- 25 Nisan 2014
- 264
- 130
-
- Konu Sahibi nurumoglum
Bence gorus hayir onlara ne yani . Kv ana gibi anaysa oglu torunlari icin bile olsa birlessin ister. Bosanali 7 yil olmus her ikisi ilimli bakiyosa neden olmasin ya gorumcelerin de ne derse desin kaale almazsin. Madem bir yuvayi yikacak kadar fesat insanlar br gun sanada aynisi olabilir. Esin problem degil diyosa bence gorus sonucta s ninde cocuklar varsa cocuklarinin kuzenlerinin annesi oda
Bunu daha yeni okudum demek kaynin esini aldatti ondan terketti onu. Belki adam pisman 7 senede biriyle olamadi yalniz kaldi belki kadina sicak sevecen davranip pismanim diyo ne belli.sen kayninla eski eltin gorusuyomu birbirlerine hareketleri nasil biliyomusun? Demekki eski eltin guclu karakterde birisi tavis vermeyen bi tip. O anda kendine yediremedi bosandi ama sonra belki dusundu hayiflandi bir sans daha verseydim cocuklarim icin dedi kimbilir. Genelde anne olan kadinlar aldatilsa bile ben gibi affedebiliyor bir sans daha vermek icin o bunu yapmamis . Kendini sucladigi cocuklari aile ortaminda buyusun diye ozendigi icin barismak istiyo olabilir. Yani illa baba evinde caresiz oldugu anlamina gelmez barismak istemesi
nasıl yapılıyor acaba ? ama resimlerimi vs beğenecek yorum yapacak. yine görecekler :/Ben fscebookta arkadas listemi gizledim, kimse birbirini goremiyor valla...
Iste cevap net gkv kb ayrilsinlar istemedi ama gorumcelerin eski eltini sevmedigi icin kv yi fisekledi . Etkide kalan bi tip oldugu icin oda kizlarini dinledi ve sonuc hic eski gelini aramadi birlessinler diye emek vermedi.kayınvalidem ve kayınpederim barışmalarına sevinir.
Öyle tuhaflarki mesela onlar ayrıldı diye hala konu açılınca ağlar kayınvalidem.
ama barıştırmak için hiç çaba sarf etmedi. Kayınvalidem görümcelerimin etkisinde çok kalıyor.
Bir dönem işsiz kaldı abisi. Söylemediklerini bırakmadılar. İşe yaramaz, sığıntı modunda yaşadı uzunca bir süre.
kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
eski konularımdan bilirsiniz görümcem ve eltim ile konuşmuyorum.
Benim eşimin büyük abisi 7 yıl önce eşinden ayrıldı. Karısını aldattı.
küçük oğlu 2 ,büyük oğlu 8 yaşındaydı boşandılar. Bizimde 1 ay sonra düğünümüz oldu.
Eşimin ailesi boşanan gelinlerini arayıp sormadılar. İhtiyacın var mı demediler.
Zaten evlilikleri süresince sürekli didişmişler. Görümceler arayı kızıştırmış. Şuan bana yapılanlar gibi.
Gelinleri de çok ılımlı bir kız değildi. Yani ortayı bulamadılar.vs..
ayrıldıktan sonra ben kızı bir kaç kere aradım ve eşimin ailesi tarafından ciddi uyarı aldım.
Umursamadım. Hatta kayınvalideme bu konuda ciddi anlamda çıkıştım. 10 yıllık gelinini oğlun aldattı.Neden sahip çıkmıyorsun diye! Sonrasında kız herkese tepkili olduğundan ben aradığımda da soğuk konuşunca aramamaya başladım ve koptuk.
H.sonları çocuklar geldi babalarına bizlerde kaldılar. Gezdirdik tozdurduk fakat kızla hiç görüşmedi kimse.
annesinin evinde çocukları ile kaldı. Nafakasını aldı.Kaynım da kayınvalidemle yaşıyor.
