Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada bahsettiğim arkadaşım matematik bölümünde ben istatistik.Matematik değil ama istatistik bölümü var yakın bölümler aslında. Yakın bir arkadaşım matematik öğretmeni olarak bir etüt merkezinde çalışıyor. Bence kpss çalışıp kamuya atanmak daha mantıklı. Bildiğim kadarıyla SGK matematik bölümünden de alıyor. Siz yine de bir araştırın bunu eğer alıyorsa çok çok yüksek puanlar yapmanıza gerek yok. Çünkü bizim bölümlerden kpss Alan çalışan yok
Arkadaşım Muğla da, etüt merkezi vs küçğk yer olduğu için istediği gibi bir yer bulamıyor, özel okullarda tecrübe istiyormuş. Siz istatistikte ne iş yapıyorsunuz?Matematik değil ama istatistik bölümü var yakın bölümler aslında. Yakın bir arkadaşım matematik öğretmeni olarak bir etüt merkezinde çalışıyor. Bence kpss çalışıp kamuya atanmak daha mantıklı. Bildiğim kadarıyla SGK matematik bölümünden de alıyor. Siz yine de bir araştırın bunu eğer alıyorsa çok çok yüksek puanlar yapmanıza gerek yok. Çünkü bizim bölümlerden kpss Alan çalışan yok
Arkadaşım Muğla da, etüt merkezi vs küçğk yer olduğu için istediği gibi bir yer bulamıyor, özel okullarda tecrübe istiyormuş. Siz istatistikte ne iş yapıyorsunuz?
Çoğu ilanda en az 5 yıl tecrübe diyormuş? Geri dönüş yapmamışlar yaşadığı yer biraz küçğk ankara falan olsa bulur nir yer meselaüÖzel okullar tecrübe istemez. Az maaşa çalıştıracakları yeni mezun peşinde hepsi. Başvuru yapsın, birinden biri döner mutlaka.
Yanlış biliyorsunuz malesef araştırmadiğiniz için. İstatistik, matematik, aktüerya dan 50 veya 100 kişi alıyor yıllık. Kpss için genel kültür genel yetenek + Alan çalışırsa çok çok yüksek puanlar alınması gerekmiyor. Burada kendimle alakalı çok ayrıntı veremiyorum. Kamu kurumunda çalışıyorum.Ayrıca kpss vs alımların az olduğundan sgk için bike 1-2 kişi alıyorlarmış o da kpss den en yüksek alıp 99 civarı alıp atanmak gerekiyormuş. arkadaşım şuanlık başka bir alternatif bakmak istiyor
Kesinlikle katılmıyorum. Cocuklarla ilgili olan kurslara bircok katilim belgesi+birkac sertifika+gönüllü projeler+çesitli stkların sosyal faaliyetlerden oluşan türkiyedeki ortalama bir öğretmene göre güzel bir cvm var. Bilindik bilinmedik demeden sayisiz basvurum var dönüş 0. Hepsi de tecrübe diyor. İki kelimeyi bir araya getiremeyen üniversite boyunca hicbir seye karismayan hicbir seye katilmayan arkadaslarim bir sene ücretli yapip ertesi sene hemen özele geçti.Özel okullar tecrübe istemez. Az maaşa çalıştıracakları yeni mezun peşinde hepsi. Başvuru yapsın, birinden biri döner mutlaka.
Benim anlamadığım tecrübe çalışarak kazanışmaz mı? Bu kurumlar dirrk neyin tecrübelerini bekliyor? Üstelik en fazla verecekleri maaşta asgari ücretmiş.. şaka gibi bir ülke yazık okuyan gençlereKesinlikle katılmıyorum. Cocuklarla ilgili olan kurslara bircok katilim belgesi+birkac sertifika+gönüllü projeler+çesitli stkların sosyal faaliyetlerden oluşan türkiyedeki ortalama bir öğretmene göre güzel bir cvm var. Bilindik bilinmedik demeden sayisiz basvurum var dönüş 0. Hepsi de tecrübe diyor. İki kelimeyi bir araya getiremeyen üniversite boyunca hicbir seye karismayan hicbir seye katilmayan arkadaslarim bir sene ücretli yapip ertesi sene hemen özele geçti.
---------------
Konu sahibi formasyon alsin yoksa ilköğretim bölümünden alabiliyorsa atamalari iyi onların. Bir de gecenlerde uzaktan egitimli bir etüt merkezine basvuru gördüm tüm branşlardan öğretmen alınıyormuş. Tüm seviyelerde. Üniversitedeyken bir tane arkadasim inekle.com da öğretmenlik yapiyordu. Cevresi varsa özel ders de versin
Kesinlikle katılmıyorum. Cocuklarla ilgili olan kurslara bircok katilim belgesi+birkac sertifika+gönüllü projeler+çesitli stkların sosyal faaliyetlerden oluşan türkiyedeki ortalama bir öğretmene göre güzel bir cvm var. Bilindik bilinmedik demeden sayisiz basvurum var dönüş 0. Hepsi de tecrübe diyor. İki kelimeyi bir araya getiremeyen üniversite boyunca hicbir seye karismayan hicbir seye katilmayan arkadaslarim bir sene ücretli yapip ertesi sene hemen özele geçti.
---------------
Konu sahibi formasyon alsin yoksa ilköğretim bölümünden alabiliyorsa atamalari iyi onların. Bir de gecenlerde uzaktan egitimli bir etüt merkezine basvuru gördüm tüm branşlardan öğretmen alınıyormuş. Tüm seviyelerde. Üniversitedeyken bir tane arkadasim inekle.com da öğretmenlik yapiyordu. Cevresi varsa özel ders de versin
Benim branşımda farklı mesela ama alımlara bakıyorum tanıdık olursa alıyorlar yoksa dışardan gelen birini almaları için tecrübe şartı koyuyorlar. Siz şanslısınız demek ki biz de bir sorun varÖzel okulda öğretmenim ben yüz yıldır falan. Kimi nasıl aldıklarını biliyorum. Ay baydın valla karamela sürekli muhalefet sürekli ben bilirim. Okumadım bile yazdığını. Hadi öptüm seni.
Maalesef. İlanlara bakiyorum en az 2 yıl tecrübe diyor. Kendini geliştirmenin hicbir önemi yok. Öğretmen bu yani zaten stajda tecrübe kazanıyor. Mühendis falan olsa program hakimiyeti falan derdim. Laf olsun diye işte. Bir de bakiyorum tecrübe isteyip beni almayan kurumlara birebir tanidigim tecrübesi olmauanlar girmişBenim anlamadığım tecrübe çalışarak kazanışmaz mı? Bu kurumlar dirrk neyin tecrübelerini bekliyor? Üstelik en fazla verecekleri maaşta asgari ücretmiş.. şaka gibi bir ülke yazık okuyan gençlere
Benim branşımda farklı mesela ama alımlara bakıyorum tanıdık olursa alıyorlar yoksa dışardan gelen birini almaları için tecrübe şartı koyuyorlar. Siz şanslısınız demek ki biz de bir sorun var