Gebeliğe Hazırlık Bi bakar misiniz bacilarim😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.363
133
Merhaba Hanımlar Ben 1 yıllık evliyim İlk evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz Ben doktora gittim Bir sıkıntı çıkmadı eşim gitti onda varikosel çıktı sperm sayısı bir milyonun altında hareket hızı 0 ameliyat oldu vorikaselini aldı 2 ay oldu ama ben de hala bir şey yok bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı Biz şu an keçiboynuzu kürü kullanıyoruz Doktorun verdiği ilacı bugün kullanmaya başladık sizin de tavsiye edeceğiniz bir şey var mı Ne olursunuz bir akıl verin

İnstagrama girin macunhane yazın ordan eşinize ve kendinize ürünlerden getirtin, yine instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından kendinize ovülasyon testi getirtip takiple ilişkiye girin. Ben öyle kaldım hamile 2 yılı geçti bende sıkıntılıydım. Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin

Sağ ol canım ben ovulasyon testi yaptım zaten bir sıkıntı çıkmadı zaten o testi yaptıktan sonra doktora gitti eşim Çünkü yumurtlama günü de değerlendirmiş tik Hayırlısı olsun Rabb'im senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…