Bi görücüm var.3 haftadr telde görüşüyorm.olumsuzum ama bunu dile getiremiyorum.nasıl söylemem lazım

hahaha o kadar yani arkadaş olarak iyi görüyorum ama eş olarak hayal edemiyorum. birşeyler eksik sanki
Kız çok gizemlisin sende...Tipi mi, ses tonumu, sorumsuz mu gözüküyor, tembel mi, boş mu konuşuyor...

Söylemediğine göre, tipten kaybediyor kesin. Hadi hayırlısı ama kesin istemiyorsan ne kadar erken sonlandırırsan o kadar doğru olur.

bilmem bişey diyemem ne fark eder ki sadece olumsuz

bence vakit kaybetmeden söyle.
Yoksa kötü bi duruma düşeceksin .
Gerekli açıklmasını yap mutlaka ..
3 hafta görüşüp sonra istemiyorum dersen , karşı taraf bi yerde hata yaptığını düşünüp telafi etmeye çalışmaya başlar yoksa.

galiba kırılmasından korkuyorum ama er ya da geç bunu dile getirmem lazım. gün geçtikçe daha da zor oluyor.ilk görücüm beceriksizim galiba bu konuda
ay bende bır ''görümcem'' var dıye okuyorum alla alla ya

ben görücünün anlamını biliyorum. evlenmek isteyen erkek için kızı isteyen ve evine giden kimselerdir. bununla telle konuşmanın alakası yok

o eskidendi şimdimoda değişti aileler haberi dahilinde bir süre görüşülür.sonra olursa devam eder olmazsa devam etmez

o eskidendi şimdimoda değişti aileler haberi dahilinde bir süre görüşülür.sonra olursa devam eder olmazsa devam etmez
benim bildiğim aile kızı ister kızda isterse görüşürler tanırlar..
sizin olayda aileler onaylımı bu arada

Olmazsa devam etmiyorsa, "daha fazla vaktini çalmak istemem, ben bu ilişkide gelecek görmüyorum, umarım en kısa zamanda anlaşabileceğin birini bulursun, kendine iyi bak" konuşması yapmanız lazım.

''ben artık görüşmek istemiyorum, sen çok iyi birisin, hakkında hayırlısı olsun''

belki o da seni istemiyordur da söyleyemiyordur :)

Sorun sende değil bende.. diye mesaj at.
Şaka şaka

Mesajla muhabbet esnasında ben olsam, seni tanımak güzeldi ancak bizim için gelecek görmüyorum.
Umarım karşına çok mutlu olacağın biri çıkar. Hakkını helal et. Yazarım kurtulurum. :)

sen daha iyilerine layıksın desin

benim de böyle bi tecrübem oldu. sadece 3 gün konuştuk ve ben de daha fazla uzatmadan bu işin olmayacağını söyledim, ama 4 ay geçmesine rağmen hala peşimde. keşke ilk gün söyleseydim diyorum çünkü gün geçtikte bağlanıyor. daha fazla umut verme bence çok kötü oluyor sonuçlar

boyle bekledikce hersey sarpa sariyor.
Tm o zmn kirmak istemedigin icin nisanlan o adamla, sonra evlen, sonra cocuk yap.
Sonrada bosanamama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…