazsın.

Eskisi gibi samimi olmak zorunda değilsiniz konuşursanız, ayrıca sizin aranızdaki gerginlik eşlerinize yansır bir süre sonra, sonuçta 2 kardeşin arası 2 elti yüzünden açılır yada soğursa bunun yükünü taşırsınız, siz anladığım kadarıyla vicdanlı birisiniz ki, bunu kendinize dert etmişsiniz. Üzülmeyin dert etmeyin, ne yazık ki bazı insanlar kendini vazgeçilmez sanır, kendini haklı olarak görür.. Olsun varsın, gönlünüzdeki ni bilmesi gereken zaten biliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…