Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar kızlar bu konuda kesinlikle Bi bilgim yok ama karnıma dokunduğum zaman kalp atışı hissediyorum ve dışarıdan belli oluyor hafif sallanıyo falan yani insanın kalp atışı göbeğinden hissedilir mi?
Merhabalar kızlar bu konuda kesinlikle Bi bilgim yok ama karnıma dokunduğum zaman kalp atışı hissediyorum ve dışarıdan belli oluyor hafif sallanıyo falan yani insanın kalp atışı göbeğinden hissedilir mi?
O atan şey aut damarı canım korkmuşta olabilirsin kimi insanında daha fazla atar benimkini görsen korkarsın ben çok kilo verdim bugün mide bulantısından oturdum ağladım