BHCG YORUM LUTFEN!!!

acıtmıo mu peki.ben tırsıom birazda

ama çok da merak ediyorum bebişim orda mı die

Selam kızlar benim bat 30 marttı ben 3nisanda kan testti yaptırdım 2.00 çıktı şuan 12 gün geçti değer yükselmişmidir sizce

benim adetim 7 gün geçmişti değerim O'dı..yaklaşık 15 gün sonra çıktı..geç döllenmeydi benimki.....dikkat et
Ne güzell bi süpriz olmuş benimde bat 30 marttı bende 5 gün geciktim kantesti 2.00 çıktı negatif dediler şuan 12 gün oldu sat yok benim bide bel ağrımla akıntım var ya off kafam çok karışık benim değerde yükselme olmuşmudur ki

Benim adetten 6 gün önce kan sonucum 288.33 dü. doktora pazartesi gidicem inş..

hem ne süpriz oldu..evde idrar testi yap bence

Bayanlarlar merhaba....
Bende dün hamile olduğumu öğrendim doğrusu çok değişik bir duygu.. 2.5 yıllık evliyim artık istiyorduk bebek Allah bana da nasip etti bu duyguyu... dün kan değerinde betahcg bakıldı 479 çıktı progesteron da 15 çıktı.... yarın sabah yeniden kan vericem sizce nasıl değerlerim nasıl artış olur yarın... merak ediyorum :)

Kızlar son adet tarihim 15 mart ilk yaptırdığım betahcg 9 nisan adet günümdü 23.55 çıktı.. 13 nisan da tekrar bakıldı 120 çıktı.. bugün 240 bu duruma göre doktor iyi gidiyor dedi fakat kaç haftalık olabiliceğine dair bir bilgi vermedi bu arada yumurtlama tarihim 21 mart 26 arasıymış birde siz hesaplarmısınız kaç haftalık olabilir..

240 ise 3 4 haftalik bebegim hayirli olsun :)

Benim Dr um bat gelmeden değerin yavaş ilerleyecegini söyledi 20 sinden sonraki bekliyorum bnde çok yavaş ilerliyor merak etmeyin
10 nisanda 0.142 idi 13 nisanda 1.44 oldu 16 nisanda 3.19 çıktı Dr merak etme dedi

Kızlar merhaba 10 nisanda kan testi yaptırdım 16.07 çıktı 14 nisanda 0.99 düştü 17 nisanda 12.86 ya çıktı hamilemiyim değil miyim ya da ne oluyor bu konuda bilgisi olan var mi :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…