bi akıl arkadaşlar..

Bence gorus hayir onlara ne yani . Kv ana gibi anaysa oglu torunlari icin bile olsa birlessin ister. Bosanali 7 yil olmus her ikisi ilimli bakiyosa neden olmasin ya gorumcelerin de ne derse desin kaale almazsin. Madem bir yuvayi yikacak kadar fesat insanlar br gun sanada aynisi olabilir. Esin problem degil diyosa bence gorus sonucta s ninde cocuklar varsa cocuklarinin kuzenlerinin annesi oda

kayınvalidem ve kayınpederim barışmalarına sevinir.
Öyle tuhaflarki mesela onlar ayrıldı diye hala konu açılınca ağlar kayınvalidem.
ama barıştırmak için hiç çaba sarf etmedi. Kayınvalidem görümcelerimin etkisinde çok kalıyor.
Bir dönem işsiz kaldı abisi. Söylemediklerini bırakmadılar. İşe yaramaz, sığıntı modunda yaşadı uzunca bir süre.

ya o görümceler çok bilmesin ay onlara ne ya.çocukları varmış hem bence yardım et barışsınlar.

Bunu daha yeni okudum demek kaynin esini aldatti ondan terketti onu. Belki adam pisman 7 senede biriyle olamadi yalniz kaldi belki kadina sicak sevecen davranip pismanim diyo ne belli.sen kayninla eski eltin gorusuyomu birbirlerine hareketleri nasil biliyomusun? Demekki eski eltin guclu karakterde birisi tavis vermeyen bi tip. O anda kendine yediremedi bosandi ama sonra belki dusundu hayiflandi bir sans daha verseydim cocuklarim icin dedi kimbilir. Genelde anne olan kadinlar aldatilsa bile ben gibi affedebiliyor bir sans daha vermek icin o bunu yapmamis . Kendini sucladigi cocuklari aile ortaminda buyusun diye ozendigi icin barismak istiyo olabilir. Yani illa baba evinde caresiz oldugu anlamina gelmez barismak istemesi

Ben fscebookta arkadas listemi gizledim, kimse birbirini goremiyor valla...

Bunu daha yeni okudum demek kaynin esini aldatti ondan terketti onu. Belki adam pisman 7 senede biriyle olamadi yalniz kaldi belki kadina sicak sevecen davranip pismanim diyo ne belli.sen kayninla eski eltin gorusuyomu birbirlerine hareketleri nasil biliyomusun? Demekki eski eltin guclu karakterde birisi tavis vermeyen bi tip. O anda kendine yediremedi bosandi ama sonra belki dusundu hayiflandi bir sans daha verseydim cocuklarim icin dedi kimbilir. Genelde anne olan kadinlar aldatilsa bile ben gibi affedebiliyor bir sans daha vermek icin o bunu yapmamis . Kendini sucladigi cocuklari aile ortaminda buyusun diye ozendigi icin barismak istiyo olabilir. Yani illa baba evinde caresiz oldugu anlamina gelmez barismak istemesi

telefonda söyle söyledi.
ben keske barışsanız dediğimde , hayırlısı ben su an büyük oğlumun okul prblemi ile mesgulum abinle de bunun için görüşücem.zaten okulundaki başarısızlığı babasının yüzünden. çocuklarımın psikolojisini mahvettiler.vs..
ben şanslıyım küçük oğlumun ilk yürümesini, ilk kurduğu cümleyi ben duydum ama o duyamadı.
kaynımın ona pişmanım vs dediğini sanmıyorum. Zaten kız görüşmüyoruz zaruri olmadıkça dedi.

kayınvalidem ve kayınpederim barışmalarına sevinir.
Öyle tuhaflarki mesela onlar ayrıldı diye hala konu açılınca ağlar kayınvalidem.
ama barıştırmak için hiç çaba sarf etmedi. Kayınvalidem görümcelerimin etkisinde çok kalıyor.
Bir dönem işsiz kaldı abisi. Söylemediklerini bırakmadılar. İşe yaramaz, sığıntı modunda yaşadı uzunca bir süre.
Iste cevap net gkv kb ayrilsinlar istemedi ama gorumcelerin eski eltini sevmedigi icin kv yi fisekledi . Etkide kalan bi tip oldugu icin oda kizlarini dinledi ve sonuc hic eski gelini aramadi birlessinler diye emek vermedi.
Kaynin da anlamistir dislanmak yalniz kalmak siginti gibi yasamak nasil bisey. Oda pismandir belki.
Arada cocuklari olmasa eski eltinin yaptigi hata olur ama bu durumda birlesmesi iyi olur. 2 side ders almistir burunkari surtmustur . Bence vesile ol iyilik yap denize at derim ben bir yuva senin sayende birlescekse ne buyuk sevap alirsin