Neticede dün tanımadığım bir numaradan arandım. Arayan eski eltim. Çok şaşırdım tabiki.
beni özlediğini,görüşmek istediğini vs. söyledi. Kendisini severim.Ama her konuşması eşimin ailesine saldırıda bulunur şekilde olduğundan ve ben bu konulardan yeni paçamı sıyırmışken rahatsız oluyorum açıkçası.
konuşmalarından kaynım ile barışma yanlısı olduğunu hissettim. Kaynımda da bunu hisediyorum zaten.
Affetmişlikten daha çok, artık yaş ilerliyor. Kaynım kayınvalidemin evinde zaten yeteri kadar dışlanıyor.
Eltim desen baba evinde sığıntgı gibi nafaka ile 7 yılını gecirdi.
keşke barışsanız dedim telefonda , o da hayırlısı dedi.
Anlayacağınız barışma amaçlı iletişim kurmak için benimle görüşmek istiyor.
Öte yandan görümcelerimle düşmanlar. Kayınvalidem barışsınlar ister eminim.
Ama görümceler yine kızıştırır ortalığı.
ilk fırsatta görüşelim diyerek teli kapattık. Durumdan eşimi haberdar ettim. Görüşmenizin benim için sakıncası yok. İstersen ben abimle konuşurum dedi.
şimdi iki ucu pis bir değnek. karışsan bu taraf ayakanacak,zaten aramız iyi değil.Karışmasan hem vicdanım rahat etmez,hem ilerde barışırlar kötü olurum vs..
şimdi de face den eklemiş beni kız. Kabul etsem görümceler görecek.
ne yapsam bilemedim..
Hiç Karışma derim. Yetişkin coluk çocuk sahibi insanlar. Sen karışmasın da onlar istedikten sonra bir yolunu bulup gorususrlerkızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
küçük oğlu 2 ,büyük oğlu 8 yaşındaydı boşandılar. Bizimde 1 ay sonra düğünümüz oldu.
Eşimin ailesi boşanan gelinlerini arayıp sormadılar. İhtiyacın var mı demediler.
Zaten evlilikleri süresince sürekli didişmişler. Görümceler arayı kızıştırmış. Şuan bana yapılanlar gibi.
ayrıldıktan sonra ben kızı bir kaç kere aradım ve eşimin ailesi tarafından ciddi uyarı aldım.
Umursamadım. Hatta kayınvalideme bu konuda ciddi anlamda çıkıştım. 10 yıllık gelinini oğlun aldattı.Neden sahip çıkmıyorsun diye! Sonrasında kız herkese tepkili olduğundan ben aradığımda da soğuk konuşunca aramamaya başladım ve koptuk.
H.sonları çocuklar geldi babalarına bizlerde kaldılar. Gezdirdik tozdurduk fakat kızla hiç görüşmedi kimse.
annesinin evinde çocukları ile kaldı. Nafakasını aldı.Kaynım da kayınvalidemle yaşıyor.
Neticede dün tanımadığım bir numaradan arandım. Arayan eski eltim. Çok şaşırdım tabiki.
beni özlediğini,görüşmek istediğini vs. söyledi. Kendisini severim.Ama her konuşması eşimin ailesine saldırıda bulunur şekilde olduğundan ve ben bu konulardan yeni paçamı sıyırmışken rahatsız oluyorum açıkçası.
konuşmalarından kaynım ile barışma yanlısı olduğunu hissettim. Kaynımda da bunu hisediyorum zaten.
Affetmişlikten daha çok, artık yaş ilerliyor. Kaynım kayınvalidemin evinde zaten yeteri kadar dışlanıyor.
ilk fırsatta görüşelim diyerek teli kapattık. Durumdan eşimi haberdar ettim. Görüşmenizin benim için sakıncası yok. İstersen ben abimle konuşurum dedi.
şimdi iki ucu pis bir değnek. karışsan bu taraf ayakanacak,zaten aramız iyi değil.Karışmasan hem vicdanım rahat etmez,hem ilerde barışırlar kötü olurum vs..
ne yapsam bilemedim..
kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
ne yapsam bilemedim..