• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakarmısınız kızlar

Dün veya bugün olmam gerekiyordu adet hala olmadım kasıklarım feci şekilde batıyor ayaklarıma vuruyor ki genelde ne zaman ayagım ağırsa adet olurum da
Ee bugun de yapabilirsiniz o zaman ilk idrara da gerek yok ki , testiniz varsa hemen yapın bence 😍 benim ayaklarım da üşüme var bide neden bilmiyorum

Ee bugun de yapabilirsiniz o zaman ilk idrara da gerek yok ki , testiniz varsa hemen yapın bence 😍 benim ayaklarım da üşüme var bide neden bilmiyorum
1,5 yıldır test fobim oluştu desem inanırmısınız🥹 sizinle aynı durumdayım şuan ayaklarım üşüyor benimde.Aynı durumdayız bakalım beni bilmemde bu ay sizde inşallah vardır beni de haberdar ederseniz çok sevinirim 🥰

1,5 yıldır test fobim oluştu desem inanırmısınız🥹 sizinle aynı durumdayım şuan ayaklarım üşüyor benimde.Aynı durumdayız bakalım beni bilmemde bu ay sizde inşallah vardır beni de haberdar ederseniz çok sevinirim 🥰
Çok teşekkür ederim inşallah sizdede vardır adete 6 gün kaldı benim sizin ne kadar kaldı

Testiniz varsa yapın yarın varsa kesin cıkar

Back