Testime bakarmısınız

Ha o gecti artik dusunme, sen suan testin positif cikti, gecikmede kan aldir

Bence predictor, prodoctor ya da awox markasıyla tekrar yapıp ona göre kan ver canım. Regline 7 gün kala sonuç alman çok zor yalancı pozitif olma ihtimali yüksek

Bence predictor, prodoctor ya da awox markasıyla tekrar yapıp ona göre kan ver canım. Regline 7 gün kala sonuç alman çok zor yalancı pozitif olma ihtimali yüksek
Şimdi şöyle ben 7gün diyorum ama normalde 24 günde bir olurum bugün 21.günüm geçen ay betadan dolayı 29günde oldum o yüzden 7gün var diyorum eğer 24günde olursam 3gün var

dün yaptığımı sabah ilk idrarla yaptım bugünkünü 4gibi yaptım fark edermi acaba yada dünkü testim neden o kadar belirgindi

Eklentiler

• CF365B6C-5D40-45C1-AC87-E051C3A28A57.webp
    CF365B6C-5D40-45C1-AC87-E051C3A28A57.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 53
Saatine ve idrarın yoğunluğuna hatta testten teste de değişiyor bi kan verin bence
Belirgin olan testi sabah ilk idrarla yapmıştım bugünkü yani çok az belli olanı öğleden sonra 4gibi yaptım ve afedersiniz idrarım bi tık az geldi

Belirgin olan testi sabah ilk idrarla yapmıştım bugünkü yani çok az belli olanı öğleden sonra 4gibi yaptım ve afedersiniz idrarım bi tık az geldi
Ondandır muhtemelen. Saatlere göre farklılık da gösteriyor eğer yeni bir gebelikse

Ben de goruyorum ilk 3/5 dk ciktiysa sikinti yok, ilk idrar olmadigi icin boyle net cikmayabilir cnku daha yeni, supeli iliski uzerinden kacinci gun

Bu marka test güvenilirmi acaba doğruluk payı nedir

Eklentiler

• IMG_5107.webp
    IMG_5107.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_5106.webp
    IMG_5106.webp
    14 KB · Görüntüleme: 40
Back
X