- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.207
- 133
- 33
- Konu Sahibi hayalethesap
Sebepsiz alinganlik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
no problem :)Bu ne ya ard arda gndermisim pardon kizlar interntin azizligi
Neyse arkadasım onlar daha iyi biliyorlar yardımcı olsunlar hayırlı günler size..Yanlış anlaşıldımsa özür dilerim ama benim kesinlikle milleti küçük düşürmek gibi bir niyetim yoktu. sadece bayanlar şakalaşıyor diye onlara katıldım.
hiç üşenmedin mi bunu kurutmaya, saklamayaBiraz bordoluk var ama yaklasik 4 sene oldu soz cicegimdi
Sans mi ot mu anlamadim hani tmm alirsin da verrkn bi kac guzl soz direk al sana cicek aldimMillette şans var arkadaş![]()
![]()
Güzel kurutmussunuz benim de isteme cicegim adamlar yapay gül koymuslar tabi biz dügün telasından pek bakmadık annemle bir sene sonra bir baktım ki kıpkırmızı duruyor bende sasırrdım adamlar hatıra kalsın diye yapay gül koymuslar o yüzden lafımı bitiremeden alay konusu oldumBiraz bordoluk var ama yaklasik 4 sene oldu soz cicegimdi
kızma :=)Neyse arkadasım onlar daha iyi biliyorlar yardımcı olsunlar hayırlı günler size..
Bilmm usenmdim heralde bazen gozume batmiyo degil ama 41 taneydi ilk aldgmda kiyamadim evlndikten sonra evimize gecince cok caba sarf ettim kirilmasin diye suan 1 senelik evliyim karsimda duruyo cop mu olsa diye dusunmuyo degilimhiç üşenmedin mi bunu kurutmaya, saklamaya![]()
Bilmm usenmdim heralde bazen gozume batmiyo degil ama 41 taneydi ilk aldgmda kiyamadim evlndikten sonra evimize gecince cok caba sarf ettim kirilmasin diye suan 1 senelik evliyim karsimda duruyo cop mu olsa diye dusunmuyo degilimhiç üşenmedin mi bunu kurutmaya, saklamaya![]()
Evet genelde oyle bi de cicekciler bi sprey gibi bisey veriyolar onunlada uzun sure kaliyo diye biliyorumhiç çiçek kurutmadım kurutmanın püf noktası saç spreyi mi şimdi?
Güzel kurutmussunuz benim de isteme cicegim adamlar yapay gül koymuslar tabi biz dügün telasından pek bakmadık annemle bir sene sonra bir baktım ki kıpkırmızı duruyor bende sasırrdım adamlar hatıra kalsın diye yapay gül koymuslar o yüzden lafımı bitiremeden alay konusu oldum
Güzel kurutmussunuz benim de isteme cicegim adamlar yapay gül koymuslar tabi biz dügün telasından pek bakmadık annemle bir sene sonra bir baktım ki kıpkırmızı duruyor bende sasırrdım adamlar hatıra kalsın diye yapay gül koymuslar o yüzden lafımı bitiremeden alay konusu oldum
kendileri sıksaya madem öyle çiçekcilerEvet genelde oyle bi de cicekciler bi sprey gibi bisey veriyolar onunlada uzun sure kaliyo diye biliyorum
Kıslarrrrrrr surda tatli tatli sohbet ediyoruz ya tartsmayalim valla sizle konuscam diye daha yatagimi bile toplamadim o kadr yaniSiz arkadaşla bayağı bayağı dalga geçer gibi yazmıştınız. Alınganlığa lüzum yok. 4 yılda yapay olmadığını farkederdi heralde siz 1 senede farkettiğinize göre..