- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi regarde-moi
Hepsini uygulayacagima emin olabilirsiniz. Çok doğru tespitler bunlar. Birisi karşında ağlarken insanın içi sizlar değil mi. Değil! Ben aglarken susuyum diye dalga geçiliyor bagirdigimda susuyum diye agzim kapatılıyor. Derdimi anlatmaya calistigimda ise duymazdan geliniyor.
Ama o başka yere bakarken ben derdimi anlatmaya çalışıyorum ve yeni herseye güzel mi diye soruyorum. Isimi hemen halledip soluğu onun yanında alıyorum. Maç izlemek en büyük ortak keyfimiz oldu. Yani o neyse ben de o oldum. Çevremi ailemi akrabalarimi eleştirmeye başladı bile. Oysa asıl eleştirilecek durumda olan kendisi. Çok teşekkürler öneriler için.
Hayir Estağfurullah. Benim uzun süredir aklımda olan birşeydi zaten.narsist lafını ortaya atan benim gerginlik sebebi oldu isem affola anlattığım olay falan çok uçtu tabiki ama gene de anlatmak istedim
Vermiyor zaten.o neyse sen o olma, sen sen ol
ilişki yürüsün diye kendinden vazgeçeceksen tat vermez o ilişki
gerilecek şey yok ki ortada. buluttan nem kapmamak lazımnarsist lafını ortaya atan benim gerginlik sebebi oldu isem affola anlattığım olay falan çok uçtu tabiki ama gene de anlatmak istedim
Herkese karşı böyle. Benim sanssizligim en yakininda olmam. Son zamanlarda artti.eşiniz hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı böyle oldu ?? Ayrıca kendi ailesine egosu nasıl ???
en azından ailesi sana hak verecektir eğer onlarda şikayetçilerse bu tavırlarından....sen kendini geri çek biraz bekle canım eşiniz biraz paniklesin ne oldu yaa hiç tepki vermiyor demeye başlasın onu şaşırtın... ama tabii en önemlisi sabırlı olmak..Herkese karşı böyle. Benim sanssizligim en yakininda olmam. Son zamanlarda artti.
bacak arasına sağlam bir diz geçirin tuvaletten çıkamasın bi kere yapsanız yeter sonrasın da her hareket ettiğinizde refleks sonucu irkilicek :) izlemesi çok zevkli oluyor :)
Ben yaptim da benimki bana aksama kadar kusmustu. Megerse cocukken orasindan ameliyat olmusduyunca vicdan azabindan sabaha kadar agladim
amannn pek nazlılar zaten bi grip oluyorlar bebek gibi ıh ıh sürekli çocukken olmuş bitmiş bişey olmaz ayrıca öle bana özürlü diyen adama ben o kıvrıldığım yataktan bi uçarım feleği şaşar :))))))))))
Ailesi de yani annesi de çok havalara sokuyor. Korumalarla eskortlarla filan gezecegini hayal ediyor oğlunun. Bütün akrabalara haber uçmuş bile. Esim eskiden de mufettisti simdi kurum değiştiriyor ve daha iyi bi yere geçiyor. sanırım sorunlar burdan kaynaklanıyor.
Çekilin ben geldim; bu tiplerin tam ortasındayım :)
Dediklerime ne olur kulak asın. Eşinizin ozelliğindeki kişiler, ( eğer sonradan kaptıysa bu hastalığı ki bence hastalık) ya önceki hayatından daha rahat bir hayata kavuşmuştur ya da makam mevki atlamıştır.. Kalıbı kaldıramayınca da işte böyle taşma yapıyor.
Bazı kişiler bu durumu kaldıramayıp çevresini beğenmeme triplerine giriyorlar.
Sizin o şekilde uzanmanıza verdiği tepki hiç şaşırtıcı değil bu insanların yanında.
Dik duruş ( komik ama soyut olduğu kadar somutada önem veriyorlar , omuzunuzu eğerek yurumenizi bile içten içe ayıplar) , ağlamamak, kısa ve net anlatımlar çok önemlidir.
Asla ve asla karşısında açıklama yapmayın. Tartışmak için uğraşmayın. Gözlerinize bakmıyorsa katiyen konuşmayın.
Birşeye kızıyorsa " ben öyle düşünmüyorum" deyip susun. Kahve yapın , kitap alın elinize free takılın.
En önemlisi. ; " niye böyle dedin ? , niye canın sıkkın ? , " bu guzel mi " bunu beğendin mi " v.b tarzında sorular asla asla asla sormamanız gerekir.
Ve lütfen mesleğiniz varsa daha ilerisi için uğraşın. Ve yine birkaç hobi edinin , mutlaka gidin.. Bir zaman sonra sizi beğenmez , devamlı sizin açıklarınızı arar ve eleştirir ; hazır olun. Hatta çevrenize bile sıçrar.
Evde herşeyi dört dörtlük yapmayın. Hatta yemekten sonra mutfağı toplamayın. Gidin uzanıp kitap okuyun.
Ben yazdıkça uzayacak.
Maalesef ki bunun kendiliğinden düzelme durumu yok. Ya uzman desteği alacak ya da siz hep bir adım önde olarak susturacaksınız onu ya da yollarınızı ayıracaksınız.
Bu dediklerimi uygularsanız çarkı kendinize döndürebilirsiniz hatta dönecektir ve çok rahatlarsınız..
Hayır değilEşin aslan burcu mu çok merak ettim?
Hepsini uygulayacagima emin olabilirsiniz. Çok doğru tespitler bunlar. Birisi karşında ağlarken insanın içi sizlar değil mi. Değil! Ben aglarken susuyum diye dalga geçiliyor bagirdigimda susuyum diye agzim kapatılıyor. Derdimi anlatmaya calistigimda ise duymazdan geliniyor.
Ama o başka yere bakarken ben derdimi anlatmaya çalışıyorum ve yeni herseye güzel mi diye soruyorum. Isimi hemen halledip soluğu onun yanında alıyorum. Maç izlemek en büyük ortak keyfimiz oldu. Yani o neyse ben de o oldum. Çevremi ailemi akrabalarimi eleştirmeye başladı bile. Oysa asıl eleştirilecek durumda olan kendisi. Çok teşekkürler öneriler için.
Herkese karşı böyle. Benim sanssizligim en yakininda olmam. Son zamanlarda artti.