Bi destekçim olsun istiyorum :(zayıflamak istiyorum

karbeyaz_00

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
12
0
6
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
ben yeni üyeyim acayip derecede zayıflamak istiyorum.birbirimize destek olacağımız bi arkadaş varmdıır zayıflamak isteyen
bi kardeş,bu yolda bi destekçi çok ihtiyacım var desteğe destek vermeye tek başına olmuyor olmuyor olmuyor:(:(:(:(:

Arkadaşlar merhaba
ben yeni üyeyim acayip derecede zayıflamak istiyorum.birbirimize destek olacağımız bi arkadaş varmdıır zayıflamak isteyen
bi kardeş,bu yolda bi destekçi çok ihtiyacım var desteğe destek vermeye tek başına olmuyor olmuyor olmuyor:(:(:(:(:[

arkadaşa ne ihtiyaç az yiyerek vede spor ,yürüyüş bisiklet,yüzme gibi günlük devamlı hareket yaparsanız benim gibi çok çabuk kilo verilir denenmş sabit:52:

haklısın tabiki ama ne biliyim birileriyle paylaşınca daha çok gaza geliyo sanki insan.bende isityorum biranönce zayıflamak bunalmış durumdayım

Beennnnnn çok destak olmak isterim, destek de almak isterim :)))

7 kilom var

doğum yaptım 7 kilom kaldı bebem 3,5 aylık sadece anne sütü veriyorum, yürüyüş yaparak diyet yapmadan abur cuburu keserek 9 kilo verdim:)))

Sen ne durumdasın kaç kilon var?

İlk bebeğimde 20 kilo verdim buradan çok destek aldım çok iyi geliyor burası insana

Benim 20 kilom var en az canım 75 kiloyum boyuımda kısa tam topaç oldum:):):) seve seve destek olurum ama benim maratonum seninki kadar kısa olmaz heralde :( inşallah sende kolaylıkla veirrsin emzirdiğin için dha kolay gider bence kurtulalım inşallah biranönce kilolardan :(kendimi taşıyamadığımı hissediyorum bazen

Beennnnnn çok destak olmak isterim, destek de almak isterim :)))

7 kilom var

doğum yaptım 7 kilom kaldı bebem 3,5 aylık sadece anne sütü veriyorum, yürüyüş yaparak diyet yapmadan abur cuburu keserek 9 kilo verdim:)))

Sen ne durumdasın kaç kilon var?

İlk bebeğimde 20 kilo verdim buradan çok destek aldım çok iyi geliyor burası insana

9 kiloyu kaç ayda ve nasıl verdin? beslenme ve spor programı falan var mı?

3,5 ayda
hafta içi hergün koşu bandı şeker hamur işi yememeye çalıştım emzirdiğim için süte yönelik beslendim

çok güzel walla tebrik ederim.
benim 1 yaşında kızım var hala az da olsa emziriyorum. hem sütü etkilenmesin hem de kilo vereyim istiyorum.
10 kilo fazlam var. hamur işi yemiyorum ama ekmek kahvaltı ve öğle yemeğinde 1 dilim yiyorum.
koşu bandım var ama kızım geç uyuduğu için fırsat olmuyor kullanmaya.
günde kaç saat hangi hızda kullanıyorsunuz?

ben de 56 kilo ıle evlendım ve evlendıkten iki ay sonra bı baktım kı bır anda 63 oluverdim ben de bir hafta önce başladım diyete diyetisyene gittim bana soyledıklerı ; cayı sekersız ıc, tatlı kesınlıkle yeme ekmek bırer dılım ve en onemlısı de kendını acıktırma cunku mıde acıkınca yedıklerın dırekt yag olarak depolanıyo vucudunda su ıc sebze 4 kasık pılav makarna yıyeceksen 6 kasık al ama ekmek yok ve haftanın 3 gunu 45 dk yuruyus hemen hemen %80 uymaya calıstım ve bır haftada 1 kıloya yakın verdım doktor ayda ıkı kılo vermelısın dedı yanı ıkı haftada bır kılo vermem gerekıyor ben bır haftada verdım cok sukur

ben de 56 kilo ıle evlendım ve evlendıkten iki ay sonra bı baktım kı bır anda 63 oluverdim ben de bir hafta önce başladım diyete diyetisyene gittim bana soyledıklerı ; cayı sekersız ıc, tatlı kesınlıkle yeme ekmek bırer dılım ve en onemlısı de kendını acıktırma cunku mıde acıkınca yedıklerın dırekt yag olarak depolanıyo vucudunda su ıc sebze 4 kasık pılav makarna yıyeceksen 6 kasık al ama ekmek yok ve haftanın 3 gunu 45 dk yuruyus hemen hemen %80 uymaya calıstım ve bır haftada 1 kıloya yakın verdım doktor ayda ıkı kılo vermelısın dedı yanı ıkı haftada bır kılo vermem gerekıyor ben bır haftada verdım cok sukur

