10 gaftadsen git bi kadın doğum uzmanına de ki ben kan tahlili yaptım gebelik pozitif çıktı ultrasondan bakabilir miyiz.bakalım ne görceksiniz.
benim de dalga geçtiğim yok amaBen dalga gecmek için yazmıyorum soru sordum ve siz bana bunları diyosunuz ve kalp kiriyosunuz belkide Allah beni size yönlendirdi Allahin gönderdigini itiyosunuz ustune dalga geçiyosunuz size göre hamile miyim diye soruyorum ben emin degilim herkes yok diyo ama danışmak istedim
Teşekkür ederim. Bebeği me zaman gördünüz pekiKese 5. Hafta gibi gözükür.
İkisini başbaşa bırakalım o zaman eşofmanlı Şevket hocaya bağlayacağım yoksaDalgamı geçiyorlar anlamiyorumki beyin yakan sorular..
M Minikkartal0812 tam senlik soru sende 3 aydır hamilemiyim diye düşünüyorsun sen daha ii anlarsin.
Teşekkür ederim. Bebeği me zaman gördünüz peki
Tövbe ya Rabbim.Ben dalga gecmek için yazmıyorum soru sordum ve siz bana bunları diyosunuz ve kalp kiriyosunuz belkide Allah beni size yönlendirdi Allahin gönderdigini itiyosunuz ustune dalga geçiyosunuz size göre hamile miyim diye soruyorum ben emin degilim herkes yok diyo ama danışmak istedim
Ben sadece yanıt istiyorum basima gelenler bunlar sizce gebelim var mıdır yok mudur10 gaftad
benim de dalga geçtiğim yok ama
Teşekkür ederimben doktora geç gittim pandemi var diye bu kadar pimpirikli değilim. 8-9 haftalıktı gittiğimde her şeyi gördüm.
Bağla gitsin hocam.İkisini başbaşa bırakalım o zaman eşofmanlı Şevket hocaya bağlayacağım yoksa
Kalk gidelim kalk bacımBağla gitsin hocam.
Yani kusura bakma da trollemek için burada olduğun hissine kapıldım bende.. adet var,hcg 0 ama bolca gebelik hisleri var.. evet adetle hamile olan var ama hcgsiz hamilelik YOK.Oldum da hanile olup adet olanlar da varmış
Valla gidelim gozardi ettim hepsiniKalk gidelim kalk bacım
Yok cnm yokkkkk gebelikYani demek istediğim şey. Bhcg yoksa kesin ve net yok mudur
Gizli gebelik olabilir mibirde ilişkiye 3 ay ara verdikten sonra aralıksız beş saat ilişkiye girin sonra beta ya baktırın şeker yüklemesi gibi yüklenin bakalım
Ben 2 ay önceki ilişkimden bahsediyordumeşin yanında yok diye beta yükselmemiş olabilir mi acaba?
Başka konuda eşten değil sevgiliden bahsetmiş zaten oda tam olmamış diye.eşin yanında yok diye beta yükselmemiş olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?