Gelinlik Modelleri Bi akıl verin lütfen...

zburuk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
228
0
316
Diyarbakır

Düğünüme 23 gün kaldı, gelinlik olarak bu çok hoşuma gitti ama tesettürlüyüm, sizce bunu tesettüre nasıl uyarlayabiliriz?
Diktirmeyi düşünüyorum.. Büyük bedenim çünkü (44-46 arası)

gelinlik bu haliyle çok güzel lakin ;
en güzel diktireceğiniz yer sizi yönlendirecektir diye düşünüyorum . . . kilo sorunu varsa kabarık ve üst belden başlayan modeller çok daha ideal bence . . .​

gelinlik bu haliyle çok güzel lakin ;
en güzel diktireceğiniz yer sizi yönlendirecektir diye düşünüyorum . . . kilo sorunu varsa kabarık ve üst belden başlayan modeller çok daha ideal bence . . .​

Resimdeki bayan gibiyim ben, kilo olarak yani :)

Merhaba,

Sizin için photoshopta bu gelinliği yakışacağını düşündüğüm şekilde tesettüre uyarladım.

Göğüste aşağıdaki modeldeki gibi çapraz drape düşündüm, göğsü düz dantelle kaplamak modeli basitleştirir çünkü. Belde akıtma denen şekilde ve kollarda dantel olacak. Kumaşlarınız gövdede amerikan saten üstüne tül, kollarda bence amerikan saten değil de öbür konuda yazdığım gibi likra satenin mat tarafı kullanılır, üstüne de dantel kaplanır. Mutluluklar dilerim...

Resmi beğendiyseniz bilgisayarınıza indirin çünkü silinebilir.

Çok teşekkür ederim, çok incesiniz.. Hiç tanımadığınız biri için uğraştınız.. Allah sizden razı olsun..
Resmi bilgisayarıma kaydediyorum hemen

Çok teşekkür ederim, çok incesiniz.. Hiç tanımadığınız biri için uğraştınız.. Allah sizden razı olsun..
Resmi bilgisayarıma kaydediyorum hemen

Birşey değil, gelinler mutlu olsun. Umarım dikebilecek bir yer bulur ve anlaşırsınız. Modelde bir zorluk yok. Sadece üst kısmı bu şekilde drapeli düşünürseniz, drapeleri düzgün yapmaları için biraz uğraşmaları gerekir, onun haricinde iş değil.

Seçiminizi beğendim. Zevkli bir bayansınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…