Bi görücüm var.3 haftadr telde görüşüyorm.olumsuzum ama bunu dile getiremiyorum.nasıl söylemem lazım

dadada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
14
0
34
galiba kırılmasından korkuyorum ama er ya da geç bunu dile getirmem lazım. gün geçtikçe daha da zor oluyor.ilk görücüm beceriksizim galiba bu konuda

niyetin neyse kibarca söyleyebilirsin daha sonra sana bana ümit verdin deyip kızarsa haklı olur bak :)

Ne kadar yumuşatırsan yumuşat kırılacağı varsa kırılır. Ya da direkt söylesen bile kırılmayabilir. Kişiliği ile alakalı. En iyisi lafı dolandırmamak, süreci uzatmamak.

Onunla görüşmeye devam ederek ona umut veriyorsunuz.
Uzattıkça sonuçta daha çok kırılacak.

İstemiyorsan 3 haftadır niye uzattin iyice umitlenmistir gelmeden soylemen gerekiyor

Ya ben de bir görümcem var diye okumuşum, dedim görümcenin nesine olumsuz bir ben mi anlamadım...

Yüzyüze görüştünüz mü? Olmayacaksa uzatmayın.

Direkt söyle ama sonradan bana umut verdi deyip kızmasınn

insanlar çok uzun süre çıkıp da ayrılıyor siz 3 haftada karar vermişsiniz çok da sorun değilki bence
ama artık söylemelisin kırılacaktır tabiki ama uzatmayın derim ben

Hiç gormediysen çocuğu bide sonradan pişman oluyonmu çıkıyormuş karşına çok yakışıklı kibar birisi beyaz atli prens tüh tüh ben ne ettim diye

Hiç gormediysen çocuğu bide sonradan pişman oluyonmu çıkıyormuş karşına çok yakışıklı kibar birisi beyaz atli prens tüh tüh ben ne ettim diye

Hahah yok yok gördüm öyle değil :)

bende görümcem diye okudum

Ben de bir görümcem var diye okudum niye görümcesiyle 3 haftadır telefonda Konuşuyor diyorum kendi kendime.
Yalnız olmadığıma sevindim. Benim zaten görümce kimdi, elti neydi çözmem bir 5 dakika alıyor. Gelin kim, neye olumsuz...çıkamadım işin içinden.

D dadada 3 haftadır konuşuyorsan, sohbetiniz iyi yani. Ne kadar süre, ne sıklıkla konuşuyorsunuz? Isınamadığın şey ne mesela?

Isınamadığım bir insanla 3 hafta konuşmam ki? belki sebep başka bir şeydir. Şuan ümitleniyor ama bilin bunu.
Mutluluklar dilerim.

hahaha o kadar yani arkadaş olarak iyi görüyorum ama eş olarak hayal edemiyorum. birşeyler eksik sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…