- Konu Sahibi Bella_cullen
Bence söyle söyleyebilirsin; seni tanıdığıma çok memnun oldum ama bu anlamda sana karşı bir şey hissedemedim çok üzgünüm diyebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaaann kırılırsa kırılsın canım dert ettiğin şeye bak onlar düşünüyolar mı bu kadın kırılcak mı diye görüşmeyi düşünmüyorum deArkadaşlar merhaba bugün biriyle görüştüm ilk görüşmemizdi konuştuk ama ben elektrik alamadım ve açıkçası beğenmedim ama çok iyi biri şimdi benden bi cevap bekliyor ve ben onu kırmadan nasıl redderim bana yardımcı olurmusunuz? Lütfen....
Sen daha iyilerine layıksın da bir seçenekSorun sende değil bende..
Arkadaşlar merhaba bugün biriyle görüştüm ilk görüşmemizdi konuştuk ama ben elektrik alamadım ve açıkçası beğenmedim ama çok iyi biri şimdi benden bi cevap bekliyor ve ben onu kırmadan nasıl redderim bana yardımcı olurmusunuz? Lütfen....
O kadar doğru ki. Benim hayatımda ilk kez gördüğüm, erkek arkadaşım olduğunu da bilmeyen biri bana arkadaşlık teklifi etti. Ben de utanmaması mahcup olmaması için gayet kibar bir şekilde erkek arkadaşım var dedim. O günden beri beni gördüğü her yerde kapıları çarpıyor garip garip hareketler yapıyor. Çok tuhaf geliyordu.Bir erkek kırmadan reddedilmez. Reddedilse de anlamaz. Anlaması için iyice bi kırılması lazım