- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.041
- 133
- Konu Sahibi hayalethesap
sanki yapay ve canlı çiçeği ayırt edebilirim artıkyapay gül kurur mu ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanki yapay ve canlı çiçeği ayırt edebilirim artıkyapay gül kurur mu ki![]()
Fotorafini cekip atmakta hic bi sakinca gormuyorum bi sn4 senedir nasıl kırmızı durur Allah askına hem size demedim size ne oluyor ??
Sanırım hatırası var diye atmaya kıyamadınız.Keşke bir kısmını reçel yapıp sıcak sıcak kavanoza koysaydın,bozulmazdı.İleride bunlar senin bana verdiğin güller derdin,hediye ederdin.![]()
Bu recel isi aklima yatti tsk ederim kurumus gulden de denemek lazimSanırım hatırası var diye atmaya kıyamadınız.Keşke bir kısmını reçel yapıp sıcak sıcak kavanoza koysaydın,bozulmazdı.İleride bunlar senin bana verdiğin güller derdin,hediye ederdin.![]()
yapay gül kurur mu ki![]()
ablada gül çok herhaldeBu recel isi aklima yatti tsk ederim kurumus gulden de denemek lazim
yaa kurtlanmasın zaten çok değil küçücüklerküflendiyse bir süre sonra kurtlanır. bence hiç uğraşmayın benım de papatyalarım cok kurtlanmıştı.
niye sinirlendiniz anlamadım ki ?Sizlerin seviyesine düsmeyecegim yazık cok yazık ...
evet sanırım bundan kaynaklı yaBulunduğu oda nemlidir belki
Eceablada gül çok herhalde![]()
ablada gül çok herhalde[/QUOTE benim esim sadece ottan anladigi icin bi cok anlatmm
![]()
ablada gül çok herhalde[/QUOTE benim esim sadece ottan anladigi icin bi cok anlatmm
![]()
![]()
Arkadasların yazdıklarıni görmüyor musunuz ? Alay konusu oldum iyi eglendilerniye sinirlendiniz anlamadım ki ?![]()
Lafımı bitiremeden yazım eksik gitmis ama sizin gibi alaycı insanlar kibirli insanlar yüzünde kimse birsey soramiyor söyleyemiyor