Kızlar günlerdir kafamdan,yüreğimden atamadığım düşünmeden edemediğim sorular var kafamda.İçimdekileri atmak istiyorum artık, dayanamıyorum Benim yaklaşık olarak 2 yıllık bir ilişkim var bunun öncesinde de 3 aylık bir flört dönemimiz oldu erkek arkadaşımla.Benim ilk uzun ilişkim.Eğitimlerimiz için şehir değiştirdik Ankaraya geldik birlikte yaklaşık 6 ay önce. Derdim şu kızlar ben boğuluyorum, her gün aynı şeyleri yapıyoruz, mesela sabah kalkıp günaydın mesajı yolluyoruz sonra derslerimiz olduğu için konuşmuyoruz,akşamüstü buluşuyoruz ve susuyoruz.Evet o çok iyi anlaşan iki sevgili yerine sus pus oturan o aptal çift olduk biz. Katlanamıyorum bu duruma bağırıp çağırasım geliyor yeri geliyor ona bu hissettiklerimi de açık açık söylüyorum. Ancak o uzun ilişkiden böyle diyip duruyor.Kafayı yemek üzereyim yeni bir heyecan getirin diyor herkes ama bizim programımız çok yoğun, her buluşmamızda her vakit ayırışımızda birbirimize çalışmamızdan yiyoruz zaten. Sizce bu normal mi? Bu kadar zaman sonra onca şey sonra bu kadar uzaklaşmak hem de sevgiliyken.Ayrıca eklemek istediğim bi kaç husus daha var. Bu sıkıntılarımız tavan yaptığı bir gün sevgilimle kavga ettik ve o bana inanılmaz denilecek kadar rahat bir şekilde ( geçmişi de yüzüme vurarak hatalarım oldu evet) ' Sana ilgi göstermiyorum çünkü ilgi gösterdiğim de karşılığı alamadım' dedi.Ki bu tartışmadan önce her gün daha iyi olalım diye çırpındım hatta amiyane tabirle kul köle oldum ve böyle bir cümle ile karşılaştım. Bunlar yetmezmiş gibi bir de arkadaş ortamımızda çok severek seçtiğim ve okuduğum bölümümü Hukuku o kadar önemli görmediğini söyledi ( Kendisi tıp okuyor). O kadar hırslandım, o kadar şaşırdım ve bu laf bana o kadar koydu ki ahdım var çok daha iyisini yapacağım ondan.Sorum şu kızlar ben ne yapmalıyım, bu kadar uzun zamandır birlikteyiz, seviyorum hem de çok seviyorum yoksa şimdiye kadar olan bunca şeyden sonra arkama bakmazdım bile.Bana değer verdiğini cümle alem biliyor ama malesef bu son olanlar,hissettiklerim kafam çorba gibi. Kızlar yardım edin bana kayboldum..