• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg 0.100 olup sonradan hamile olduğunu öğrenenler

Karnında sürekli aşırı gaz harekliligi var ve asiri gazim var sizce belirti mi 😅😅
Bilmiyorum ki ben tek gebelik geçirdim o da kimyasal oldu o zamanda kasık ağrım çok fazlaydı sabahları mide bulantım vardı biraz göğüs hassasiyetim vardı bide ishaldim afedersiniz. Bende bu belirtiler vardi gaz yoktu ama gaz da gebelik belirtisi diye biliyorum.

Bilmiyorum ki ben tek gebelik geçirdim o da kimyasal oldu o zamanda kasık ağrım çok fazlaydı sabahları mide bulantım vardı biraz göğüs hassasiyetim vardı bide ishaldim afedersiniz. Bende bu belirtiler vardi gaz yoktu ama gaz da gebelik belirtisi diye biliyorum.
Ay hayırlısı ile bı gidebilseydim doktora kurtulsaydim neyse devam tarlusala

Tarlusal biticeki bende hala tık yok kızlar bitince ne zaman gekir adet

Tekrar yap bence hatta kan verebiliyorsan direk tekrar kan ver çıkmazsa doktora görün derim canım
Benımde 18 gündür adetım gecikti testte çıkmadı kan verdım 0.2 çıktı gebelık yoktu bugün kadın doğuma gıttım hCG 0.100 çıktı ultrasan baktı sorun yok dedı adet söktürücü duphaston verdi hıc gecıkmem olmazdı ilk defa bu kadar geckktı neden acaba 2 yıldır evlıyım hep hCG değerim 0.2 cıkıyordu bu sefer 0.100 cıkmıs neden acaba

Back
X