Bi bakın hele

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaşlar biliyorum konu uygun yerde değil ama acil cevap almam lazım.Haftasonu aöf sınavına gircem merkezde oluyor biliyorsunuz 2saatlik yola gitcem telefon yasak falan diye okudum ama anlayamadığım şu telefon kapalı olucak sınav esnasında falanda yazmıyor telefon yasak yazıyor nasıl olcak bu?Girenler varsa bi yazsın

Arkadaşlar biliyorum konu uygun yerde değil ama acil cevap almam lazım.Haftasonu aöf sınavına gircem merkezde oluyor biliyorsunuz 2saatlik yola gitcem telefon yasak falan diye okudum ama anlayamadığım şu telefon kapalı olucak sınav esnasında falanda yazmıyor telefon yasak yazıyor nasıl olcak bu?Girenler varsa bi yazsın

hangi sınava girersen gir telefon yasak canım. ben geçen gün özel güvenlik sınavına girdim orda dahi telefon almadılar içeri. kapıda polisler üst araması yapıyolar. ya telefonu bırakıcaksın ya da bırakamıyosan bi yere sınava giremiyosun.hiç bi şekilde telefonla almıyolar bu yüzden yanında biri olursa iyi olur

açık öğretim sınavlarını bilmiyorum ama ösym'nin yaptığı sınavlarda telefon,anahtar, kalem..vs kesinlikle yasak. sadece sınav giriş kağıdı, kimlik ve su götürebiliyorsunuz.

Evet telefon yasak, bozukluk yasak, kağıt para serbest sadece. Düşününce çok mantıklı bir uygulama değil ama yapıcak birşey yok. Bir de anahtar gibi metal eşyalar serbest mi değil mi hatırlayamadım ona da bir bak istersen?

Kod:

Telefonunu götürmeyeceksin, oluyor. Yanında birileri gidecekse sizi bekleyecekse o sınav çıkışına kadar bekleyecekse götür. Başka hiçbir şekilde telefon götürülmüyor. Ales sınavına girdim ben, bozuk para bile yasak, çantan yasak. Sadece suyunu alıp gidiyorsun. Telefonu getirenler olmadı mı yani diye soracak olursan getiren olmuş. Sınav yerinde kantin vardı oraya emanet bıraktılar.

Açık öğretimde çanta falan serbest kapatıp içine koymana izin verirler diye düşünüyorum çünkü çoğu kişi ilçelerden geliyor. Ben de görevliyim haftasonu sınavda önceki sınavlarda çanta ile gelinmişti. Ben de telefondan internete girmiştim sınavda beklerken he he :-D eşim de öğrenci olarak girdi almışlardı içeri
Başarılar şimdiden

telefon, fotoğraf makinesi, depolamaya elverişli elektronik cihazlar yasak..
burada çoğu okulda kantine emanet edebiliyoruz telefonu..
yanına almayan pek yok..
okulda gizli bulduğu bir yerlere koyup da girenlerde var, tabi o riskli.

evet canım sınavda herşey yasak telefonda buna dahil.
hatta ben sınava girerken su almıştım yanıma.içeri girdiğimde şu şişesinin üzerindeki kağıdı bile yırtmıştılar,kontrol etmişdiler.o derece yani.:9:

aöf sınavlarına giriyorum..
çanta alıyorlar sınava ama öyle içini çok doldurma arama yaparken polis bişeyler söyleniyor
hesap makinası lazımsa basit bir makina koy çantana cüzdan su giriş belgeni nüfus cüzdanını ve kalem silgi koy bişey olmuyor..
cep telefonu anahtarlık almıyorlar ama okulun kantinine bırakabilirsin..
geçen sene bi bayan çizmesine koymuştu o geldi aklıma.

Son düzenleme:
Kasım da bi'sınava girdim.
Kağıt para, etiketi sökülmüş su dışında her şey yasak.
Hatta uzaktan arabasıyla gelenler vardı araba anahtarlarını bile almadılar.
Takı olarak sadece alyans serbest.
Ev, araba anahtarlarını polis alıp öğretmenler odasına sınava girecek öğrenci ile gidip çekmeceye kitlediler.
Aöf de ösymnin sınavı ablam da yeni mezun çanta vs.hiç bi'şey almıyolardı valla, arkadaş alıyolar demiş ama bilemedim eskiden öyleydi de şimdi büyük tokalı kemere kadar didikliyolar:26:

Aman ne olucak ben girerken kışın çizmemin içine sokuyordum teli ,ama teli ayır ,bataryayı falan iki Çizme'ne paylaştık nooolucak ,altı üstü aof ..

AÖF sınavında cep telefonu, herhangi bir depolama aygıtı (usb,mp3..vs), akıllı hesap makinesi, kitap bulundurmak yasak..!!
Ama anahtar ve klasik eski tip hesap makineleri alınıyor. Yani sadece toplama, çıkarma.. vs yapabileceklerin..

Okulun kantinine bırakıcaksın telefonu para veriyosun onlar iki saat bakıo telefona ama başlığı hiç beğenmedim kaba geldi

Çok sağolun arkadaşlarr..Bende çizme giycem oraya mı saklasam ararlarsa:) Kantine falanda koymak istemiyorum ve uzaktan gelicem telefonu almama gbi bir şansım yok..

Sağolun arkadaşlar..Telefon götürmeme gbi bi seçeneğim yok otobsle gitcem 2 2,5 saatlik yola gitcem ayrıca yakınımın gelme gbi bir ihtimali yok.Biraz önce bi arkadaşımı yakaladım o giriyordu sınava,1 tl karşılığında kantine emanet bırakılıyormuş.

bende dertliyim.
telefonu götürmek zorundayım..
her okulda emanete almıyorlr ne yaparsan yap diyorlar
botumun içine saklayım diyorum onda da çok tırsıyorum

valla ben telefonu pantolonumun arka cebine koydum kadın çantaya baktı geç dedi telefonum kapalı girdim sınava ama görmediler tabi snra attım çantaya kapattm fermuarını koydum masanın üzerine bi sorun olmaddı . Görevlilerden birine teslim edeblrsin yada içeri bi şekilde sokup içerde aa unutmuşum deyip gözetmenlere emanet edeblrsin . yada bi arkadaşnla gideceksin ona emanet edeceksin .. ya da benim gibi sınav girişnde arkadaş edin bi kaç kzla onlardan dışarda bekleyen olursa emanet edersin .

Back
X