- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 37
geçmişti 3000 lerde idi.gün aşırı 2ye katlaması lazım
şubatta 0.10 çıkmıştı doktorum gebelik yok dedi ama içime sinmeyen bir şey vardı adetim gecikince tekrar test yaptım 16 şubatta 212 çıktı şu an hamileyim canım, beklemelisin bence
kız hem öyle hem öyle nasıl oluyor foto varsa atsana bi canımvalla bilmiyorum 0,1 yazıyo altında da 903
valla canm üzüntüden yırttım kağıdıkız hem öyle hem öyle nasıl oluyor foto varsa atsana bi canım
0,1 yazması gebelik yok demek baskı hatasımı altında 903 ne kivalla canm üzüntüden yırttım kağıdı
sanırım0,1 yazması gebelik yok demek baskı hatasımı altında 903 ne ki
ayy evet . kız nasıl oldun banada anlatsana bende bankacılık istiyorum artıksanırımyaa sen de mi biyologsun ben de biyologumm ama bankacı oldum
eleman ihtiyacı vardı basvurdum oldu ama çevrende sağlam zenginlerin olması lazım :) bende biraz çene cok öyle girdm ama 4 yıl oldu ben gireli şimdilerde sağlam zenginlerin referansını istrylarayy evet . kız nasıl oldun banada anlatsana bende bankacılık istiyorum artık
hangi şehirdesin canım ben ankaraeleman ihtiyacı vardı basvurdum oldu ama çevrende sağlam zenginlerin olması lazım :) bende biraz çene cok öyle girdm ama 4 yıl oldu ben gireli şimdilerde sağlam zenginlerin referansını istrylar
eleman ihtiyacı vardı basvurdum oldu ama çevrende sağlam zenginlerin olması lazım :) bende biraz çene cok öyle girdm ama 4 yıl oldu ben gireli şimdilerde sağlam zenginlerin referansını istrylar
sende bebiş var mı?sanırımyaa sen de mi biyologsun ben de biyologumm ama bankacı oldum
hangi şehirdesin canım ben ankara
ayy çenem çoktur hatta eşim avukat olmalıymışssın diyorr
ayy keşke olsam yaa
evet canım yeni hamileyim 7 haftalık Rabbim nasip edersesende bebiş var mı?
29 30 yaşındayım canımyaş kaç kuzum ben küçücük bi ilçedeydim özelden yazayımsana
ayy kac ay bekledm ya nasıl öğrendn? kac gun gecmişti adetinden ? çok soru sordm değil mievet canım yeni hamileyim 7 haftalık Rabbim nasip ederse
2 ay adet oldum istedikten sonra bebek 3. ay olmadım gebeydim ama ben yumurtlamanın 10. günü öğrendim idrarda çıktı canım . adet e 4 gün varkenayy kac ay bekledm ya nasıl öğrendn? kac gun gecmişti adetinden ? çok soru sordm değil mi
off ya ne güzel olmuş benim aylaarrr oldu hsg cektırdım, spermiyogram yaptırdım eşime , hormon ultrason yok yok sigara içiyodum bıraktım olmuyo olmuyo2 ay adet oldum istedikten sonra bebek 3. ay olmadım gebeydim ama ben yumurtlamanın 10. günü öğrendim idrarda çıktı canım . adet e 4 gün varken
bak soğan kürü yapanlar vardı sende yapsana temizliyormuş rahmi iyi gelir diyorlar deneseneoff ya ne güzel olmuş benim aylaarrr oldu hsg cektırdım, spermiyogram yaptırdım eşime , hormon ultrason yok yok sigara içiyodum bıraktım olmuyo olmuyo
doktor sorunn yok bekle dıyo ama cıldırcam artık
kuzenim de dedi bu ay deneyim bari ama adet olmadım ilk defa geciktibak soğan kürü yapanlar vardı sende yapsana temizliyormuş rahmi iyi gelir diyorlar denesene
ee test yapsanakuzenim de dedi bu ay deneyim bari ama adet olmadım ilk defa gecikti
canım o 903 değil de 0.903 olabilir mi çünkü direkt 900 lerde bir değer kesin gebeliktirbenm bhcg 903 cıktı dokto bebek yok dedi