Kebaplar Beyti Kebap(resimli)

süper gözüküyo canım. ellerine sağlık valla. bende lavaş aldım bu akşam için denicem bu tarifini. eşim bayılır beytiye hep dışarda yerdik, evde ilk kebap denemem olucak:)
umarım seninki kadar güzel olur.

canım tarifi dün denedim. cok teşekkür ederim tarif için.
lavaşlar çıtır çıtır oldu olması gerekenin aksine ama yoğurtlu ve domatesli sos gezdirince servis ederken daha iyi oldular ortaya da pilav koydum eşim bayıldıı.
çıtır çıtır olmuş ama sanki böylesi daha güzel olmuş dedi:)

begenmenize cok sevindim canim
bundan sonra rahatlikla yapabilirsin ozaman ,evet istege gore degisiyo ,isteyen biraz firinda citir yapabilir isteyen yapmaz, ama uzerine salcali sos yogut dokunce daha guzel oluyo
bazen pilav icinde cok olabiliyo patates kizartinca daha guzel olur

Merhaba Sympathique,
Tariflerinizi not alıyorum sürekli. Bu tarifinizi de denedim ve süperdi. Teşekkür ederim tariflerinizi bizimle paylaştığınız için.
Bu arada eşim sürekli benden beyti istiyor onu nasıl durduracağım bilmiyorum.kaydirigubbakcemile3

bende tesekkur ettim canim begendiginiz icin
cok kolay kiz sende yapiver esine ,sanki ozel elimizdede akcmiyoruz,
bende coktandir yapmiyorum bi daha yapsam bari ,benimde canim cekti :))

bunu ben adana köfteyle yapıyorum süper oluyo... seninkide çok süper görünüyo ellerine sağlık...

Merhaba Sympathique:)Ay bu nasıl bir tarif,muhteşem birşey:)Tabi denedim ve sonuçta eşim bayıldı:)O gün bugün çakma beyti konuşuyoruz:)Tarifin için çooook teşekkürler:)Daha sonra bende başta annem olmak üzere herkese bu tarifi anlatıyorum:)Bu arada eşime "bu tarifi kadınlar kulubünden aldım"dedim.O da "eh o zaman resmini çekelim"dedi.Ancak 100 msjım olmadığından resim ekleyemedimBen 100 msj hakkımı kazanayım dönerim resimle inşallah:)Tekrar teşekkürler arkadaşım:)

canim benimya bende sana cok tesekkur ettim deneyipte begendiginiz icin ve guzel yorumlarin icin
canim 100 msj dan sonrami resim gonderiliyomusun bunu bilmiyodum
sen denedinmi peki gondermek icin ,bence hemen gonderebilirsin heralde :)
dort gozle beklicem resimleri

Evet,imageshack sitesinden denedim.Burada o şekilde yazmışlar.Ama daha 100 msjın yok dedi.Bende dolunca eklerim artık:)Normalde internetten de tarifler alıyorum ama buradan sizlerden aldığım tarifler bir başka güzel oluyor.Diğer tariflerini de yazıyorum.Yapıp resimlerini çekip paylaşırım:)Öpüyorum:)

tamam canim en kisa zamanda doldur mesajlarini bekleriz
internetteki bazi tarifler hep bi yerden alinti oluyo
biz burda kendimiz yapip ekliyoruz tavsiye ediyoruz, deneyen arkadaslar resim ekliyolr begenilerini yaziyolar daha iyi oluyo
senin guzel tariflerin varsa ekle canim bekleriz

Dün akşam denedik.Bayıldık ailecek.Çok teşekkürler bu güzel tarif için.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…