• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi baksan ? :)

Biraz bordoluk var ama yaklasik 4 sene oldu soz cicegimdi

Eklentiler

• 2016-03-20-13-17-36-829.webp
    2016-03-20-13-17-36-829.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 105
Biraz bordoluk var ama yaklasik 4 sene oldu soz cicegimdi
Güzel kurutmussunuz benim de isteme cicegim adamlar yapay gül koymuslar tabi biz dügün telasından pek bakmadık annemle bir sene sonra bir baktım ki kıpkırmızı duruyor bende sasırrdım adamlar hatıra kalsın diye yapay gül koymuslar o yüzden lafımı bitiremeden alay konusu oldum

hiç üşenmedin mi bunu kurutmaya, saklamaya :KK53::KK48:
Bilmm usenmdim heralde bazen gozume batmiyo degil ama 41 taneydi ilk aldgmda kiyamadim evlndikten sonra evimize gecince cok caba sarf ettim kirilmasin diye suan 1 senelik evliyim karsimda duruyo cop mu olsa diye dusunmuyo degilim:KK71:

Ben de nergis kurutmuştum vardır bi 15 yılı , sakladığım yeri bulursam size resmini atarım , insan bazen atmaya kıyamıyor , saç spreyi sıkarsanız daha uzun süre rengi solmadan kalır .

hiç üşenmedin mi bunu kurutmaya, saklamaya :KK53::KK48:
Bilmm usenmdim heralde bazen gozume batmiyo degil ama 41 taneydi ilk aldgmda kiyamadim evlndikten sonra evimize gecince cok caba sarf ettim kirilmasin diye suan 1 senelik evliyim karsimda duruyo cop mu olsa diye dusunmuyo degilim:KK71:

Güzel kurutmussunuz benim de isteme cicegim adamlar yapay gül koymuslar tabi biz dügün telasından pek bakmadık annemle bir sene sonra bir baktım ki kıpkırmızı duruyor bende sasırrdım adamlar hatıra kalsın diye yapay gül koymuslar o yüzden lafımı bitiremeden alay konusu oldum

Siz arkadaşla bayağı bayağı dalga geçer gibi yazmıştınız. Alınganlığa lüzum yok. 4 yılda yapay olmadığını farkederdi heralde siz 1 senede farkettiğinize göre..

:KK48: oda guzelmis olsun cicek cicektir yapay gercek ne fark eder

Benim erkek arkadaşımın bana ilk bulusmamizda verdiği gülü kurutup defterimin arasına koymuştum. Sonra bir baktım küflenmeye başlamış :KK35: bir yerde sirkenin kufleri yok ettiğini okumuştum. 2-3 kere spreyle doğal sirke sıktım üstüne ve küfler yok oldu. Tabi küflenmiş yerleri biraz soluk renkli ama olsun, temizlendi en azindan :KK70:

ben eşimin istemeye gelirken aldığı gülleri asarak kuruttum sonra çok dökülmeye başlayınca saplarından ayırıp şeffaf kapaklı hoş bir kutuya koydum 10 yıl oldu hala çok güzeller sen de kutu gibi bir şeye koyabilirsin

Siz arkadaşla bayağı bayağı dalga geçer gibi yazmıştınız. Alınganlığa lüzum yok. 4 yılda yapay olmadığını farkederdi heralde siz 1 senede farkettiğinize göre..
Kıslarrrrrrr surda tatli tatli sohbet ediyoruz ya tartsmayalim valla sizle konuscam diye daha yatagimi bile toplamadim o kadr yani:KK71:

Back
X