- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
hmm o zaman olabilir belki de.Ben 2 ay önceki ilişkimden bahsediyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm o zaman olabilir belki de.Ben 2 ay önceki ilişkimden bahsediyordum
Konu sahibi bu virüste sağlık çalışanlarını boşuna meşgul etmeyin.
Menopoza girmiş olmayasınız?Hiç denk geldiniz mi acaba. Yükselmeden gebeliğin olduğu bir durum ?
adet görüyormuş kiMenopoza girmiş olmayasınız?
Gebelik hormonu olmadan, gebelik OLMAZ...
Neyine gebelik arıyor ki o zaman, gebelik hormonu desen yok, regl varadet görüyormuş ki![]()
kafa buluyor işte bizimle aklıncaNeyine gebelik arıyor ki o zaman, gebelik hormonu desen yok, regl var![]()
2 ayda kac haftalık cocuk oluyo gozunu seveyım ... ustun yeteneklı bhcg ye mı evrılecek..? varsa kanda dollenmeden 10 gun hadı en gec 14 gun ıcınde saptanır. karnında da 5. haftada usg de gorunen cocuk sende olmus 2 aylık nerde saklancak.... 300 kıloysan onu bılemem.. yagdan usg de gozukmemıstıır beelkı..Oldum da hanile olup adet olanlar da varmış
Yok 46 kiloyum2 ayda kac haftalık cocuk oluyo gozuu seveyım ... ustun yeteneklı bhcg ye mı evrılecek..? varsa kanda dollenmeden 10 gun hadı en gec 14 gun ıcınde saptanır. karnında da 5. haftada usg de gorunen cocuk sende olmus 2 aylık nerde saklancak.... 300 kıloysan onu bılemem.. yagdan usg de gozukmemıstıır beelkı..
2 aylık cocuk kac santım gıt yaz ınternete usg vıdeolarına bak. sen azcık oku kı bılgın olsun. burda sana destan yazsak faydasız..Yok 46 kiloyum
2 ayda karından görünürdü d eğil mi ?
Tıp dünyası şoktaArkadaşlar bu hormon yoksa nettt gebelik yoktur mu diyoruz ? Kendimi gebe gibi hissediyorum
2 aydır da ilişkiye girmedik
2 ayda 3 kere test verdim 0.1 hep.
1-1.5 cm diyor da ne bileyim ya2 aylık cocuk kac santım gıt yaz ınternete usg vıdeolarına bak. sen azcık oku kı bılgın olsun. burda sana destan yazsak faydasız..
Buldum sagol
Sen gerçekten ya iyi değilsin ya da burda kafa buluyosun dalga geçiyosun. Seni ikna etmek veya inandırmakta için ne yapmamız ne yazmamız lazım? Neye ikna olmuyorsun madem olmayacaksın daha neyi soruyosun iyi misin sen?1-1.5 cm diyor da ne bileyim yateşekkür ederim
Kusura bakmayınSen gerçekten ya iyi değilsin ya da burda kafa buluyosun dalga geçiyosun. Seni ikna etmek veya inandırmakta için ne yapmamız ne yazmamız lazım? Neye ikna olmuyorsun madem olmayacaksın daha neyi soruyosun iyi misin sen?
İyi değilim maalesefKusura bakmayın
Teşekkür ederimTibben hamile degilsin fiilende hamile degilsin yani olamaz boyle bisey imkani yok yani