- 24 Mart 2015
- 121
- 35
- 34
acıtmıo mu peki.ben tırsıom birazdaKorkma hiç bir zararın yok oradan bakmaları daha erken görmelerine sağlıklısı değilmi diye bakmalarını sağlıyor. Ben daha önce hamile kalmadan tüplerim açıkmı diye baktırmıştım çok ince uzun bişey ve kesinlikle zararı yok
ama çok da merak ediyorum bebişim orda mı dieKorkma hiç bir zararın yok oradan bakmaları daha erken görmelerine sağlıklısı değilmi diye bakmalarını sağlıyor. Ben daha önce hamile kalmadan tüplerim açıkmı diye baktırmıştım çok ince uzun bişey ve kesinlikle zararı yok
acıtmıo mu peki.ben tırsıom birazda
ama çok da merak ediyorum bebişim orda mı die
Ne güzell bi süpriz olmuş benimde bat 30 marttı bende 5 gün geciktim kantesti 2.00 çıktı negatif dediler şuan 12 gün oldu sat yok benim bide bel ağrımla akıntım var ya off kafam çok karışık benim değerde yükselme olmuşmudur kibenim adetim 7 gün geçmişti değerim O'dı..yaklaşık 15 gün sonra çıktı..geç döllenmeydi benimki.....dikkat et
Bebişlerimin oradadır inşallah canım, vajinamus Hastalığın yoksa ki olsa bebiş olmazdı hiç bir acıtması yok kalın bir şey değil canım[çokşükür bildiğim öyle bir hastalığım yok.ayy ne yapalım korksamda yaptırcam artık.hayırlısı inşallah
Ne güzell bi süpriz olmuş benimde bat 30 marttı bende 5 gün geciktim kantesti 2.00 çıktı negatif dediler şuan 12 gün oldu sat yok benim bide bel ağrımla akıntım var ya off kafam çok karışık benim değerde yükselme olmuşmudur ki
Rabim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canımBenim adetten 6 gün önce kan sonucum 288.33 dü. doktora pazartesi gidicem inş..
hem ne süpriz oldu..evde idrar testi yap benceNe güzell bi süpriz olmuş benimde bat 30 marttı bende 5 gün geciktim kantesti 2.00 çıktı negatif dediler şuan 12 gün oldu sat yok benim bide bel ağrımla akıntım var ya off kafam çok karışık benim değerde yükselme olmuşmudur ki
Teste gerek kalmadı canım 13.gün gecikmeyle hastalandım malesefhem ne süpriz oldu..evde idrar testi yap bence
rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşTeste gerek kalmadı canım 13.gün gecikmeyle hastalandım malesefnasipse bu ay olur inşallah
Amin cnm rabbim isteyenlere bekleyenlere hepimize nasip etsin sende sağlıcakla al bebişini kucağına inşallahrabbim en kısa zamanda nasip etsin inş
240 ise 3 4 haftalik bebegim hayirli olsun :)Kızlar son adet tarihim 15 mart ilk yaptırdığım betahcg 9 nisan adet günümdü 23.55 çıktı.. 13 nisan da tekrar bakıldı 120 çıktı.. bugün 240 bu duruma göre doktor iyi gidiyor dedi fakat kaç haftalık olabiliceğine dair bir bilgi vermedi bu arada yumurtlama tarihim 21 mart 26 arasıymış birde siz hesaplarmısınız kaç haftalık olabilir..
benm bhcg 903 cıktı dokto bebek yok dediartık beta uzmanı oldum sayılır:) canım başka değerlerle karşılaştırma kendi değerini senin yumurtlama ve yerleşme günün farklı olabilir iki gün sonra tekrar baktır artarsa sıkıntı yok rahatla
nasıl yok dedi yaaabenm bhcg 903 cıktı dokto bebek yok dedi
nasıl yok dedi yaaa