Bi erkek kırmadan nasıl reddedilir?

Araya birileri girdiyse onlara söyle. Yoksa direkt kendisine beklentilerinizin uyuşmadığını, inşallah gönlüne göre birisini bulup mutlu olmasını dilediğini söyle.

• Beğen
Reactions: 000
inan bende bunun için dış görünüşün önemi fazla değil ama ne biliyim hiç bir şey hissedemediğim biriyle de o iyi biri diye olmuyo
Dis gorunus degil ki bu. Biri eglenceli olur , o ozelligi seni ceker, biri sempatik olur vs vs. Aura tamamen bambaska bir sey .

Guzel olan sevgili degildir, sevgili olan guzeldir. {Tolstoy}

Iyi birisin ama arkadas kalabiliriz sadece demek kirmadan ayrilmaya giden kestirme yol. Yda umut kessin diye hoslanmadim de bunlar inan umursamiyolar karsilarndakini.
Bu denmesin ya.
Bana da denmişti.
Hakaret gibi gelmişti.
Daha çok üzülmüştüm çünkü çok klişe buna kimse inanmıyor.
Hayat görüşlerimiz uymuyor, benim için entellektüel denklik olmalı ama seninle olmadı diyebilirsiniz.
Ama bunun için biraz hobilerden konuşmak lazım.

Konuştuysanız deyin.Yoksa yemez.. Bella_cullen Bella_cullen

Arkadaş kalma olayını daha önce söyleyip denemiştim ama olumlu bi sonucu olmadı bunu fırsat bilip arkadaş ayağına yine duygularını ifade etmeye devam ediyolar ben tam anlamıyla bitsin bir daha hiç karşılaşmamak istiyorum
Arkadaş kalalım lafından sonra zorlayan var mı?
Cok ilginç..

Çok iyisin ama olmaz cümlesi kadar yaralayıcı cümle yok.
İnsan ee iyiyim ama mutsuzum ille puşt mu olayım diye delleniyo..

En iyisi açık açık yaz.

Olumlu olsun isterdim ama ne yazık ki enerjimizin uyuşmadığını düşünüyorum.
Seni tanımak güzeldi mutluluklar..

Emin olun reddedilmek cevap vermeye bile tenezzül edilmemek hissinden daha iyidir. Siz iyi niyetli olsanız bile olumsuzda olsa insan bir cevap verir diyecek çünkü.

• Beğen
Reactions: 000
Bu denmesin ya.
Bana da denmişti.
Hakaret gibi gelmişti.
Daha çok üzülmüştüm çünkü çok klişe buna kimse inanmıyor.
Hayat görüşlerimiz uymuyor, benim için entellektüel denklik olmalı ama seninle olmadı diyebilirsiniz.
Ama bunun için biraz hobilerden konuşmak lazım.

Konuştuysanız deyin.Yoksa yemez.. Bella_cullen Bella_cullen

Aslinda bazen samimiyim kiliseden öte. Sen arkadasligini sevmissindr onun.. öf ya insan sevgilisi ile bile dost oluyor. Ayrilinca o dostluguda kaybetmek bana cok kotu geliyo....

Aslinda bazen samimiyim kiliseden öte. Sen arkadasligini sevmissindr onun.. öf ya insan sevgilisi ile bile dost oluyor. Ayrilinca o dostluguda kaybetmek bana cok kotu geliyo....
Siz samimisinizdir de.
Erkekler genel de benim için çirkinsin ama ilgin alakan iyi; gerektiğinde bana ego tatmini yap demek istiyor ondan dedim.

Hem sevgili hem arkadaş kaybetmek de zor ya..

Görüşmemizden sonra benim kendimde olduramadığım şeyler oldu bu yüzden senin de zamanını almak istemem. Umarım hayırlı kişilerle karşılaşırsın diyebilirsin. Bu konuşma uzayınca karşındaki kişi senden hoşlandıysa düzeltmeye seni kazanmaya çalışabilir. O yüzden kesin olmadıysa senin için en güzeli kısa net birşeyler demek sanırım..

