ya kizlar canim çok sikiliyor ne yapacağimi anlamadim hislerim gidip gidip geliyor hangi derde yanacağimi şaşirdim iyice ben 3 sene önce bi arkadaşliğa başladim her şey çok iyi gidiyordu bana çok değer veriyr üzülmemem için elinden geleni yapiyordu iyice evli gibi olduk ama ne olduysa oldu akraba olmamizdan dolayi aileler yüzünden ayrilma karari aldik benim baskimla daha yeni anlayacağiniz onun gönlü olmadi ama aileler o kadar kötüye gittiki ben ailemin yaninda olmaliydimonu seviyordum ama onsuz da hayatima devam edebilirdim sonuçta..belki bu aşk değil diyordum ayrilikta çok ağladim ama alişacaktim zamanla ...bu süre içerisinde biri çikti karşima ben ona da çok büyük duygular hissetmiyrm yanimda olsun istiyrm ama aşk değil bu beni çok mutlu edeceğini biliyorm ayni zamanda ben artik kimseyle evlenmeyi düşünmüyorm yapilan testler sonucu çok düşük bi ihtimalle çoçuğum olacak o yüzden kimseyi peşimden sürüklemeyim diye düşünüyrm çünkü herkes anne baba olma fikrini tatmak ister ...bu sonradadn çikan çoççuk ben seni seviyorm diyo ben her şekilde kabül ettim çoçuk olmasada olur diyo ama ben yeni bi ilişkiden çikmişim nankörlük olmaz mi ne çabuk unuttun demez mi ... Ne biliyim ya çok ayran gönüllüyüm belkide hayatima kimseyi almamaliyim ....ne yapcam nereye gitcem şaşirdim bi yandan kimseyle evlenmeyim diyorm
bi yandan duygularim ağir basiyo hiç bişeye başlamadan öyle dursam mi bi köşede çok yoruldum bu bebek olayini duyunca yikildim zaten.......
bi yandan duygularim ağir basiyo hiç bişeye başlamadan öyle dursam mi bi köşede çok yoruldum bu bebek olayini duyunca yikildim zaten.......