• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar ne zaman anladınız hamile olduğunuzu

Dün hastaneye gittim doktor tekrar kan alalım dedi aynı şekilde hâla 1.20 1 hafta daha olmazsan gel adet söktürücü yazalım dedi
Bende bekle ben geç yumurtladım ztn bu ay o adetimi geçiktirdi ama ondan sonra 10.günde ovu pik çıktı biraz saçma geldi bana

Merhabalar sat 6 Kasım bugün itibari ile adetim 9. Gün gecikmedeyim ilk defa bu kadar gecikmem oldu.. 4. Gün gecikmede kan negatifti bugün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı oda ama hala hiçbir belirti yok..
Bel ağrısı, halsizlik bulantı devam ediyor.. bu şekilde sonradan hamilelik öğrenen varmı acaba..
Pazartesi tekrar kan vericem negatif ise söktürücü kullanacam
Merhaba hamile misiniz

Sizce varmı

Eklentiler

• IMG_7704.jpeg
    IMG_7704.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 51
Uzaktan sanki var gibi yok gibi de hale adet olamadınız mı normalde döngüleriniz nasıl
Normal döngün 26-28 günde bir en son 19 kasımda adet oldum 18 aralıktan önce adet olmayı beklerken bir anda yumurtlama olduğunu anladım ovulasyonla o günü degelendirdim ondan öncede bişeyler oldu ama bi türlü hatırlamıyorum net tarih o yüzden ben yumurtlama zamanı ilişkimden hesaplıyorum

Back
X