- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 37
zaten adet oldum tesekkur ederm hepinize :)canım o 903 değil de 0.903 olabilir mi çünkü direkt 900 lerde bir değer kesin gebeliktir
anladım canım hayırlısı olsunzaten adet oldum tesekkur ederm hepinize :)
canım merhaba ben cuma adet oldum doktora gittim dün vajinal muayene ve hormon tesı yaptı bı sıktıntm yokmus tresten gecıktı sanırım :) soğan kürü nasıl yapılıyor ne zaman baslayım adet basladıgı 7, gün mü bittiği mi? bi de aynı ay hemen hamile kalınabılıyor mu yoksa sonrakı ay mı? ne cok soru sordum dı mı :))bak soğan kürü yapanlar vardı sende yapsana temizliyormuş rahmi iyi gelir diyorlar denesene
canım herşeyin hayırlısı olsuncanım merhaba ben cuma adet oldum doktora gittim dün vajinal muayene ve hormon tesı yaptı bı sıktıntm yokmus tresten gecıktı sanırım :) soğan kürü nasıl yapılıyor ne zaman baslayım adet basladıgı 7, gün mü bittiği mi? bi de aynı ay hemen hamile kalınabılıyor mu yoksa sonrakı ay mı? ne cok soru sordum dı mı :))
canım herşeyin hayırlısı olsun
evet soğan kürü şöyle
bir ortaboy yemeklik soğanın kabuğunu soy 4 e böl ve klorsuz yani hazır suyu 1.5 bardak kaynat ve tencereye koyduğun soğanın üzerine dök altını yak kaynayınca kısık ateşte tam 5 dk kaynat ne eksik ne fazla telefonun saatini kur tam zamnında kapat altını . hafif ılık olunca yani sıcağa yakın ılık olunca bir bardak iç. sabah ve akşam taze hazırla aynı şekilde.
adetin 7. günü başla 15 gün devam et sabah ve akşam taze yap Rabbim şifasını versin diye dua ederek dua okuyrarak iç. inşallah yararı olucaktır hep bol su tüket birde atsın içinin herşeyini.
temizlendiği ay adetim geçikti meğer geç yumurtlamışım bilemedim adet gelicek sandığımda yumurtlama akıntısıymış ama ben adet gelicek diye ilişkiye girmemiştim:)) o yüzden diğer ay oldu benim:))
tabi bunlar bir sebeptir rabbim vericekse sebepte olur sebepsizde.
ama sen yap denemekte fayda var bence çok temizliyor
umarım canım :)) sadece duayla ve tam uygula dk hiç geçirtmeden yap ne olur duaylaaaaçoookk teşekkür ederim umarımm ben de gelecek ay aranıza katılırım :)
canım herşeyin hayırlısı olsun
evet soğan kürü şöyle
bir ortaboy yemeklik soğanın kabuğunu soy 4 e böl ve klorsuz yani hazır suyu 1.5 bardak kaynat ve tencereye koyduğun soğanın üzerine dök altını yak kaynayınca kısık ateşte tam 5 dk kaynat ne eksik ne fazla telefonun saatini kur tam zamnında kapat altını . hafif ılık olunca yani sıcağa yakın ılık olunca bir bardak iç. sabah ve akşam taze hazırla aynı şekilde.
adetin 7. günü başla 15 gün devam et sabah ve akşam taze yap Rabbim şifasını versin diye dua ederek dua okuyrarak iç. inşallah yararı olucaktır hep bol su tüket birde atsın içinin herşeyini.
temizlendiği ay adetim geçikti meğer geç yumurtlamışım bilemedim adet gelicek sandığımda yumurtlama akıntısıymış ama ben adet gelicek diye ilişkiye girmemiştim:)) o yüzden diğer ay oldu benim:))
tabi bunlar bir sebeptir rabbim vericekse sebepte olur sebepsizde.
ama sen yap denemekte fayda var bence çok temizliyor
yoktu çok şükür canım . soğan suyu antibiyotik merak etme doğal hiç bir zararı olmaz merak etmemeslektaşım sende de sorun yoktu değil mi? kist pko miyom falan? bende bı sıktı yok ta zararı olmaz herhalde değil mi?
kuşum gecen ay meryem suresını okumustum her gün bitiremiyordum ama 3 sh okuyordum 2 sh da yasin fakat olmadı dua etmez olur muyum verecek olan rabbim tabii sumarım canım :)) sadece duayla ve tam uygula dk hiç geçirtmeden yap ne olur duaylaaaa
bitanem çok teşekkür ederim . 14 mayısta baslayıp 29 mayısa kadar yapıcam hamile kalırsam yazıcam ki isteyenlere de sebep olsun rabbim tez zamanda bana da anne olmayı nasip eder inşallahhyoktu çok şükür canım . soğan suyu antibiyotik merak etme doğal hiç bir zararı olmaz merak etme
aminnnnnnkuşum gecen ay meryem suresını okumustum her gün bitiremiyordum ama 3 sh okuyordum 2 sh da yasin fakat olmadı dua etmez olur muyum verecek olan rabbim tabii s
bitanem çok teşekkür ederim . 14 mayısta baslayıp 29 mayısa kadar yapıcam hamile kalırsam yazıcam ki isteyenlere de sebep olsun rabbim tez zamanda bana da anne olmayı nasip eder inşallahh
canım arkadasımda da düşük tehlikesi vardı doktor 3 gün yatıcaksın dedi ve ilacı vardı onun kullandı gelecek ay doğuracak :) bence korkma doktora git derimMerhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza benim 3 yasinda bir oglum var 2 yil oncede bi gebeligim 12 haftalikken kalbi durdugu icin sonlandirildi bu ayda en son 3 nisanda adet oldum 5 mayista evde test yaptim cift cizgi cikti ertesi gun kan tahlili yaptirdim 4964 cikti degerim yanliz daha hastaneye gitmedim korkuyorum yine dusik olucak die butun gebelik belirtilerim var ayni seyleri yasama ihtimalim var mi
Cok tsk ederim ins bende gittigimde bi sorunla karsilasmadan donerimm cnm :)canım arkadasımda da düşük tehlikesi vardı doktor 3 gün yatıcaksın dedi ve ilacı vardı onun kullandı gelecek ay doğuracak :) bence korkma doktora git derim
maydonoz düşüğe neden oluyormus sanırım bundan uzak dur derim öpüyrm hadi bana da dua et ben de hamila kalayımmmmmmmmmmmmmmmm:)))Cok tsk ederim ins bende gittigimde bi sorunla karsilasmadan donerimm cnm :)
Hic sevmem maydonozu ama yinede saol dikkate alicam bunu.Allah senin ve senin gibi bebis istiyen herkezin yardimcisi olsun ins. Cnm seni en iyi ben anlaranlarim.ilk cocuguma ameliyat sonrasi kalmistim. drlar tedavisiz kalamazsin dedigi halde 2. Ve 3. Hamileligim tedavisiz. Oldu.Allahtan umidini kesme yeter.Ins en kisa zamanda hamilehaberini duyariz :)maydonoz düşüğe neden oluyormus sanırım bundan uzak dur derim öpüyrm hadi bana da dua et ben de hamila kalayımmmmmmmmmmmmmmmm:)))
7 gün geciktim,bhcg değerim 3701.5 (acilde yaptırdım) bir arkadasım boş gebelik olabilir diye korkuttu.yarına dr rand. alacağım ama dayanamadım(