- 11 Şubat 2019
- 437
- 1.957
-
- Konu Sahibi Bella_cullen
Kır gitsin kırılan hep kadınmı olacak emin ol aynı duygular içinde olsa o bu kadar düşünceli olmazdıArkadaşlar merhaba bugün biriyle görüştüm ilk görüşmemizdi konuştuk ama ben elektrik alamadım ve açıkçası beğenmedim ama çok iyi biri şimdi benden bi cevap bekliyor ve ben onu kırmadan nasıl redderim bana yardımcı olurmusunuz? Lütfen....
Malesef olmaz çünkü anne tarafından uzaktan akraba oluyo ve çok iyi ve merhametli biri öyle hiç umursamaz olmak istemiyorum kırmadan anlasarak bu işin olmayacağını söylemek istiyorumArayıp sormasanız anlar mı?
Arkadaş kalma olayını daha önce söyleyip denemiştim ama olumlu bi sonucu olmadı bunu fırsat bilip arkadaş ayağına yine duygularını ifade etmeye devam ediyolar ben tam anlamıyla bitsin bir daha hiç karşılaşmamak istiyorumIyi birisin ama arkadas kalabiliriz sadece demek kirmadan ayrilmaya giden kestirme yol. Yda umut kessin diye hoslanmadim de bunlar inan umursamiyolar karsilarndakini.
Aynen bu düşüncenizi onada yazin siz iyide kötü de soyleseniz size karsi bisey hissediyorsa zaten uzulecek ama daha azArkadaş kalma olayını daha önce söyleyip denemiştim ama olumlu bi sonucu olmadı bunu fırsat bilip arkadaş ayağına yine duygularını ifade etmeye devam ediyolar ben tam anlamıyla bitsin bir daha hiç karşılaşmamak istiyorum
Evet oyle ama en azından mümkün oldugunca az kırılsın istiyorum.Bir erkek kırmadan reddedilmez. Reddedilse de anlamaz. Anlaması için iyice bi kırılması lazım
inan bende bunun için dış görünüşün önemi fazla değil ama ne biliyim hiç bir şey hissedemediğim biriyle de o iyi biri diye olmuyoBen direkt senden elektrik alamadim derdim.
Bir erkege cok iyi birisin ama seninle olmaz demek hakaret gibi geliyor bana cunku neden iyi erkekler secilmiyor. Kotuluge tesvik ediyoruz resmen.
Galiba öyle yapmalıyım en doğrusu bu başka şekilde olmuyoAramamazlık sormamazlık yapma inan o zaman daha kırıcı olursun. Sana öyle yapılmasını ister miydin ? Hiç sanmıyorum. Net ol elektirik alamadım, senide oyalamak istemem de
Sorun sende değil bende..Arkadaşlar merhaba bugün biriyle görüştüm ilk görüşmemizdi konuştuk ama ben elektrik alamadım ve açıkçası beğenmedim ama çok iyi biri şimdi benden bi cevap bekliyor ve ben onu kırmadan nasıl redderim bana yardımcı olurmusunuz? Lütfen....
Elektrik zamanla da alinir bi kac kez daha gorusmenin kimseye zarari olmayacaktir hemen reddetme benceArkadaşlar merhaba bugün biriyle görüştüm ilk görüşmemizdi konuştuk ama ben elektrik alamadım ve açıkçası beğenmedim ama çok iyi biri şimdi benden bi cevap bekliyor ve ben onu kırmadan nasıl redderim bana yardımcı olurmusunuz? Lütfen....