BHCG YORUM LUTFEN!!!

Kızlar merhaba, kafam çok karıştı. durumu sizlerle paylaşmak istedim. adete 9 gün kala kan testi yaptırdım. 0.100 çıktı.
Bat günü yani 04.04 de sabah idrar testi yaptım silik de olsa çift çizgiyi gördüm 1 saat sonra kahverengi akıntım başladı. adet oldum zannettim . çünkü geçtiğimiz ayda kimyasal gebelik geçirmiştim. hatta ağrı kesici dolorex içtim. yalnız gün boyu kahverengi lekeler devam etti . ertesi sabah tekrar idrar testi yaptım bu sefer daha koyu çift çizgiyi yakaladım. ve hemen kan testi vermeye gittik.B- HCG 123 çıktı. yalnız kahverengi lekeler devam etti.
pazartesi hemen doktora gittim, hamile olduğumu ama değerlerin çok düşük olduğunu söyledi .kahverengi akıntı için proluton iğne verdi , hemen vuruldum kahverengi akıntı kesildi
günde 3 defa progestan kullanıyorum. Ayrıca decavit ve folbiol. Şimdi B_HCG artışım şu şekilde;
05.04.2015 ; 123
07.05.2015 ; 225
09.04.2015; 393 normalde 2 katı artması gerekirken benim 2 katı artmıyor,, Bu durum normal midir ? böyle olupta kan değerleri yükselen var mı aranızda geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü son adet tarihi 07.04. adet tarihime göre gerçekten düşük moralim bozulmaya başladı. :KK43:(
iki günde iki kat artması lazım iki günde bir tekrarla düzenli yükselmiyorsa dış gebelik olabilir

doktor tekrarlama stres yaparsın dedi ama insan yapmayınca daha çok stres olur .kısmetse c.tesi tekrar kan veririm...
kanamam var demiştin bhcg düzgün artmayınca benim öyle oluştu dış gebelik çıktı zaten dok. şüphelense derdi sana zaten demekki bir sıkıntı yok inşallah sağlıklı hamileliğin geçer sağlıkla kucağına alırsın

kanamam var demiştin bhcg düzgün artmayınca benim öyle oluştu dış gebelik çıktı zaten dok. şüphelense derdi sana zaten demekki bir sıkıntı yok inşallah sağlıklı hamileliğin geçer sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah :) benim de istediğim o, aslında doktor şüphelendi de direk söylemedi ayın 15'in de gel bakalım bebek nerede dedi. sanırım moralimi bozmak istemedi ama ben tabi forumda konuları ,mesajları okuyunca anladım, Allah büyük hiç bir şey sebebsiz değildir. Hayırlısı neyse o olsun.inşallah bebeğim sağlıklıdır ve annesini bırakmaz ...

İnşallah :) benim de istediğim o, aslında doktor şüphelendi de direk söylemedi ayın 15'in de gel bakalım bebek nerede dedi. sanırım moralimi bozmak istemedi ama ben tabi forumda konuları ,mesajları okuyunca anladım, Allah büyük hiç bir şey sebebsiz değildir. Hayırlısı neyse o olsun.inşallah bebeğim sağlıklıdır ve annesini bırakmaz ...
benim dok. direk söylemişti evet gebelik var ama normal değil bhcg değerleriyle kesinleşir dedi iki gün arayla 4 kan tahlili ve evet dış gebelik kesinleşti ve sonra koşuşturması Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç

hatırlıyorsan eğer hcg kaçtı göründüğünde senin.çok soru sordum sanada canım.kusura bakma.
Ne demek cevaplarım seve seve. Benim hcg 2464 çıktığında karından ultrasonla kesecik göründü. 4+6 bence sen 1 hafta daha bekle öyle git kesin görürsün. Hayırlı olsun inşallah.

Amin.. hiç kimse yaşamasın böyle bir durumu stresi bile yetiyor. sizede çok geçmiş olsun, umarım tekrar hamile kalırsınız veya kaldınız bilmiyorum,Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. şu aşamada beklemekten başka bir şey yok.

