Bi erkek kırmadan nasıl reddedilir?

Bence söyle söyleyebilirsin; seni tanıdığıma çok memnun oldum ama bu anlamda sana karşı bir şey hissedemedim çok üzgünüm diyebilirsin

• Muhteşem
Reactions: 000
Aslında kırılmasından endişe duyuyorsan bişeyler hissetmişsindir gibi geldi bana canım acaba bir şans verip tekrar konuşsan mı😍ben şahsen itici bulduğum kişi kırılır mi incilir mi pek düşünmem çünkü bu gönül işi zorlamakla olacak bişey değil...senin elinde değil duygunu kontrol etmek..karşı taraf olgun biriyse anlayacaktır

Arkadaşlar merhaba bugün biriyle görüştüm ilk görüşmemizdi konuştuk ama ben elektrik alamadım ve açıkçası beğenmedim ama çok iyi biri şimdi benden bi cevap bekliyor ve ben onu kırmadan nasıl redderim bana yardımcı olurmusunuz? Lütfen....
Amaaann kırılırsa kırılsın canım dert ettiğin şeye bak onlar düşünüyolar mı bu kadın kırılcak mı diye görüşmeyi düşünmüyorum de

Lütfen beni yanlış anlama amacım seni kırmak üzmek değil ben düşündüm ve olamayacağımıza karar verdim neden dersen o güçlü bağ duygusunu ve yoğun bir hoşlanmayı beraber geçirdiğimiz vakit içerisinde hissedemedim, karakterin ve kişiliğine sözüm asla olamaz ama benim açımdan durum budur diyin bence

Zaten 1 kere görüşmüşsunuz sorun olacağını sanmam siz kirmayim derken karsi taraf hayaller alemine dalmasin yazık direk söyleyin...
Ben farkettim de henüz bir ilişkiye hazır degilim deyin ... :KK69:

Evirip çevirmeyin hiç bence. Bazıları evirip çevirdikçe umut varmış gibi algılayıp aylar sonra bile ulaşmaya çalışıyor, takıntı yapıyor. Karakterlerimiz uyuşmuyor deyip güzelce sonlandırdığımı düşünürken aylar sonra hortladı herif. Yine güzelce kırmadan kesmeye çalıştım baktım olmuyor net olup engeli bastım :super:

Sen çok iyisin ama şuan sevgililik düşünmüyorum. Hazır hissetmiyorum kendimi bu ara arkadaş kalalim desem istemezsin biliyorum (saplanti olusmasin diye tüm yollari kapiyoruz) :KK53: keşke baska bir zaman diliminde karşıma ciksaydin ya da ben bu kadar yorgun olmasaydim de. Umarim mutlu olursun.
İyi yazdım he :KK53:

açık açık söyleyin gerekirse kırılsın yapcak bişey yok. sonuçta illa etkilenceksin diye bişey yoktu. bu riski göze almış olması lazımdı :KK70:

Arkadaşlar merhaba bugün biriyle görüştüm ilk görüşmemizdi konuştuk ama ben elektrik alamadım ve açıkçası beğenmedim ama çok iyi biri şimdi benden bi cevap bekliyor ve ben onu kırmadan nasıl redderim bana yardımcı olurmusunuz? Lütfen....

Bence uzatmadan söyleyin, sürekli sizden cevap beklemek işkence gibi olur ona çünkü.

Net olun ve söyleyin, çok yanlış bir genelleme belki ama reddedildikten sonra çirkefleşen bir çok erkek tanıdım. Çeneleri hiç durmuyor bir de.

senden hoşlanabileceğimi düşündüğüm için geldim buluşmaya ama istediğim elektriği alamadım ben ilk görüşmede anlarım seninle mutlu olmam imkansız bidaha görüşmeyelim

Bir erkek kırmadan reddedilmez. Reddedilse de anlamaz. Anlaması için iyice bi kırılması lazım
O kadar doğru ki. Benim hayatımda ilk kez gördüğüm, erkek arkadaşım olduğunu da bilmeyen biri bana arkadaşlık teklifi etti. Ben de utanmaması mahcup olmaması için gayet kibar bir şekilde erkek arkadaşım var dedim. O günden beri beni gördüğü her yerde kapıları çarpıyor garip garip hareketler yapıyor. Çok tuhaf geliyordu.

X