İnşallah böyle devam eder.Aslında mesele kilo vermek değil galiba irade azim :( sonuç başka türlü alınmıyor.İstek var ama azim olmayınca olmuyo

Arkadaşlar merhaba
bi kardeş,bu yolda bi destekçi çok ihtiyacım var desteğe destek vermeye tek başına olmuyor olmuyor olmuyor:(:(:(:(:

Merhabalar..Ne kadar kilo vermeniz gerekiyor bilmiyorum ama ben de diyetteyim.Bugün 5.günüm hatta :1: ben bi 7-8 kg vermek istiyorum daha fit görünmek adına.. Ve 5.gündür de baya azimli gidiyorum.11.günün sabahı çıkacağım tartıya :) Yürüyüş yapıyordum.İlk 4 gün dışarda yürüdüm.Sonra internette leslie ile 3 mile diye bir video buldum.Dün de o videoyu izleyerek yürüdüm denebilir :ssz: Videonun özelliği de o zaten..Video 45 dk sürüyor ve 4.8 km yol yürümüş gibi oluyorsunuz..Tavsiye ederim.Anladığım kadarıyla evinizde internet de var :16: Bu arada abur cuburu kestim ben..Yiyeceksem de bu diyet ürünlerden yiyorum ( artık diyet çikolatalı kepekli bisküvi vs gibi bir çok çeşit mevcut) Yoğurdumu-sütümü-peynirimi light aldım..Hatta kepekli makarna ve pirinç aldım.. Zaten kepek ekmeği tüketiyorum bir kaç aydır.. Ve günde 2 lt su içiyorum 5 gündür..WC ye gitmekten işte bir hal oluyorum artık :) Resmen ödem atıyorum .. İstedikten sonra yapılmayacak bir şey değil.Ki şu 5 gündür hiç de aç kalmadım..Ben yalnız yaşıyorum ve haliyle işten sonra tv izlerken gelsin cipsler gitsin kolalar çikolatalar :D Ama bıraktım.Bol meyve ,kuru incir,badem vs yiyorum canım bir şeyler istedikçe..Ve günde 2 bardak muhakkak yeşil çay içiyorum.. Şimdilik benden bu kadar :1: Umarım bir faydam olmuştur az da olsa

Merhaba kızlar,
öncelikle şunu söylemek istiyorum, kilo verirken gerçekten desteğe ihtiyaç olduğuna inanıyorum ama eğer siz tatlı yiyip ertesi gün kızartmaları yiyip ay bugünde çok yedimlerden sonra destek beklerseniz herkes o desteği size verir ama o sizin için işe yaramaz. Çoğu kız gibi bende kilo vermek istiyorum ama kilolu değilim sadece mükemmeli istiyorum tam olarak.
Size tavsiyem diyetisyene gidin. Çünkü ben 3 senedir kendime programlar hazırlıyorum onu bunu her şeyi hazırlıyorum ama uygulamaya geçmem gereken zamanda ay yarın başlarım ay şöyle böyle diyerek bozuyorum. Buda aç kalarak ara öğünsüz beslenmekten kaynaklanıyor. Diyetisyene gittiğinizde tatlı krizlerini ilk günler yeni başladım diye durdurabiliyorsunuz daha sonrasındada vücut gerçekten alışıyor. benimde uzun zaman oldu çikolata yememeyi fazla kaçırdığım şeyler simit ya da nesfit oluyo önceden olsa börekler kekler pastalar olurdu. yani diyetisyene gitmek gereksiz diye düşünmeyin. Zaten fiyatları çok uygun yerler var ayda 1 kere gidiyorsunuz. ben gittiğimden beri özen gösteriyorum. Düşünsenize her aynaya baktığınızda daha da zayıflıyorsunuz. Motivasyon açısından önemli baya. Diyeti zaten size uygun yazıyo günde 15 bardak nescafe içen biriyle çay kahve sevmeyen birine nasıl aynı listeyi yazsın ki? Aç kalmıyorsunuz zaten. Bunun dışında spor da tabiki zaten herkesin dilinde spor+diyet. Spor salonuna gidemiyorsanız evde yapılacak hareketler var hemde çok fazla hatta bazen bende gitmesemde bunları yapsam diyorum. kendinize bir diyetisyenle diyet programı ve spor dergilerinden olsun, danışarak olsun, internetten araştırarak olsun bir spor programı yapın. ama bu elinizde kağıtla olsun mutlaka aklınızda değil!! instagramda falan fotolarada bakabilirsiniz. Sonucta o nefret ettiğimiz kızların çırpı bacaklarına bakarken çikolata yiyip ağlamak bize bir şey kazandırmıyo ki. Dediğim gibi yani bunları KENDİNİZ için yapmalısınız. Ayrıca bir süre sonra yanınızda biri pasta yerken kendinizi daha iyi hissedebiliyorsunuz benden söylemesi

