çok üzüldüm ya, yakında iznim bitiyor, ne yapsam bilemiyorum.bebekler annaleri yokken terk edildiklerini düşnürlermiş diye biliyorum
maddi bi güçlük yoksa anneler bebeklerini bırakmamalı bence.. ben çok zorlanıyorum içim hiç rahat değil ama çalışmak zorundayım((((
arkadaşlar bebekler annelerini ne zaman tanımaya başlarlar? benim oğlum 4 aylık ama hiç beni tanıyomuş gibi davranmıyo. işime geri döndüm bi hafta oldu işteyken onu çok özlüyorum gelince hemen kucağıma alıyorum seviyorum ama o bana tepki vermiyo.. fakat dedesine hemen gülüyo. bu güzel bişey onun gülmesine bayılıyoruz ama anne ve babasına değil her seferinde dedesine gülüyo. hayatımda hiç bu kadar kıskançlık hissetmemiştim. tuhaf bi duygu içindeyim.. kendimi çok kötü hissediyorum. beni ne zaman tanır bu çocuk sizce? aynı durumu yaşayan var mı ?
ufacıklar diyoruz ama inanın çok büyükler aslında....
bizi öyle takip ediyorlar ki sasırıyoruz...biz yerinde sayıyoruz onlar büyüyüp gelisiyorlar
bize tavır yapıyorlar
bu tavırları her dönem değisiyor
benim kızım onu okula bırakıp gittiğimde gelince beni cezalandırmak için altına yapardı
bakıcısı normalde altını kaçırmadığını söylerdi
bunlar çocukların bize verdikleri tepkiler
üzülme geçecek
psikologlar herzaman en iyi şeyin uzun vakitler birlikte olmak değil
önemli olan geçirdiğin zaman iyi bir şekilde ve verimli geçirmek olduğunu söylerler hep
eve gelince madem annende var hemen onunla vakit geçir
bu onun farkını anlayacaktır....
ben bir çocuk gelisimi öğrt.olarak bunu tavsiye ederim sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?