Amin.. hiç kimse yaşamasın böyle bir durumu stresi bile yetiyor. sizede çok geçmiş olsun, umarım tekrar hamile kalırsınız veya kaldınız bilmiyorum,Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. şu aşamada beklemekten başka bir şey yok.
dün ilkez adet oldum sanırım bhcg sıfırlandı çok şükür yani dış gebelik hikayem bu gün son buldu Rabbim birdaha yaşatmaz umarım bir hafta sonra git bakalım dk ne diycek ama cevabını paylaş merak ederim

dün ilkez adet oldum sanırım bhcg sıfırlandı çok şükür yani dış gebelik hikayem bu gün son buldu Rabbim birdaha yaşatmaz umarım bir hafta sonra git bakalım dk ne diycek ama cevabını paylaş merak ederim
İnşallah bir daha böyle bir durum yaşamazsınız ,en kısa sürede tekrar hamile kalırsınız. doktor ne güzel eşinde sende sağlıklısın ki hamile kalabiliyorsun dedi ama insan tabi herşey yolunda devam etsin, sağlıkla bebeğine kavuşsun istiyor. doktorda sıra beklerken bir kadınla konuşuyoruz 20 yıllık evliymiş ve hiç hamile kalmamış, yumurtalıklarında sıkıntı varmış büyümüyormuş, insan tabi böyle durumları görünce haline şükrediyor.
Sizin b-hcg kaça kadar yükseldi ?

mutlaka paylaşırım merak etmeyin :)

İnşallah bir daha böyle bir durum yaşamazsınız ,en kısa sürede tekrar hamile kalırsınız. doktor ne güzel eşinde sende sağlıklısın ki hamile kalabiliyorsun dedi ama insan tabi herşey yolunda devam etsin, sağlıkla bebeğine kavuşsun istiyor. doktorda sıra beklerken bir kadınla konuşuyoruz 20 yıllık evliymiş ve hiç hamile kalmamış, yumurtalıklarında sıkıntı varmış büyümüyormuş, insan tabi böyle durumları görünce haline şükrediyor.
Sizin b-hcg kaça kadar yükseldi ?

mutlaka paylaşırım merak etmeyin :)
ilk gittiğimde 75-130-150-180-220-227-düşük sonrasında 207-89-35-19-9-3,15 tam hatırlamıyorum değerleri yaklaşık olarak yazdım

tevekkül etmek gerekiyor. her şeyin bir sebebi vardır. klaren çok teşekklür ederim ilgin için , gelişmelerden haberdar edicem .güzel haberlerini duymak dileğiyle canım :)

benim gibi olmuş seninde.ve aklında bir soru kalmış.mesela ne kadarlık gebeyim gibi.bende de bir soru var.hastaneye randevu aldım ama 22 nisana verdi.daha çok var yani.yazılanlara bakınca banada yüksek gibi geldi.2 gün önce yine kan verdim ve 389,91 cıktı sonuç.adet günüme daha var.sat 12 mart.ne kadarlık gebe olduğumu merak ediorum doğrusu.sat a göre hesaplayınca 4 hafta 1 günlük oluo sanırım.

Ayyy benimde sat 12 mart :KK16: ben bi 2 gün önce verdirdim adet tarihime 6 gün kala 288.33 gibi bişi çıktı. bugün verdirdim. hastanede randevum vardı gittim sonuç çıkmamıştı :KK12: sabahın 9 unda verdim birde kanı doktorla konuştum bu duruma göre hamilesin yarın çıkar sonucun gel ona göre bakalım dedi ama ben yarın gitmicem pazartesi gidicem :KK45: değer 1000 in üstünde çıkar keseyi görürüüüzzz :anneadayı:

Ayyy benimde sat 12 mart :KK16: ben bi 2 gün önce verdirdim adet tarihime 6 gün kala 288.33 gibi bişi çıktı. bugün verdirdim. hastanede randevum vardı gittim sonuç çıkmamıştı :KK12: sabahın 9 unda verdim birde kanı doktorla konuştum bu duruma göre hamilesin yarın çıkar sonucun gel ona göre bakalım dedi ama ben yarın gitmicem pazartesi gidicem :KK45: değer 1000 in üstünde çıkar keseyi görürüüüzzz :anneadayı:
benimde 22 nisanda var randevum.kese görünürmü acaba ya:110:

Korkma hiç bir zararın yok oradan bakmaları daha erken görmelerine sağlıklısı değilmi diye bakmalarını sağlıyor. Ben daha önce hamile kalmadan tüplerim açıkmı diye baktırmıştım çok ince uzun bişey ve kesinlikle zararı yok ☺️

X