Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde 24günde bir adet görüyorum geçen ay 29a çıkmıştı neye göre hesaplıdan acaba adetimde düzensizleşmiş olduHa o gecti artik dusunme, sen suan testin positif cikti, gecikmede kan aldir
Bence predictor, prodoctor ya da awox markasıyla tekrar yapıp ona göre kan ver canım. Regline 7 gün kala sonuç alman çok zor yalancı pozitif olma ihtimali yüksek
Şimdi şöyle ben 7gün diyorum ama normalde 24 günde bir olurum bugün 21.günüm geçen ay betadan dolayı 29günde oldum o yüzden 7gün var diyorum eğer 24günde olursam 3gün varBence predictor, prodoctor ya da awox markasıyla tekrar yapıp ona göre kan ver canım. Regline 7 gün kala sonuç alman çok zor yalancı pozitif olma ihtimali yüksek
Bilmiyorum ki, kan aldir istersenNormalde 24günde bir adet görüyorum geçen ay 29a çıkmıştı neye göre hesaplıdan acaba adetimde düzensizleşmiş oldu
Artık pazartesiye kadar bekleyeyim olmazsam kan veriymBilmiyorum ki, kan aldir istersen
Bugün farklı bir marka test yaptım fakat sadece benim görebileceğim bir hayali çizgi çıktı kafam Allak bullak olduHa o gecti artik dusunme, sen suan testin positif cikti, gecikmede kan aldir
Fotorafi gosterebiilirmisinBugün farklı bir marka test yaptım fakat sadece benim görebileceğim bir hayali çizgi çıktı kafam Allak bullak oldu
Fotorafi gosterebiilirmisin
Evet ama dünkü testim çok daha belirgindiBen çizgiyi gördüm![]()
Saatine ve idrarın yoğunluğuna hatta testten teste de değişiyor bi kan verin benceEvet ama dünkü testim çok daha belirgindibu yani
Belirgin olan testi sabah ilk idrarla yapmıştım bugünkü yani çok az belli olanı öğleden sonra 4gibi yaptım ve afedersiniz idrarım bi tık az geldiSaatine ve idrarın yoğunluğuna hatta testten teste de değişiyor bi kan verin bence
Ondandır muhtemelen. Saatlere göre farklılık da gösteriyor eğer yeni bir gebelikseBelirgin olan testi sabah ilk idrarla yapmıştım bugünkü yani çok az belli olanı öğleden sonra 4gibi yaptım ve afedersiniz idrarım bi tık az geldi
İnşallahOndandır muhtemelen. Saatlere göre farklılık da gösteriyor eğer yeni bir gebelikse
Birkaçdefaa oldu 13, 11, 8, 6 bu şekildeBen de goruyorum ilk 3/5 dk ciktiysa sikinti yok, ilk idrar olmadigi icin boyle net cikmayabilir cnku daha yeni, supeli iliski uzerinden kacinci gun
Kan verdin mi canım sonucun nedirBirkaçdefaa oldu 13, 11, 8, 6 bu şekilde