• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi baksan ? :)

Sanırım hatırası var diye atmaya kıyamadınız.Keşke bir kısmını reçel yapıp sıcak sıcak kavanoza koysaydın,bozulmazdı.İleride bunlar senin bana verdiğin güller derdin,hediye ederdin.:cool:
:KK48::KK70:buna çok güldüm ya ölene kadar beklesemde bi kavonozluk gül gelmez benim odundan 4 aya bi çiçek ortalamamız var siz düşünün :KK66::KK70:

küflendiyse bir süre sonra kurtlanır. bence hiç uğraşmayın benım de papatyalarım cok kurtlanmıştı.

Sanırım hatırası var diye atmaya kıyamadınız.Keşke bir kısmını reçel yapıp sıcak sıcak kavanoza koysaydın,bozulmazdı.İleride bunlar senin bana verdiğin güller derdin,hediye ederdin.:cool:
Bu recel isi aklima yatti tsk ederim kurumus gulden de denemek lazim

Lafımı bitiremeden yazım eksik gitmis ama sizin gibi alaycı insanlar kibirli insanlar yüzünde kimse birsey soramiyor söyleyemiyor

Yanlış anlaşıldımsa özür dilerim ama benim kesinlikle milleti küçük düşürmek gibi bir niyetim yoktu. sadece bayanlar şakalaşıyor diye onlara katıldım.

Back
X