Evet kesin ve net yoktur. Zaten 2 ay geçmiş adet olmadınızmı?Yani demek istediğim şey. Bhcg yoksa kesin ve net yok mudur
Canım kabullensen iyi olur ilişki yok, hormon yok, adet var kendini boş yere hırpalama eşin askerden dönünce hayırlısıyla nasip olur inşallahOldum ama eskiye göre az kanamalıydı 2si de
Oldum da hanile olup adet olanlar da varmışEvet kesin ve net yoktur. Zaten 2 ay geçmiş adet olmadınızmı?
Emin ol onların bhcg hormonu yüksek çıkmıştırOldum da hanile olup adet olanlar da varmış
3 kere vermiş sonuç gün gibi ortadaEkimde kan vericektin hala vermedinmi
vermiş 0.1 çıkmışEkimde kan vericektin hala vermedinmi
Beta hcgsiz hamilelik nasıl oluyor ya buda farklı bı teknikmi.
Dalgamı geçiyorlar anlamiyorumki beyin yakan sorular..yine bizimle kafa bulmaya gelmiş biri
biz meğer ne çok bhcg biriktirmişiz içimizde
Allah çevresindeki insanlara sabır versin düşünsenize her konuda böyle olduğunu3 kere vermiş sonuç gün gibi ortadakabullenmiyor
Sorun kanda filan değil nerde olduğu beli3 kere vermiş sonuç gün gibi ortadakabullenmiyor
Şaşırmadım valla çünkü bunlar akım haline geldi burdavermiş 0.1 çıkmış
ama belki betam artmamıştır diyor
töbe yarabbi bugün de şaşırdık çok şükür
ben fake olduklarını düşünüyorum. resmen dalga geçmeye geliyorlar. haftada en az 1 kere böyle bir konu açılıyor.Dalgamı geçiyorlar anlamiyorumki beyin yakan sorular..
M Minikkartal0812 tam senlik soru sende 3 aydır hamilemiyim diye düşünüyorsun sen daha ii anlarsin.
Bliyorum bilmezmiyim. Suyuna gitmek lazım artık başka çare yok gibiben fake olduklarını düşünüyorum. resmen dalga geçmeye geliyorlar. haftada en az 1 kere böyle bir konu açılıyor.
Emin olamadımsiz sata göre mi 15 haftalıksınız
Karından ultrason
Keseyi ne zaman gördülerhem sata hem bhcg ye hem ultrasona göre
Ben dalga gecmek için yazmıyorum soru sordum ve siz bana bunları diyosunuz ve kalp kiriyosunuz belkide Allah beni size yönlendirdi Allahin gönderdigini itiyosunuz ustune dalga geçiyosunuz size göre hamile miyim diye soruyorum ben emin degilim herkes yok diyo ama danışmak istedimDalgamı geçiyorlar anlamiyorumki beyin yakan sorular..
M Minikkartal0812 tam senlik soru sende 3 aydır hamilemiyim diye düşünüyorsun sen daha ii anlarsin.
Kese 5. Hafta gibi gözükür.Keseyi ne zaman gördüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?