• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bi derdim var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi leyya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

leyya

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
293
0
296
41
İstanbul
arkadaşlar bebekler annelerini ne zaman tanımaya başlarlar? benim oğlum 4 aylık ama hiç beni tanıyomuş gibi davranmıyo. işime geri döndüm bi hafta oldu işteyken onu çok özlüyorum gelince hemen kucağıma alıyorum seviyorum ama o bana tepki vermiyo.. fakat dedesine hemen gülüyo. bu güzel bişey onun gülmesine bayılıyoruz ama anne ve babasına değil her seferinde dedesine gülüyo. hayatımda hiç bu kadar kıskançlık hissetmemiştim. tuhaf bi duygu içindeyim.. kendimi çok kötü hissediyorum. beni ne zaman tanır bu çocuk sizce? aynı durumu yaşayan var mı ?

canım muhtemelen seni tanımadığı için değil onu bırakıp gittiğin için sana kızızyor ben çalışmıyorum ama okuyorum bazen okul için dışarı çıkıyorum ve birkaç saat gelmiyorum ve geri geldiğimde bana gelmek istemiyor bana gülmüyor.bebekler annaleri yokken terk edildiklerini düşnürlermiş diye biliyorum canım onun içindir.sıkma canını geçer zamanla

maddi bi güçlük yoksa anneler bebeklerini bırakmamalı bence.. ben çok zorlanıyorum içim hiç rahat değil ama çalışmak zorundayım :(((((

maddi bi güçlük yoksa anneler bebeklerini bırakmamalı bence.. ben çok zorlanıyorum içim hiç rahat değil ama çalışmak zorundayım :(((((

bilmiyorumkismile ayy canım üzülme bunlar geçici şeyler çalışmak zorundaymışsın neyapıcan :teselli: geçer inşallah..a.s

canım merak etme 5 aylık olunca annelerine düşkünlük başlıyor.

bebekler en çok kimle vakit geçiriyor ise o kişilere daha çok tepki sıcaklık gösterirler hemde daha çok küçük 6 aydan sonra tanımaya arkanızdan ağlamaya başlar üzlmeyin benim oğlum 2,5 yaşında doğduğundan beri gözünün önünden ayırmak istemiyo beni çok düşkün eteklerimden düşmüyo biryere bırakıp gidemiyorum düşünün

onun annesi sizsiniz ve hayatta en çok seveceği insansınız- evlenene kadar :D - bunu unutmayın ve gerisini boş verin arkadaşlar günlük tepkileri değil sizin için ömür boyu çarpacak yüreğidir aslolan...

:nazar::emir_bebek: Allah bağışlasın canım - Size hiç gülmemesi de bir tepki değil mi?
Bebekler (çocuklar) annelerine kapris yaparlar - en çok sevilen de dede olur genellikle.
Oy yerim onun tepkilerini - Sağlıklı ömürlü - analı babalı olsun İnşaallah. :Saruboceq: a.s. :nazar:

benim oğlum 9 ayına kadar öyleydi 9dan sonra bana öyle bir düştüki şimdi ayrılmıyo nefes sesımı duymadan uymuyor hiç üzülm her bebeğin ki farklı ama 4.ay çok erken daha tatlım

arkadaşlar bebekler annelerini ne zaman tanımaya başlarlar? benim oğlum 4 aylık ama hiç beni tanıyomuş gibi davranmıyo. işime geri döndüm bi hafta oldu işteyken onu çok özlüyorum gelince hemen kucağıma alıyorum seviyorum ama o bana tepki vermiyo.. fakat dedesine hemen gülüyo. bu güzel bişey onun gülmesine bayılıyoruz ama anne ve babasına değil her seferinde dedesine gülüyo. hayatımda hiç bu kadar kıskançlık hissetmemiştim. tuhaf bi duygu içindeyim.. kendimi çok kötü hissediyorum. beni ne zaman tanır bu çocuk sizce? aynı durumu yaşayan var mı ?

canım bebim bebişte öyleydi bana hiç bakmazdı hep babasıyla ilgilenirdi
son 10 gündür bana çok düştü bence geçici bi dönem sıkma canını

benim kızımda 2,5 aylık oldu. daha yeni yeni gülmeye başlayacak, henüz öğrenme aşamasında. tabiki bende bayılıyorum onun güldüğünü görmeye ama başkasına gülünce bende yaşıyorum o kıskançlık duygusunu. demekki yalnızca bende değilmiş... onunla daha çok zaman geçirmek için işimden ayrıldım. daha dün istifamı yazdım. çok zor oldu ama bebişim için değer.

benim de oğlum 4 aylıkken bana diğer insanlara baktığı gibi bakardı
ama son zamanlarda beni tanıyor beni görünce gözlerinin içi gülüyor
merak etme tepki olarak falan değil daha erken olduğu için
böyledir

ufacıklar diyoruz ama inanın çok büyükler aslında....
bizi öyle takip ediyorlar ki sasırıyoruz...biz yerinde sayıyoruz onlar büyüyüp gelisiyorlar
bize tavır yapıyorlar
bu tavırları her dönem değisiyor
benim kızım onu okula bırakıp gittiğimde gelince beni cezalandırmak için altına yapardı
bakıcısı normalde altını kaçırmadığını söylerdi
bunlar çocukların bize verdikleri tepkiler
üzülme geçecek
psikologlar herzaman en iyi şeyin uzun vakitler birlikte olmak değil
önemli olan geçirdiğin zaman iyi bir şekilde ve verimli geçirmek olduğunu söylerler hep
eve gelince madem annende var hemen onunla vakit geçir
bu onun farkını anlayacaktır....
ben bir çocuk gelisimi öğrt.olarak bunu tavsiye ederim sana....

ufacıklar diyoruz ama inanın çok büyükler aslında....
bizi öyle takip ediyorlar ki sasırıyoruz...biz yerinde sayıyoruz onlar büyüyüp gelisiyorlar
bize tavır yapıyorlar
bu tavırları her dönem değisiyor
benim kızım onu okula bırakıp gittiğimde gelince beni cezalandırmak için altına yapardı
bakıcısı normalde altını kaçırmadığını söylerdi
bunlar çocukların bize verdikleri tepkiler
üzülme geçecek
psikologlar herzaman en iyi şeyin uzun vakitler birlikte olmak değil
önemli olan geçirdiğin zaman iyi bir şekilde ve verimli geçirmek olduğunu söylerler hep
eve gelince madem annende var hemen onunla vakit geçir
bu onun farkını anlayacaktır....
ben bir çocuk gelisimi öğrt.olarak bunu tavsiye ederim sana....

çok teşekkür ederim...

Back