Tamam o zaman devam et geçmiş olsunSöktürücü içiyorum zaten ki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bhcg 0.100 olup sonradan hamile olduğunu öğrenenler
- Konu Sahibi Birinsann
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İşte diuorum icmeme rağmen olmadımTamam o zaman devam et geçmiş olsun
Canm aklımda şüphe varsa git tekrar kan ver ya da muayene ol doktora. Yumurtlamani kesin olarak biliyo musun şu gün yumurtladim diyobiliyo musun yaniYa fikir verin bana kızlar ya napim hamile miyim değilmiym bilmiyorum
İşte diuorum icmeme rağmen olmadım
Hayir valla bilmiyorum oturduğum yerde ha diye giremiyorum doktora bakmazlar randevu almadan aldım oda ayın 14ne verdi bekliyorum bakalimCanm aklımda şüphe varsa git tekrar kan ver ya da muayene ol doktora. Yumurtlamani kesin olarak biliyo musun şu gün yumurtladim diyobiliyo musun yani
Peki tarlusal içiyorum. Ya bebeğe varsa zarar edermiHayir valla bilmiyorum oturduğum yerde ha diye giremiyorum doktora bakmazlar randevu almadan aldım oda ayın 14ne verdi bekliyorum bakalim
Hmmm yumurtlamani bilsen aslında çok yardımcı olurdu çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur hani o şekilde hangi güne denk geliyo falan diye sorcaktm.Hayir valla bilmiyorum oturduğum yerde ha diye giremiyorum doktora bakmazlar randevu almadan aldım oda ayın 14ne verdi bekliyorum bakalim
Ya geçen ay aralaik 20de oldum adetHmmm yumurtlamani bilsen aslında çok yardımcı olurdu çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur hani o şekilde hangi güne denk geliyo falan diye sorcaktm.
Normalde düzenli değil adetim ama yazdan beridir düzenli gidiyodumYa geçen ay aralaik 20de oldum adet
Düzenli mi adetin kaç günde bir olursunYa geçen ay aralaik 20de oldum adet
Her ay 19 20- 21nde olurum yaniDüzenli mi adetin kaç günde bir olursun
Kuzum belki geç döllenme felandir öyle olursa adet gecikmesinden 20 gün sonra bile öğrenen var yani bilemedim kiNormalde düzenli değil adetim ama yazdan beridir düzenli gidiyodum
İşte benm diğer kizimdada boyle oldu geç döllenme ne yaptıysam negatifti 4haftalik kanda bile çıkmadı ya biliyomusinKuzum belki geç döllenme felandir öyle olursa adet gecikmesinden 20 gün sonra bile öğrenen var yani bilemedim ki
İşte ondada söktürücü kullandım başka marka genede olmadım sonra ultrason ile görüldü kesesi öyle çok sonradan kanda cikti doktor çok şaşırdı mucize yani resmen dedjİşte benm diğer kizimdada boyle oldu geç döllenme ne yaptıysam negatifti 4haftalik kanda bile çıkmadı ya biliyomusin
Yani o zaman bu şekilde olabilir çok duydum yani adeti fazla gecikip kanda bile negatif çıkanı. Biraz daha bekle bakalm başına da gelmiş böyle biseyİşte benm diğer kizimdada boyle oldu geç döllenme ne yaptıysam negatifti 4haftalik kanda bile çıkmadı ya biliyomusin
Evet geldi ama ne bilim onda biraz belirti vardı mesela midem bulaniyodu ama gogsum hiç agrmiuodu ama bunda gogsum çok ağrıyor şuan felaket sisYani o zaman bu şekilde olabilir çok duydum yani adeti fazla gecikip kanda bile negatif çıkanı. Biraz daha bekle bakalm başına da gelmiş böyle bisey
Ve adet belirtilerim hiç olmaz gogsum filan hiç sismez sadece sivilce çıkar aniden olurum adetEvet geldi ama ne bilim onda biraz belirti vardı mesela midem bulaniyodu ama gogsum hiç agrmiuodu ama bunda gogsum çok ağrıyor şuan felaket sis
Olabilir her zaman aynı belirtiler olcak diye bişey yok ki. Göğüs hassasiyeti de gebelik belirtisi valla bilemedim kuzum beklemek zor biliyorum ama biraz sabret bekle bakalmEvet geldi ama ne bilim onda biraz belirti vardı mesela midem bulaniyodu ama gogsum hiç agrmiuodu ama bunda gogsum çok ağrıyor şuan felaket sis
Aynen ama bence hamileyim biliyorum ya bu kadar gecikmezdi ama bekleyip gorucezOlabilir her zaman aynı belirtiler olcak diye bişey yok ki. Göğüs hassasiyeti de gebelik belirtisi valla bilemedim kuzum beklemek zor biliyorum ama biraz sabret bekle bakalm
İnşallah hayırlısı olur canm hakkında buraya da yazarsın güzel haberleriniAynen ama bence hamileyim biliyorum ya bu kadar gecikmezdi ama bekleyip gorucez