BHCG YORUM LUTFEN!!!

benim 7 şubatta 0.10 çıkmıştı doktorum gebelik yok dedi ama içime sinmeyen bir şey vardı adetim gecikince tekrar test yaptım 16 şubatta 212 çıktı şu an hamileyim canım, beklemelisin bence.
Peki adet tarihin neydi canım

4.ocakda aşılama yaptırmıştım...bugun kan verdim ve 12,7 çıktı....pozitif....rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.
şimdi son adettenmi hesaplama yapmamız lazım yoksa aşılama olan günden mi???

yani afedersinizde yani kendimi zor tutuyorum. böle saçma bır arkadas görmedim. Degerın masallah cok ıyi neye istinaden böle salak bır kelıme etmiş anlayamadım.

Merhaba,çok şükür ki keseyi gördük.Evet insanlar garip.Daha önce ilk defa düşük yapıp birkaç ay sonra yeniden gebe kaldığımda (kısmet değilmiş,düşmüştü) "maşallah tavşan gibisin" diye dalga geçmişti aynı kişi. Mesafe koymayı öğrendim.insan aynı iş yerindeyiz tatsızlık olmasın diyor ama bir yere kadar.Rabbim hepimizin gönlüne gmre hayırlısını versin.

Merhaba,çok şükür ki keseyi gördük.Evet insanlar garip.Daha önce ilk defa düşük yapıp birkaç ay sonra yeniden gebe kaldığımda (kısmet değilmiş,düşmüştü) "maşallah tavşan gibisin" diye dalga geçmişti aynı kişi. Mesafe koymayı öğrendim.insan aynı iş yerindeyiz tatsızlık olmasın diyor ama bir yere kadar.Rabbim hepimizin gönlüne gmre hayırlısını versin.

tatsız insanlarla tatsızlık olsun canım daha tatlı olu röle... gözün aydın çok ama çok sevındım rabbım kalp atıslarınınıda duymayı nasip etsin. öpüyorum seni

merhaba en son adetım 20 aralık
15 aralık da 4-5 damla kan geldı ondan sonra karın agrısı ve gaz oldu doktora gıttım idrar enfeksıyonu olmusun dedı beta 2 cıktı sızce bu deger adetten sonra mı yukselır ? beklemelı mıyım ılac da ıcıyorum

7 gün geciktim,bhcg değerim 3701.5 (acilde yaptırdım) bir arkadasım boş gebelik olabilir diye korkuttu.yarına dr rand. alacağım ama dayanamadım :KK43:(
Kesinlikle çok saçma bir düşüncesi varmış. Değerin oldukça yüksek. Benim bir hafta gecikmem olduğunda gittim bhcg değerim 780'di.

Teşekkürler ederimm kızlar :) Allah hayırlısyla kucağmza almayı nasip eder inşallah hepimize . Kese 6 haftalkkenmi 5 haftalıkken mi görülüyor. ? Tahminen 4+6 benim

Selam kizlar umut verici yazilar okudum bu konu altinda bugun kan verdim maalesef 2 cikti ve doktor hamilelik yok dedi hayatimda ilk defa adette gecikme yasadim her zaman duzenlidir regl oncesi zaten bir iki gun once iz gorurum adet sokturucu vermek istedi gerek olmadigini soyledim icime sinmedi :KK43: hata mi ettim acaba ?

X