• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bhcg 0.100 olup sonradan hamile olduğunu öğrenenler

İşte diuorum icmeme rağmen olmadım

Canm aklımda şüphe varsa git tekrar kan ver ya da muayene ol doktora. Yumurtlamani kesin olarak biliyo musun şu gün yumurtladim diyobiliyo musun yani
Hayir valla bilmiyorum oturduğum yerde ha diye giremiyorum doktora bakmazlar randevu almadan aldım oda ayın 14ne verdi bekliyorum bakalim

Hayir valla bilmiyorum oturduğum yerde ha diye giremiyorum doktora bakmazlar randevu almadan aldım oda ayın 14ne verdi bekliyorum bakalim
Hmmm yumurtlamani bilsen aslında çok yardımcı olurdu çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur hani o şekilde hangi güne denk geliyo falan diye sorcaktm.

İşte benm diğer kizimdada boyle oldu geç döllenme ne yaptıysam negatifti 4haftalik kanda bile çıkmadı ya biliyomusin
İşte ondada söktürücü kullandım başka marka genede olmadım sonra ultrason ile görüldü kesesi öyle çok sonradan kanda cikti doktor çok şaşırdı mucize yani resmen dedj

Yani o zaman bu şekilde olabilir çok duydum yani adeti fazla gecikip kanda bile negatif çıkanı. Biraz daha bekle bakalm başına da gelmiş böyle bisey
Evet geldi ama ne bilim onda biraz belirti vardı mesela midem bulaniyodu ama gogsum hiç agrmiuodu ama bunda gogsum çok ağrıyor şuan felaket sis

Evet geldi ama ne bilim onda biraz belirti vardı mesela midem bulaniyodu ama gogsum hiç agrmiuodu ama bunda gogsum çok ağrıyor şuan felaket sis
Olabilir her zaman aynı belirtiler olcak diye bişey yok ki. Göğüs hassasiyeti de gebelik belirtisi valla bilemedim kuzum beklemek zor biliyorum ama biraz sabret bekle bakalm

Back
X