bi aklı verin....

umudumuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
65
5
ya kizlar canim çok sikiliyor ne yapacağimi anlamadim hislerim gidip gidip geliyor hangi derde yanacağimi şaşirdim iyice ben 3 sene önce bi arkadaşliğa başladim her şey çok iyi gidiyordu bana çok değer veriyr üzülmemem için elinden geleni yapiyordu iyice evli gibi olduk ama ne olduysa oldu akraba olmamizdan dolayi aileler yüzünden ayrilma karari aldik benim baskimla daha yeni anlayacağiniz onun gönlü olmadi ama aileler o kadar kötüye gittiki ben ailemin yaninda olmaliydimonu seviyordum ama onsuz da hayatima devam edebilirdim sonuçta..belki bu aşk değil diyordum ayrilikta çok ağladim ama alişacaktim zamanla ...bu süre içerisinde biri çikti karşima ben ona da çok büyük duygular hissetmiyrm yanimda olsun istiyrm ama aşk değil bu beni çok mutlu edeceğini biliyorm ayni zamanda ben artik kimseyle evlenmeyi düşünmüyorm yapilan testler sonucu çok düşük bi ihtimalle çoçuğum olacak o yüzden kimseyi peşimden sürüklemeyim diye düşünüyrm çünkü herkes anne baba olma fikrini tatmak ister ...bu sonradadn çikan çoççuk ben seni seviyorm diyo ben her şekilde kabül ettim çoçuk olmasada olur diyo ama ben yeni bi ilişkiden çikmişim nankörlük olmaz mi ne çabuk unuttun demez mi ... Ne biliyim ya çok ayran gönüllüyüm belkide hayatima kimseyi almamaliyim ....ne yapcam nereye gitcem şaşirdim bi yandan kimseyle evlenmeyim diyorm
bi yandan duygularim ağir basiyo hiç bişeye başlamadan öyle dursam mi bi köşede çok yoruldum bu bebek olayini duyunca yikildim zaten.......

canim duygularina emin olmadan evliligi nasil düsünüyorsun onu anlamadim ben.. sen bence ikisinden de bir müddet uzak dur.. duygularina emin olmak icin, cünkü bence cok karismis hersey yok o yok bu yok su...

biraz kafani dinle canim benim, zaten bir iliskiyi bitirmissin ve anladigim kadariylada hala unutamamissin.. ve hemen evliligi düsünme canim, durum bu kadar karisikken--- tabi karismak istemem..

suan karsiniza cikan kisiye birsey hissetmiyorsaniz bence bir iliskiye baslamayin,bu sizi dahada yorar..bir süre yalniz kalmaniz daha iyi olacaktir..
cocugunuzun olmayacagi kesinmi? Allahtan umut kesilmez...

arkadasım öncelikle allah yardımcın olsun.tıp suanda o kadar ilerlemişki tüp bebek yapabilirsiniz.çocuk tama her evin nese kaynağı olsada askın önüne geçemez askını devam et olmadı ayrılırsın ama sevdiğin kişiyle bir gelecek düşünüyosan bişe diemicem

Çocuk konusunda sana doktorlar sadece ihtimal demiş yani bu %50 ye %50 misali.

Rabbimin nerde bize yardım ediceğini kestiremeyiz.Öncelikle şu cocuk mevzusunu kafandan sil.

Bencwe biraz kendinle kal.Ondan bundan konuşupta kendini teselli aramaya calışma derim:1closedeyes:

canım karşındaki ilk şahısla evlenmeyi düşünme hem çoculta kesin değil ailenle kalıyosan yanlız kalacağın biryerlere veya kendeini nerde rahat hissedersen oraya git kafanı topla düşün belki evlenmeyi düşündüğün şahıs sana zarar verirse şimdi sana iyi davranıp sonra sonra seni evlendiğine pişman ederse.Birde siz eski sevgilinizle çocuk mu yaptınız kesindeğil ama:KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

Son düzenleme:
X