Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evim çocuksuz , yinede örtüsüz koltuk kullanmıyorum . Şık buldan kumaşı örtülerim var , çokta ekonomik.10 tl. Bile var . Şöyle üzerine attırıveriyorum. Döşemeyî tavsiye ederim . Normal bi döşemecide öyle renk ve desen kartelaları varki , yenisinde öyle seçme şansı yok . Açık uçuk yeşil kırlentler desenli , altına tek renk krem döşeme yaptırın derim . Düz krem perde. Gri desenli fon .Eki Görüntüle 1255710 Kızlar işte bu modelden ve renkten iki üçlüm iki teklim var.. Yastıkların ortasında dugmeler de varda yıkayınca cıkardım.. Daha dikilcek... Halımı degıstrmk istemıyorum.. Perdem krem... Napsam hangı renk kullansam ... Uyar bu renklere.. Acık renk olsa ikinci bebişim olcak...tecrubeli hanmlar lütfennnn...
Ahh ahhh canım durum el verse aynen .... Toptan dwgişiklik yapıcam ... Ama malumm durumlar.. Dogum yapıcam 2 yasında kızım var...evin borcunu ödüyoruz... Bi sene sonra falan bunları kv deme köyd gönderebilrim..o ihtimali göz önünde buludurursam belki ama inan cok yeniler... Kıymet bilmicekleri için degiştirim diyorum.. Ayaklarını bende sevmiyorum.. Degiştirmek istiyorum aynen ... Dua edinde uygun bi fiyata degişiklik olsun![]()
Yok canım makina ....ben halıyı cok begendim el dokuma degil mi?
olsun el dokuma duruyor gordugun en guzel makina halılardanYok canım makina ....
Tşk ederim