Facebookta Arkadas listeni gizle yorum yaparsa begeni yollarsa illaki gorcekler gorumceler sorarsa dersin benim kizla kisisel problemim yok iyi bi kiz daha ileri giderlerse esim karismiyo size noluyo dersin

çok haklısınız. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ama ben 7 yıllık evliliğim süresince sırf eşimin ailesi ile uğraştım. Öyle yoruldum ki , tam dengeleri sağladım derken şimdi bu olayla tekrar başa dönecekmişiz gibi geliyor.

Niyetini temiz tut Allahim bir yuva hayirlisiylambirlessin diye yapiyorum de oyle hareket et esinde sana destekse sorun olmaz korkma

kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
eski konularımdan bilirsiniz görümcem ve eltim ile konuşmuyorum.
Benim eşimin büyük abisi 7 yıl önce eşinden ayrıldı. Karısını aldattı.
küçük oğlu 2 ,büyük oğlu 8 yaşındaydı boşandılar. Bizimde 1 ay sonra düğünümüz oldu.
Eşimin ailesi boşanan gelinlerini arayıp sormadılar. İhtiyacın var mı demediler.
Zaten evlilikleri süresince sürekli didişmişler. Görümceler arayı kızıştırmış. Şuan bana yapılanlar gibi.
Gelinleri de çok ılımlı bir kız değildi. Yani ortayı bulamadılar.vs..
ayrıldıktan sonra ben kızı bir kaç kere aradım ve eşimin ailesi tarafından ciddi uyarı aldım.
Umursamadım. Hatta kayınvalideme bu konuda ciddi anlamda çıkıştım. 10 yıllık gelinini oğlun aldattı.Neden sahip çıkmıyorsun diye! Sonrasında kız herkese tepkili olduğundan ben aradığımda da soğuk konuşunca aramamaya başladım ve koptuk.
H.sonları çocuklar geldi babalarına bizlerde kaldılar. Gezdirdik tozdurduk fakat kızla hiç görüşmedi kimse.
annesinin evinde çocukları ile kaldı. Nafakasını aldı.Kaynım da kayınvalidemle yaşıyor.
Neticede dün tanımadığım bir numaradan arandım. Arayan eski eltim. Çok şaşırdım tabiki.
beni özlediğini,görüşmek istediğini vs. söyledi. Kendisini severim.Ama her konuşması eşimin ailesine saldırıda bulunur şekilde olduğundan ve ben bu konulardan yeni paçamı sıyırmışken rahatsız oluyorum açıkçası.
konuşmalarından kaynım ile barışma yanlısı olduğunu hissettim. Kaynımda da bunu hisediyorum zaten.
Affetmişlikten daha çok, artık yaş ilerliyor. Kaynım kayınvalidemin evinde zaten yeteri kadar dışlanıyor.
Eltim desen baba evinde sığıntgı gibi nafaka ile 7 yılını gecirdi.

keşke barışsanız dedim telefonda , o da hayırlısı dedi.
Anlayacağınız barışma amaçlı iletişim kurmak için benimle görüşmek istiyor.
Öte yandan görümcelerimle düşmanlar. Kayınvalidem barışsınlar ister eminim.
Ama görümceler yine kızıştırır ortalığı.
ilk fırsatta görüşelim diyerek teli kapattık. Durumdan eşimi haberdar ettim. Görüşmenizin benim için sakıncası yok. İstersen ben abimle konuşurum dedi.

şimdi iki ucu pis bir değnek. karışsan bu taraf ayakanacak,zaten aramız iyi değil.Karışmasan hem vicdanım rahat etmez,hem ilerde barışırlar kötü olurum vs..

şimdi de face den eklemiş beni kız. Kabul etsem görümceler görecek.
ne yapsam bilemedim..

yani böyle bir durum var ise kaynınız ile eşiniz görüşsün sanki eski eşin barışmak istiyor gibi desin eğer sende istiyorsan çocuklarınız için gidin takrar yuvanızı kurun diyebilir.Görümcelere ne oluyo ya aile dağılmış allaha allah.Bu arada şu kısımda siz karışmamaış olursunuz sadece seyirci gibi izlersiniz.Top onlarda onların hayatı umarım haklarında hayırlı ise bu yuva tekrar kurulur..

