Bu sene iyice kafayı yedi yaklaşık 4 ay başka bir şehire tayin oldum hafa sonları geliyordum ve tek yaptığım onun temizliği yemeği oldu, yalnızken de yapmamış bir şey ama geçen seneler yapardı
Bunu da denedim çocuk yok henüz ama dayanamadım diye yani en fazla yemek kahvaltı hazırlamadım gerisini yine eşek gibi yaptım çünkü ben de öyle ev dağınık olunca rahat olabilen biri değilim dayanamayıp yöne yapıyorum
O zaman da olaya bakışı şu olacaktır bi ev işini beceremeyip kadın tutmuşlugum sorun daha derin bence ve nasıl yapacağımı bilmiyorum İnan’ınSinirlerinizi bozmak istemiyorsanız yardımcı alacaksınız. Çalışıyorsunuz tabiki tatiliniz size kalsın istersiniz. Maalesef bazı erkekler böyle düşünüyor ve değişmiyorlar.
Erkeklerden fazla iş beklememek lazim.
Maasinizin 2 kat fazla olmasini hazmedemiyor olabilir. Cecremde bir eclilik maalesef bu durumda. Kadin 2kattan fazla kazaniyo ama adamda anlayis goremedim hic. Istelikte severek evlendiler. Erkekler hazmedemiyo bu durumu nedenseSanki bu kadın olarak benim görevim çalışmam ikimiz için de çok iyi kaldıki aldığım maaş onun iki katı sayılır, ama ona yetmiyor sanki inanılmaz sıkıldım
Sanki bu kadın olarak benim görevim çalışmam ikimiz için de çok iyi kaldıki aldığım maaş onun iki katı sayılır, ama ona yetmiyor sanki inanılmaz sıkıldım
Defalarca konuştum birkaç, zaman normal sonra yine aynı. Kendisi temiz evet ama ona göre temiz traş olup lavaboyu yıkaması sanki benim işin nimet sabah çöpü boşaltması sanki benim için duştan çıkınca duşu yıkaması sanki bana ödül gibi davranıyorNe yapmayi dusunuyosunuz peki? Acikca karsiniza alip konustunuz mu bu sekilde bak sabrim tukeniyor. Bu normal degil gerekirse kari koca tedaviye gidin. Ama evlilik bu degil
O zaman diyeceksiniz ki evet ben ev işini beceremiyorum. Sen yap da nasıl yapıldığını öğreneyim. İşiniz zor gerçekten ama ne derse desin tatilinizi kendinize ayırmak hakkınız.O zaman da olaya bakışı şu olacaktır bi ev işini beceremeyip kadın tutmuşlugum sorun daha derin bence ve nasıl yapacağımı bilmiyorum İnan’ın(
Ne istediklerini bilmiyorlar gerçektenMaasinizin 2 kat fazla olmasini hazmedemiyor olabilir. Cecremde bir eclilik maalesef bu durumda. Kadin 2kattan fazla kazaniyo ama adamda anlayis goremedim hic. Istelikte severek evlendiler. Erkekler hazmedemiyo bu durumu nedense
O zaman da olaya bakışı şu olacaktır bi ev işini beceremeyip kadın tutmuşlugum sorun daha derin bence ve nasıl yapacağımı bilmiyorum İnan’ın(
Çok sağ olun, aminÇalışıyor olmanız, kendi paranızı kazanmaniz, özgür davranabilir durumda olmanız onu bu hale getiriyor belliki. Sizi hala benim emrim altında olacaksın moduna sokmaya çalışıyor. Uzun sürse de dayanın, yilmayin, beğenmiyor ise kapı açık olsun. Şimdiden böyle ise çocuk olduğunda kendinizi perişan bulursunuz. Allah kolaylık versin.
Defalarca konuştum birkaç, zaman normal sonra yine aynı. Kendisi temiz evet ama ona göre temiz traş olup lavaboyu yıkaması sanki benim işin nimet sabah çöpü boşaltması sanki benim için duştan çıkınca duşu yıkaması sanki bana ödül gibi davranıyor
Evet hem de hiç cumartesi günleri kalkıp kahvaltısını hazırlıyorum çok yorgun değilsem ama yapılan güzel seyler gözükmüyoree kendi de beceremiyor..
Evet bunu da deneyeceğim bir dahaki kavgayı bekliyorum artık çamaşırı vs ayıracağım o zaman yapsın da kolay mı anlasın hep bütün yükü ben aldığım İçin böyle olduSizde yaptiklarinizi nimet gibi sunsaniz. Bende uemek yapmasam acindan olursun. Su kiyafetleri yikamasam naparsin acabaaa. Evi supurmesem boceklere arkadas edersin gibii. Yaptiginiz seyleri abartaaniz nasil olur peki?
Evet hem de hiç cumartesi günleri kalkıp kahvaltısını hazırlıyorum çok yorgun değilsem ama yapılan güzel seyler gözükmüyor
. Öyle empoze etmiş ki beni sanki görevim mal gibi bir şey oldum resmenhazırlamayın. hatta hafta içide hazırlamayın. kendi karnını doyurmayı öğrensin.
Evet bunu da deneyeceğim bir dahaki kavgayı bekliyorum artık çamaşırı vs ayıracağım o zaman yapsın da kolay mı anlasın hep bütün yükü ben aldığım İçin böyle oldu
. Öyle empoze etmiş ki beni sanki görevim mal gibi bir şey oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?