BHCG YORUM LUTFEN!!!

valla delircem 26 günde bir adet olurum dakıkası şaşırmaz hemenolurdum pazartesi olmam gerekiyodu bugun 3-4 gün oldu gecelı yaa pko kist falan yok en son gecen ay doktordaydım böyle gecıkme yasayan oldu mu aranızda?

geçmişti 3000 lerde idi.gün aşırı 2ye katlaması lazım

şubatta 0.10 çıkmıştı doktorum gebelik yok dedi ama içime sinmeyen bir şey vardı adetim gecikince tekrar test yaptım 16 şubatta 212 çıktı şu an hamileyim canım, beklemelisin bence

ayy içime umut oldun valla benm de adetmden 3-4 gun gectı hıc gecıkmem olmazdı bhcg bugun 0,1 altında da 903 yazıyo dokto gebelık yok dedi ama ben kendimi hamile gibi hissedyrm

eleman ihtiyacı vardı basvurdum oldu ama çevrende sağlam zenginlerin olması lazım :) bende biraz çene cok öyle girdm ama 4 yıl oldu ben gireli şimdilerde sağlam zenginlerin referansını istrylar
hangi şehirdesin canım ben ankara
ayy çenem çoktur hatta eşim avukat olmalıymışssın diyorr
ayy keşke olsam yaa

2 ay adet oldum istedikten sonra bebek 3. ay olmadım gebeydim ama ben yumurtlamanın 10. günü öğrendim idrarda çıktı canım . adet e 4 gün varken
off ya ne güzel olmuş benim aylaarrr oldu hsg cektırdım, spermiyogram yaptırdım eşime , hormon ultrason yok yok sigara içiyodum bıraktım olmuyo olmuyo

doktor sorunn yok bekle dıyo ama cıldırcam artık

off ya ne güzel olmuş benim aylaarrr oldu hsg cektırdım, spermiyogram yaptırdım eşime , hormon ultrason yok yok sigara içiyodum bıraktım olmuyo olmuyo

doktor sorunn yok bekle dıyo ama cıldırcam artık
bak soğan kürü yapanlar vardı sende yapsana temizliyormuş rahmi iyi gelir diyorlar denesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…