Son düzenleme:
arkadaşlar size manyetik su çubuğunu öneriyorum.
sadece su içtiğiniz sürahinizin içine atıyorsunuz, ve suyunuzu içiyorsunuz.
çevremde bir çok kişi bu yöntemle kilo verdi
en son örneği bir arkadaşım 1 hafta da 4 kilo verdi.

ManyetManyetik Su Çubuğu Ne İşe Yarar?

* Kandaki oksijen miktarını çoğaltır, bundan dolayı kanserli hücrelerin çoğalmasını durdurur, daha rahat nefes alımını, alınan ilaçların, vitamin ve minerallerin % 100 emilimini sağlar.
* Suyu içilmesi ve bu suyu ile bölgeyi yıkamak suretiyle Egzama, Sedef, Mantar ve ciltteki yaraların iyileşmesini hızlandırır.
* Sindirim sistemini düzenleyerek kabızlık gibi problemleri giderir.
* Böbreklerin temizlenmesini sağlar, vücuttaki toksinlerin, asidik atıkların atılımını sağlar
* Kan dolaşımını hızlandırır, metabolizmanın çalışmasını sağlar ve depolanmış yağların yakımını yaparak kilo verilmesini sağlar.

Arkadaşlar merhaba

* Kandaki oksijen miktarını çoğaltır, bundan dolayı kanserli hücrelerin çoğalmasını durdurur, daha rahat nefes alımını, alınan ilaçların, vitamin ve minerallerin % 100 emilimini sağlar.
* Suyu içilmesi ve bu suyu ile bölgeyi yıkamak suretiyle Egzama, Sedef, Mantar ve ciltteki yaraların iyileşmesini hızlandırır.
* Böbreklerin temizlenmesini sağlar, vücuttaki toksinlerin, asidik atıkların atılımını sağlar
* Kan dolaşımını hızlandırır, metabolizmanın çalışmasını sağlar ve depolanmış yağların yakımını yaparak kilo verilmesini sağlar.

çok güzel walla tebrik ederim.
benim 1 yaşında kızım var hala az da olsa emziriyorum. hem sütü etkilenmesin hem de kilo vereyim istiyorum.
10 kilo fazlam var. hamur işi yemiyorum ama ekmek kahvaltı ve öğle yemeğinde 1 dilim yiyorum.
koşu bandım var ama kızım geç uyuduğu için fırsat olmuyor kullanmaya.
günde kaç saat hangi hızda kullanıyorsunuz?

Çok teşekkür ederim, günde 4,5 km. 5.3 hızında yaklaşık 52dk. sürüyor. Haftada 4 ağırlıkı olarak 5 gün:)))

Merhaba bende yeni üyeyim ve felaket bir şekilde kilo vermek istiyorum evleneli 11 ay oldu 60 kiloydum evlendiğim zaman eşim benim o balık etli halimi çok beğenirdi taki evlendikten sonraya kadar :) çalışan biriydim evlendikten sonra eşim çalışmamı istemedi e bende ye iç otur kekler pastalar börekler eşim çok sever bu tarz şeyleri evde hep hazır olsun ister bende ne yalan söyliyim dikkat etmedim taki 80 kilo oldum hiçbir kiyafetimi giyemez duruma gelene kadar eşimde sağlığım için kilo vermemi istiyo bide çocuk istiyoruz o yüzden de kilo vermek istiyorum ama boğazımı bir türlü tutamiyorum kendime çok kızıyorum bu yüzden ama karar verdim bugün Spor salonuna kayıt yaptım yarın başlayacağım nasip olursa :) bende bu aşamada destek bekliyorum :)

Bendede aynı sorun yeni üye oldum sayılır yeni kullanmaya başladım siteyi benimde 4.5 yaşında bi kızım bide 8 aylık oğlum var 72 kilosum 70 kiloya hamile kalmıştım ama hedef 60 kilo 7 kilo verdim takıldım kaldım nasıl yapacağımızda bilmiyorum herkese aklım çok kendime hiç yok imdat diyorum artık bu nasıl bir çile yaaaa:(
:50:

Back