Vallami böyle böyle öğrenir mi bana söylemiyor gidiyor yapıyor önce lazimliga yapıyor du şimdi ise klozeteBence kendi gidip tuvaletini yapması bile büyük bir iş.
Tamam bende sık sık goturcem sanırım burda hata yaptım. Çişi geldiğini söylesin diye bekledimTam Konuşması cok şartmı bilmiyorum çiş kaka diyebiliyormuş sık sık tuvalete götürün bende yeni başladım öğretmeye öyle yapıyorum su içtiyse 15 dk sonra götürüyorum. Birde ekran izliyor mu
Benim çevremdekiler hep konuşması yokken çocuğa tuvaletini öğretmişler.Tam Konuşması cok şartmı bilmiyorum çiş kaka diyebiliyormuş sık sık tuvalete götürün bende yeni başladım öğretmeye öyle yapıyorum su içtiyse 15 dk sonra götürüyorum. Birde ekran izliyor mu
Ben doğru onun söylemesini bekliyorum hep burda hatam heralde . Teşekkür ederim inşallah bizde atlatırız o durumuIlk baslarda onun soylemesini bekleme 20.30 dakkada bir kendin gotur. Benimkiler 3 hafta surdu kendi soylemeleri. Sen onu bekleme devamli gotur. Oyle oyle alisicak
Rica ederim canim. Bazen oyuna dalinca unutuyolar zamanla bilincalti tutmayi ogrencek sen devamli gotur zaman gectikce goturme suresini arttir ki tutmayi ogrensin.Ben doğru onun söylemesini bekliyorum hep burda hatam heralde . Teşekkür ederim inşallah bizde atlatırız o durumu
Benim çevremdekiler hep konuşması yokken çocuğa tuvaletini öğretmişler.
Bir ben beceriksiz çık
Ne güzel bilgili anneler var valla aydinlaniyoruzRica ederim canim. Bazen oyuna dalinca unutuyolar zamanla bilincalti tutmayi ogrencek sen devamli gotur zaman gectikce goturme suresini arttir ki tutmayi ogrensin.
Yok öyle demeyelim. Sanırım hazır hissetmedik konuşmadan nasıl bilecek çişini diyeBenim çevremdekiler hep konuşması yokken çocuğa tuvaletini öğretmişler.
Bir ben beceriksiz çıktım.
Bunun sizinle bir alakası yok...Her çocuk kendine özeldir..Çevrenizdekilerede bakıp kendinizi üzmeyin çoğu atmaaa ziyaaa din kardeşiyizzz denilesiceBenim çevremdekiler hep konuşması yokken çocuğa tuvaletini öğretmişler.
Ne güzel bilgili anneler var valla aydinlaniyoruztamam dir. Taktım ben bunları kulağıma
Ya sen hiç beceriksiz olur musunBenim çevremdekiler hep konuşması yokken çocuğa tuvaletini öğretmişler.
Günaydın arkadaşım.Yok öyle demeyelim. Sanırım hazır hissetmedik konuşmadan nasıl bilecek çişini diye
Günaydın arkadaşım.Bunun sizinle bir alakası yok...Her çocuk kendine özeldir..Çevrenizdekilerede bakıp kendinizi üzmeyin çoğu atmaaa ziyaaa din kardeşiyizzz denilesice
Günaydın kardeşim.Ya sen hiç beceriksiz olur musunelbet bırakacaklar biraz sabrımız zorlanıyor hep birşeyler öğretmeye çalışıyoruz ama bu son evre bebekliğe dair
Estafullah abla sende beceriksizsen artıkBenim çevremdekiler hep konuşması yokken çocuğa tuvaletini öğretmişler.
Abla benim oğlum da böyleydi 2.5 yaşında 20 gün 1 ay sürdü söylemeye başladı ben düzenli takip ettim zaten oda hiç kaçırmadı tuttu . Bu başarısızlık değil kiGünaydın arkadaşım.
Bizimki konuşuyor da küçük tuvaletini söylemiyor,ben götürünce yapıyor.