• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi fikir verse

O koltukların yastıklarının kılıfını bile değiştirsen bence evin havası değişir. :) Çok göz yorucu o kılıflar. Koltuğa da daha açık bir renk örtü serdin mi iyi olur.

Eki Görüntüle 1255710 Kızlar işte bu modelden ve renkten iki üçlüm iki teklim var.. Yastıkların ortasında dugmeler de varda yıkayınca cıkardım.. Daha dikilcek... Halımı degıstrmk istemıyorum.. Perdem krem... Napsam hangı renk kullansam ... Uyar bu renklere.. Acık renk olsa ikinci bebişim olcak...tecrubeli hanmlar lütfennnn...
Evim çocuksuz , yinede örtüsüz koltuk kullanmıyorum . Şık buldan kumaşı örtülerim var , çokta ekonomik.10 tl. Bile var . Şöyle üzerine attırıveriyorum. Döşemeyî tavsiye ederim . Normal bi döşemecide öyle renk ve desen kartelaları varki , yenisinde öyle seçme şansı yok . Açık uçuk yeşil kırlentler desenli , altına tek renk krem döşeme yaptırın derim . Düz krem perde. Gri desenli fon .

Ahh ahhh canım durum el verse aynen .... Toptan dwgişiklik yapıcam ... Ama malumm durumlar.. Dogum yapıcam 2 yasında kızım var...evin borcunu ödüyoruz... Bi sene sonra falan bunları kv deme köyd gönderebilrim..o ihtimali göz önünde buludurursam belki ama inan cok yeniler... Kıymet bilmicekleri için degiştirim diyorum.. Ayaklarını bende sevmiyorum.. Degiştirmek istiyorum aynen ... Dua edinde uygun bi fiyata degişiklik olsun :KK43:

yok zaten yeni oldukları belli adla eski durmuyorlarmetal ayaklardan sizde rahatsızsanız ve değilmek istiyorsanız simdilik siyah yada koyu kahve akrilik boya alıp yada metal boyası (tüm yapı marketlerde yada hobimarketlerde internette var cokta uygun fiyata) kendiniz boyayabilirsiniz rahatlıkla coktagüzel olur

yine yaslanma minderlerinede düzrenk kılıf diktirebilirseniz halı falan biraz fazla desen göz yoruyor olabilir ciceklerle cizgilerle falan

hiçbişey yapamıyorsan kendın güzel bi kumaş al ve koltuklarını kendın kapla..

Bi zımba aleti ve Bi dıkış makınesı ile hallolur..ama hamılesın ugrasamazsın

Canım maddi durumun el veriyorsa kaplattır koltuklarını çok değişir evin açılır canlı renkler kullanırsın

Tesekkürler gercekten cok güsel fikirler.. Yapabildigm kadar yapıcam.. Kendimnasıl kaplayabılırım...??
Yastık kılıflarını hadi diktirdim diyelim..
Bnm koltugumun aynısndan tevafuk olmus oda almıstı.. Krem deri ve krem tay tüyü kumastan kaplatmıs yastıklarıda küçüklmüş 800 e yaptırmıs.. Hosuma gitti..bi işlerimi denk getirip gidemedim şu kaplamacıya ...?

evde koltuk kaplayabilenleri gercekten tebrik ediyorum bana cok zormus gibi geliyor

en ıyı ve en ucuz yontem ..
pazardan alınan ortuler koltuk kenarlarına sıkıştır..ne kayma ne bırşey...kırlendıgınde at makıneye yıka..
2 bucuk tl ye kılıflar var ..astarlar 1 tl..
ya da ıkea dan ıclık vs bakabılırsın..
alırken koltuk ortunun krem rengı olmasına ve halıdakı karelerın kırlentlerınde bulunmasına dıkkat edersen karmasa yaşamazsın..
başka başka seceneklerde olabılır renklendırılebılır mesela..fakat şuan beyın yoramıyorum:)

Allahım bu kk bni deli ediyo hep yeni kumaslar yeni modeller... Lerrr lerrr lerrr

Slm kızlar.. Döşemeciye gittim.. 800 tl artısıda olabılır dedı.. Eşimle konustum.. Oda memlekete ev yaptırıyoz oraya görürü yenisini alırız dedi... Odadakı esyaların şeklin degiltirdim.. Yinede yaatıklarda bi degişiklik yapsam diye düşünüyorum.. Bide örtü alsam tamam.. Şimdilik böle karar verdim..
Yeni hali..
image.webp
image.webp

daha iyi olmuş yenisi gelene kadar böyle idare edin sizin zevkiniz tabiki ama ben danteli hiç sevmiyorum üniteden onları kaldırısanız bardakların yerine sade aksesuarlar alırsanız daha sade bir görünüm oluşur

Back
X