Bi akil verin

He he eminim öyle yaparsınız
Kadın size resmen iftira atmış çıtınız çıkmamış da, siz hala hamileyken bana bakmadı, kaynım ve eltime yardım ettim onlar benimle ilgilenmiyor diye dert yanıyorsunuz.
Kavga etsem evimde huzurum kalmıyor. Benim ailemde geliyor buraya. Onlarda huzursuz olmasin diye suanlik susuyorum. Gercekten psikolojim alt üst oldu

Kavga etsem evimde huzurum kalmıyor. Benim ailemde geliyor buraya. Onlarda huzursuz olmasin diye suanlik susuyorum. Gercekten psikolojim alt üst oldu
Ozaman yapmayacağınız şeyleri yaparım diye atarlanmayın
İftira karşısında susmuşsunuz, gerisi önemsiz onlarada susarsınız. Huzur önemli.

Sende suç.
Ne diye iyilik yaparsın? Bunların bu kadar nankör olduklarını bildiğin halde?
Kimseyle muhattap olma.
Hamile kalmadan önce cok iyiydi. Yapiyordum bende ne bilim. Zaten hamile kaldıktan sonra bi bardak bile kaldirmadim. Evime gelir su bile vermem. Benim kökten ayagini kesmem lazimki hic gelmesin buraya. Gormeye tahammul edemiyorum

Ozaman yapmayacağınız şeyleri yaparım diye atarlanmayın
İftira karşısında susmuşsunuz, gerisi önemsiz onlarada susarsınız. Huzur önemli.
Ben cogu akrabasinin dangalak konusmalarindan dolayı kavgaliyim. Bana esim gecimsiz diyor. Sesimi bu yuzden cikaramiyorum aslinda

Benim yanimda bir sey soylemiyor annesine. Ama asagi inip saydirmis 1 ay gelmemişti kaynanam bize. Esim epilepsi gecirmis suan oyle bi durumu yok. Ayrica epilepsiyle cocugun ne alakasi var
Yani benimmbilfiğim kadarıyla da bir alakası yok o zaman bence yapcağın şey kesinliklerle takmayıp uzak durmak sen hep yaranmaya çalışmışsın o yüzden bence uzak dur ulaşılmaz ol ki kıymetin bilinsin

Klasik kaynana yeni gelin geldiği için seninle ipleri koparmış. Kaynanam oğlumun çocuğu olmuyor dese idi onun saçını başını yolardim beni kısır oğlunami aldın diye.oglunu evlenrmeyi düşünen kaynana işlerini o düşünsün sanane ki

X