• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakarmısınız kızlar

Yagmur9091

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
336
78
18
25
Herkese merhaba kızlar.Eşim varikosel ameliyatı oldu geçen ay.Acaba bu ameliyattan sonra ne kadar süre de hamile kalabilirim bir bilginiz var mı?Birde bu ay 2 gün geciktim tabi psikolojik te olabilir bu.Yani internnete 3 ay sonra şans artıyor muş

3 ay. cünkü erkek spermleri tamamen 72 günde yenilenir. bu yüzden de ameliyattan sonraki en sağlıklı spermler 3-6 ay içerisinde oluşur en erken.

Herkese merhaba kızlar.Eşim varikosel ameliyatı oldu geçen ay.Acaba bu ameliyattan sonra ne kadar süre de hamile kalabilirim bir bilginiz var mı?Birde bu ay 2 gün geciktim tabi psikolojik te olabilir bu.Yani internnete 3 ay sonra şans artıyor muş
2 gün gecikme normal 3-6 ay sonra test versin eşiniz hareketli sperm sayısı önemli

Testiniz varsa bence yapın, benim eşim de geçen ay varikoselden ameliyat oldu doktor direk bu ay değerlendirin dedi değerlendirdik biz, umutsuzluğa kapılmadan degerlendirin

Testiniz varsa bence yapın, benim eşim de geçen ay varikoselden ameliyat oldu doktor direk bu ay değerlendirin dedi değerlendirdik biz, umutsuzluğa kapılmadan degerlendirin
Çok teşekkür ederim cevabınız için bana umut verdiniz.Bu aydan beklemiyorum ama bir sonraki aydan umutluyum niyeyse inşallah sizin durum nedir

Hiç ümitsizliğe kapılmayın genel anlamda diyor doktorlar biz değerlendirdik muallakta
İçimi ferahlattını
Bende de silik çizgi çıktı bugün konuka girio bakar mısınız muallakta bekliyorum,varikoselden sonra ilk aydı bu ay

Bende de silik çizgi çıktı bugün konuka girio bakar mısınız muallakta bekliyorum,varikoselden sonra ilk aydı bu ay
İnşallah hamilesinizdir

Hiç ümitsizliğe kapılmayın genel anlamda diyor doktorlar biz değerlendirdik muallakta
Biz 1,5 yıldır deniyorduk.Olmuyordu adetlerim dakikasında geliyor.Saati bile şaşmaz şimdi 2 gün geçinde acaba olabilirim mi dedim bir umut.Geçen ay eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu güzel geçti.İnşallah bu ay olmadı sonraki ay hayırlı haberi alırım

Back