İyilik yap denize at demişler, ben olsam eşimde ılımlı yaklaşıyosa sonuna kadar yardımcı olurum, isterse herkes kavga etsin benimle iki tarafta bunu istiyosa ortada çocuklarda var bence en doğrusu yardım etmek gerekir

Boşanma sebepleri aldatma. Ya tekrar olursa,ben barıştırdım vesile oldum diye vicdan azabı çekerim. Sadece görümceler yüzünden boşanmış olsalar kesinlikle aralarını yapın,yuvayı kurtarmalarına yardımcı olun derdim ama adam aldatmışsa cehenneme kadar yolu var

Gizli birsey yapmiyorsun ki
Esinin de haberi var sorun degil demis
Yetiskin insansin kiminle gorusecegine kv ve gorumcelerin karar verecek degil herhalde

küçük oğlu 2 ,büyük oğlu 8 yaşındaydı boşandılar. Bizimde 1 ay sonra düğünümüz oldu.
Eşimin ailesi boşanan gelinlerini arayıp sormadılar. İhtiyacın var mı demediler.
Zaten evlilikleri süresince sürekli didişmişler. Görümceler arayı kızıştırmış. Şuan bana yapılanlar gibi.
ayrıldıktan sonra ben kızı bir kaç kere aradım ve eşimin ailesi tarafından ciddi uyarı aldım.
Umursamadım. Hatta kayınvalideme bu konuda ciddi anlamda çıkıştım. 10 yıllık gelinini oğlun aldattı.Neden sahip çıkmıyorsun diye! Sonrasında kız herkese tepkili olduğundan ben aradığımda da soğuk konuşunca aramamaya başladım ve koptuk.
H.sonları çocuklar geldi babalarına bizlerde kaldılar. Gezdirdik tozdurduk fakat kızla hiç görüşmedi kimse.
annesinin evinde çocukları ile kaldı. Nafakasını aldı.Kaynım da kayınvalidemle yaşıyor.
Neticede dün tanımadığım bir numaradan arandım. Arayan eski eltim. Çok şaşırdım tabiki.
beni özlediğini,görüşmek istediğini vs. söyledi. Kendisini severim.Ama her konuşması eşimin ailesine saldırıda bulunur şekilde olduğundan ve ben bu konulardan yeni paçamı sıyırmışken rahatsız oluyorum açıkçası.
konuşmalarından kaynım ile barışma yanlısı olduğunu hissettim. Kaynımda da bunu hisediyorum zaten.
Affetmişlikten daha çok, artık yaş ilerliyor. Kaynım kayınvalidemin evinde zaten yeteri kadar dışlanıyor.

ilk fırsatta görüşelim diyerek teli kapattık. Durumdan eşimi haberdar ettim. Görüşmenizin benim için sakıncası yok. İstersen ben abimle konuşurum dedi.

şimdi iki ucu pis bir değnek. karışsan bu taraf ayakanacak,zaten aramız iyi değil.Karışmasan hem vicdanım rahat etmez,hem ilerde barışırlar kötü olurum vs..

ne yapsam bilemedim..
Hiç Karışma derim. Yetişkin coluk çocuk sahibi insanlar. Sen karışmasın da onlar istedikten sonra bir yolunu bulup gorususrler

ne yapsam bilemedim..

ben ıstedıkten sonra eger esım ıtıraz etmıyorsa görumcelerı asla sallamazdım umrumda olmazdı.....

teşekkürler kızlar..
karar vermeme çok yardımcı oldunuz. Eşim abisiyle konuşacak.
Eğer isterlerse çocukları bize bırakıp gidip bi yerde oturup konuşsunlar.
Tabi abisi de olumlu yaklaşırsa.Hayırlısı ise olsun diyorum gelişmelerde haberdar edicem.
sevgiler hepinize :KK66:

Ben olsam ne yapardım diye düşündüm. Sanırım şöyle birşey yapabilirdim. Nasıl olsa eşimin haberi var. Kayınbiraderime de '' abi x beni aradı buluşmak istediğini söyledi. Ben bunca zaman sonra buluşmak istemesinde belki senle ilgili birşeyler konuşmak istiyor, barışmak istiyor gibi bişeyler düşündüm sen ne düşünürsün bu konuda eğer böyle bir isteği var ise senin tavrın ne olur '' diye sorardım. Adam ılımlı yaklaşırsa bende yardımcı olurdum. Böylelikle en azından kocam biliyor kaynım biliyor gizli saklı yapılan birşey yok kimse karışamaz diyebilirdim. Yok eğer adam da hayır derse eski eltime de '' şimdi ben karışmayayım. Siz birlikte çözün deeeerr sıyrılırdım diye düşündüm..

X