Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki adet tarihin neydi canımbenim 7 şubatta 0.10 çıkmıştı doktorum gebelik yok dedi ama içime sinmeyen bir şey vardı adetim gecikince tekrar test yaptım 16 şubatta 212 çıktı şu an hamileyim canım, beklemelisin bence.
yani afedersinizde yani kendimi zor tutuyorum. böle saçma bır arkadas görmedim. Degerın masallah cok ıyi neye istinaden böle salak bır kelıme etmiş anlayamadım.
Merhaba,çok şükür ki keseyi gördük.Evet insanlar garip.Daha önce ilk defa düşük yapıp birkaç ay sonra yeniden gebe kaldığımda (kısmet değilmiş,düşmüştü) "maşallah tavşan gibisin" diye dalga geçmişti aynı kişi. Mesafe koymayı öğrendim.insan aynı iş yerindeyiz tatsızlık olmasın diyor ama bir yere kadar.Rabbim hepimizin gönlüne gmre hayırlısını versin.
Selam kızlarrr ben bugüntest yaptm ppozitif çıktı kan vermeye gittim 544 çıktı değerimm :)))
Kesinlikle çok saçma bir düşüncesi varmış. Değerin oldukça yüksek. Benim bir hafta gecikmem olduğunda gittim bhcg değerim 780'di.7 gün geciktim,bhcg değerim 3701.5 (acilde yaptırdım) bir arkadasım boş gebelik olabilir diye korkuttu.yarına dr rand. alacağım ama dayanamadım (