- Konu Sahibi Bella_cullen
Araya birileri girdiyse onlara söyle. Yoksa direkt kendisine beklentilerinizin uyuşmadığını, inşallah gönlüne göre birisini bulup mutlu olmasını dilediğini söyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dis gorunus degil ki bu. Biri eglenceli olur , o ozelligi seni ceker, biri sempatik olur vs vs. Aura tamamen bambaska bir sey .inan bende bunun için dış görünüşün önemi fazla değil ama ne biliyim hiç bir şey hissedemediğim biriyle de o iyi biri diye olmuyo
Bu denmesin ya.Iyi birisin ama arkadas kalabiliriz sadece demek kirmadan ayrilmaya giden kestirme yol. Yda umut kessin diye hoslanmadim de bunlar inan umursamiyolar karsilarndakini.
Arkadaş kalalım lafından sonra zorlayan var mı?Arkadaş kalma olayını daha önce söyleyip denemiştim ama olumlu bi sonucu olmadı bunu fırsat bilip arkadaş ayağına yine duygularını ifade etmeye devam ediyolar ben tam anlamıyla bitsin bir daha hiç karşılaşmamak istiyorum
Bu denmesin ya.
Bana da denmişti.
Hakaret gibi gelmişti.
Daha çok üzülmüştüm çünkü çok klişe buna kimse inanmıyor.
Hayat görüşlerimiz uymuyor, benim için entellektüel denklik olmalı ama seninle olmadı diyebilirsiniz.
Ama bunun için biraz hobilerden konuşmak lazım.
Konuştuysanız deyin.Yoksa yemez.. Bella_cullen
Siz samimisinizdir de.Aslinda bazen samimiyim kiliseden öte. Sen arkadasligini sevmissindr onun.. öf ya insan sevgilisi ile bile dost oluyor. Ayrilinca o dostluguda kaybetmek bana cok kotu geliyo....
Hayır fakir değil mesleği özel güvenlik maddi durumunu ben sormadim ama o kendisi iyi oldugunu soyledi ki zaten bende çok zengin birini istemem. tipi kötü de demiyorum ama yani ne biliyim hani görüncede tamam işte bu demeliyim yani bakışı, duruşu, konuşması, fikirleri vs kafamda olumlu olmadı yani içimde onunla tekrar görüşme isteği yokTipi nasıldı ki neyini beğenmedin
Fakir mi
Ozel guvenlik? Bir is adaminin korumasi gibi biseymi yoksa bi sirketin guvenlik gorevlimisi? Bitirim falan miydi konuşması ya da boyle kendini cok delikanli mi gösterdi. Ay keske görüşmeseydin..neyse artik.Hayır fakir değil mesleği özel güvenlik maddi durumunu ben sormadim ama o kendisi iyi oldugunu soyledi ki zaten bende çok zengin birini istemem. tipi kötü de demiyorum ama yani ne biliyim hani görüncede tamam işte bu demeliyim yani bakışı, duruşu, konuşması, fikirleri vs kafamda olumlu olmadı yani içimde onunla tekrar görüşme isteği yok
Arkadaşlar merhaba bugün biriyle görüştüm ilk görüşmemizdi konuştuk ama ben elektrik alamadım ve açıkçası beğenmedim ama çok iyi biri şimdi benden bi cevap bekliyor ve ben onu kırmadan nasıl redderim bana yardımcı olurmusunuz? Lütfen....
inan orasini sormadim cunku icimden gelmedi konusmak olumsuz olacagini hissettigim icin belkide. Konusmasi cok kotu degildi tabikide bise diyemem ama cok sivri konusmalari vardi. Ve gorusmem gerekiyodu pisman degilim gorusmeseydim annemin dilinden kurtulamazdim hemde onun annesi cok aceleci surekli arayip dururdu. Bu arada safsarisin bence merakli sarisin gibi geldin bana hep bu kadar cok mu soru sorarsinOzel guvenlik? Bir is adaminin korumasi gibi biseymi yoksa bi sirketin guvenlik gorevlimisi? Bitirim falan miydi konuşması ya da boyle kendini cok delikanli mi gösterdi. Ay keske görüşmeseydin..neyse artik.
Evet biraz sorarım anlamak için çözmeye çalışırım seni gerdiysem özür dilerim kuzum. Biraz da bu konularda akıllıyımdırinan orasini sormadim cunku icimden gelmedi konusmak olumsuz olacagini hissettigim icin belkide. Konusmasi cok kotu degildi tabikide bise diyemem ama cok sivri konusmalari vardi. Ve gorusmem gerekiyodu pisman degilim gorusmeseydim annemin dilinden kurtulamazdim hemde onun annesi cok aceleci surekli arayip dururdu. Bu arada safsarisin bence merakli sarisin gibi geldin bana hep bu kadar cok mu soru sorarsin
Valla çok doğru demeye geldimBir erkek kırmadan reddedilmez. Reddedilse de anlamaz. Anlaması için iyice bi kırılması lazım
Hayır sakın öyle düşünme hiç germedin benianlıyorum seni sadece gülümsedim inan. Sen oyle Pespese sorunca merakli sarisin dedim icimden :)Evet biraz sorarım anlamak için çözmeye çalışırım seni gerdiysem özür dilerim kuzum. Biraz da bu konularda akıllıyımdır
Peki canim :)) heheheheh ya baksana ben seye de uyuz oldum hani sana demis ya durumum iyi. Sorduk mu yaniii dimi ama sivri konusmasi falanda kaba ve gorgusuzce bence. Neyse herkesin cenesinden kurtuldun da bu adam seni cok beğendiyse ısrar etmez insallahHayır sakın öyle düşünme hiç germedin benianlıyorum seni sadece gülümsedim inan. Sen oyle Pespese sorunca merakli sarisin dedim icimden :)