Kızlar merhaba, kafam çok karıştı. durumu sizlerle paylaşmak istedim. adete 9 gün kala kan testi yaptırdım. 0.100 çıktı.
Bat günü yani 04.04 de sabah idrar testi yaptım silik de olsa çift çizgiyi gördüm 1 saat sonra kahverengi akıntım başladı. adet oldum zannettim . çünkü geçtiğimiz ayda kimyasal gebelik geçirmiştim. hatta ağrı kesici dolorex içtim. yalnız gün boyu kahverengi lekeler devam etti . ertesi sabah tekrar idrar testi yaptım bu sefer daha koyu çift çizgiyi yakaladım. ve hemen kan testi vermeye gittik.B- HCG 123 çıktı. yalnız kahverengi lekeler devam etti.
pazartesi hemen doktora gittim, hamile olduğumu ama değerlerin çok düşük olduğunu söyledi .kahverengi akıntı için proluton iğne verdi , hemen vuruldum kahverengi akıntı kesildi
günde 3 defa progestan kullanıyorum. Ayrıca decavit ve folbiol. Şimdi B_HCG artışım şu şekilde;
05.04.2015 ; 123
07.05.2015 ; 225
09.04.2015; 393 normalde 2 katı artması gerekirken benim 2 katı artmıyor,, Bu durum normal midir ? böyle olupta kan değerleri yükselen var mı aranızda geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü son adet tarihi 07.04. adet tarihime göre gerçekten düşük moralim bozulmaya başladı.
(