telefonla bu işi halledemez miyim? fotoğraf makinem yok maalesef zaten telefon alacaktım :)dijital fotoğraf makinesi işinizi görür. biraz da fotoşop öğrenirseniz hallederseniz.
iphone 7 uygun olur mu?Ayfon diyorum :)
telefonla bu işi halledemez miyim? fotoğraf makinem yok maalesef zaten telefon alacaktım :)
iphone 7 uygun olur mu?
Telefonda sony ve iphone kamerası çok iyiiphone 7 uygun olur mu?
çok teşekkürler
şuradan inceleyebilirsiniz. alınabilir, kamerası iyi.
fotoğraf makinesi mi alın diyorsunuz yaniMakinenin yerini hiçbir şey tutmaz.
evet o yüzden sordum tavsiye edebileceğiniz programlar da var mıdır diye :) iphone aklıma yattı birazTelefonda sony ve iphone kamerası çok iyi
Sony ben, iphone eşim kullanıyor. İkisinide tavsiye ederim lakin iphone ağır basar.
Ama bi kaç program, fotoshop küçük oynamalar da yapılıyor bu paylaşımlarda biliyorsunuz .
Programlar konusunda bi bilgim yok malesef :)evet o yüzden sordum tavsiye edebileceğiniz programlar da var mıdır diye :) iphone aklıma yattı biraz
bu şekilde fotoğraflar çıkar mı yani ortaya?:)ıphone kullanıyorum cok guzel programlarıda var işinizi çok güzel görür
Çok fonksiyonlu ve kamerası iyi bir telefon alırsanız her türlü işinizi görür. Makineye gerek yok bence. Shop için de play store da bir sürü uygulama var ya da bilgisayarda Shop öğrenirseniz orda da işinizi halledersiniz. İPhone modellerine falan bakın derim ben eğer maddi durumunuz da uygunsa.
aklımda iphone hiç yoktu ama kamera açısından herkes onu tavsiye ediyor. aklımda olmadığı için de hangi modelini alsam hiç bilemedim. her şeyi telefonla halletmek istiyorum,bilgisayar makine kullanmak istemiyorum pekÇok fonksiyonlu ve kamerası iyi bir telefon alırsanız her türlü işinizi görür. Makineye gerek yok bence. Shop için de play store da bir sürü uygulama var ya da bilgisayarda Shop öğrenirseniz orda da işinizi halledersiniz. İPhone modellerine falan bakın derim ben eğer maddi durumunuz da uygunsa.
yaa çok teşekkür ederim!çıkar ben kullanan arkadaşlarımdan programları öğrenip yazayım size.
zaten ilk eklediğim görsel telefonla çekilmiş ama modelini bilmiyorum işte,demek ki telefon da görecek işimiPhotoshop + filtre derken bence de makineye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?