Kız çok gizemlisin sende...Tipi mi, ses tonumu, sorumsuz mu gözüküyor, tembel mi, boş mu konuşuyor...hahaha o kadar yaniarkadaş olarak iyi görüyorum ama eş olarak hayal edemiyorum. birşeyler eksik sanki
Kız çok gizemlisin sende...Tipi mi, ses tonumu, sorumsuz mu gözüküyor, tembel mi, boş mu konuşuyor...
Söylemediğine göre, tipten kaybediyor kesin.Hadi hayırlısı ama kesin istemiyorsan ne kadar erken sonlandırırsan o kadar doğru olur.
görücü olayını anlamadım.
direk söyle yoksa uzadıkca daha cok ümitlenir zaman gecerse daha cok üzülür zatengaliba kırılmasından korkuyorum ama er ya da geç bunu dile getirmem lazım. gün geçtikçe daha da zor oluyor.ilk görücüm beceriksizim galiba bu konuda
ay bende bır ''görümcem'' var dıye okuyorum alla alla yagaliba kırılmasından korkuyorum ama er ya da geç bunu dile getirmem lazım. gün geçtikçe daha da zor oluyor.ilk görücüm beceriksizim galiba bu konuda
ben görücünün anlamını biliyorum. evlenmek isteyen erkek için kızı isteyen ve evine giden kimselerdir. bununla telle konuşmanın alakası yokneden anlamadın görücü eş adayı demek
ben görücünün anlamını biliyorum. evlenmek isteyen erkek için kızı isteyen ve evine giden kimselerdir. bununla telle konuşmanın alakası yok
benim bildiğim aile kızı ister kızda isterse görüşürler tanırlar..o eskidendi şimdimoda değişti aileler haberi dahilinde bir süre görüşülür.sonra olursa devam eder olmazsa devam etmez
o eskidendi şimdimoda değişti aileler haberi dahilinde bir süre görüşülür.sonra olursa devam eder olmazsa devam etmez
Sorun sende değil bende.. diye mesaj at.
Şaka şaka
Mesajla muhabbet esnasında ben olsam, seni tanımak güzeldi ancak bizim için gelecek görmüyorum.
Umarım karşına çok mutlu olacağın biri çıkar. Hakkını helal et. Yazarım kurtulurum. :)
SAçmalama canım benim... uzatma bence..galiba kırılmasından korkuyorum ama er ya da geç bunu dile getirmem lazım. gün geçtikçe daha da zor oluyor.ilk görücüm beceriksizim galiba bu konuda