Tipi nasıldı ki neyini beğenmedin
Fakir mi
Hayır fakir değil mesleği özel güvenlik maddi durumunu ben sormadim ama o kendisi iyi oldugunu soyledi ki zaten bende çok zengin birini istemem. tipi kötü de demiyorum ama yani ne biliyim hani görüncede tamam işte bu demeliyim yani bakışı, duruşu, konuşması, fikirleri vs kafamda olumlu olmadı yani içimde onunla tekrar görüşme isteği yok:KK43:

Hayır fakir değil mesleği özel güvenlik maddi durumunu ben sormadim ama o kendisi iyi oldugunu soyledi ki zaten bende çok zengin birini istemem. tipi kötü de demiyorum ama yani ne biliyim hani görüncede tamam işte bu demeliyim yani bakışı, duruşu, konuşması, fikirleri vs kafamda olumlu olmadı yani içimde onunla tekrar görüşme isteği yok:KK43:
Ozel guvenlik? Bir is adaminin korumasi gibi biseymi yoksa bi sirketin guvenlik gorevlimisi? Bitirim falan miydi konuşması ya da boyle kendini cok delikanli mi gösterdi. Ay keske görüşmeseydin..neyse artik.

Arkadaşlar merhaba bugün biriyle görüştüm ilk görüşmemizdi konuştuk ama ben elektrik alamadım ve açıkçası beğenmedim ama çok iyi biri şimdi benden bi cevap bekliyor ve ben onu kırmadan nasıl redderim bana yardımcı olurmusunuz? Lütfen....

Netlik iyidir bi anda kırılır ama en az öyle kırılır.

Ozel guvenlik? Bir is adaminin korumasi gibi biseymi yoksa bi sirketin guvenlik gorevlimisi? Bitirim falan miydi konuşması ya da boyle kendini cok delikanli mi gösterdi. Ay keske görüşmeseydin..neyse artik.
inan orasini sormadim cunku icimden gelmedi konusmak olumsuz olacagini hissettigim icin belkide. Konusmasi cok kotu degildi tabikide bise diyemem ama cok sivri konusmalari vardi. Ve gorusmem gerekiyodu pisman degilim gorusmeseydim annemin dilinden kurtulamazdim hemde onun annesi cok aceleci surekli arayip dururdu. Bu arada safsarisin bence merakli sarisin gibi geldin bana hep bu kadar cok mu soru sorarsin:KK48:

inan orasini sormadim cunku icimden gelmedi konusmak olumsuz olacagini hissettigim icin belkide. Konusmasi cok kotu degildi tabikide bise diyemem ama cok sivri konusmalari vardi. Ve gorusmem gerekiyodu pisman degilim gorusmeseydim annemin dilinden kurtulamazdim hemde onun annesi cok aceleci surekli arayip dururdu. Bu arada safsarisin bence merakli sarisin gibi geldin bana hep bu kadar cok mu soru sorarsin:KK48:
Evet biraz sorarım anlamak için çözmeye çalışırım seni gerdiysem özür dilerim kuzum. Biraz da bu konularda akıllıyımdır

Hayır sakın öyle düşünme hiç germedin benianlıyorum seni sadece gülümsedim inan. Sen oyle Pespese sorunca merakli sarisin dedim icimden :)
Peki canim :)) heheheheh ya baksana ben seye de uyuz oldum hani sana demis ya durumum iyi. Sorduk mu yaniii dimi ama sivri konusmasi falanda kaba ve gorgusuzce bence. Neyse herkesin cenesinden kurtuldun da bu adam seni cok beğendiyse ısrar etmez insallah🤣🤣🤣🤗
Zaten boyle bi haz almadiysan sevmediysen kesin o kiside biseler oluyoo yaaaa

X