- 21 Kasım 2017
- 28.289
- 122.492
- 598
- Konu Sahibi Margaret Hale
-
Teşekkürler Nevoşcuğum.Ellerine emeğine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkürler hemşom. Sen Bursa’nın neresindendin?Ellerine sağlık canım,Bursa'dan Bursa'ya selam olsunYarismada bol şanslar
Rica ederim hemsomTeşekkürler hemşom. Sen Bursa’nın neresindendin?
Ahsjahjs peki aldım mesajıRica ederim hemsomOsmangazi'den
Nevreste’ye tam da onu diyordum. O hünkarbeğendiden sonra birincilik gibi bir ümidim yok ama olsun.Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor, başarılar dilerim
Teşekkür ederimmmmEllerine saglık basarılaar
Hiç öyle demeyin, sizinki de her zamanki gibi çok güzel olmuşNevreste’ye tam da onu diyordum. O hünkarbeğendiden sonra birincilik gibi bir ümidim yok ama olsun.
Teşekkür ederim ama göz var izan var. Alinazikle hünkarbeğendi bizim öğrencilerin deyimiyle efso olmuş.Hiç öyle demeyin, sizinki de her zamanki gibi çok güzel olmuşhem bu kadınlar kulübü hatunlarına belli olmuyor, bazen kesin çok oy alır denen tarifler geride kalıyor, diğer iddialı tariflerin yanında biraz daha mütevazi görünenler daha çok oy alıyor hayırlısı olsun hepimiz için
Bu kategorideki tariflerin hepsini çok beğendim ben de ,sizinkini de çok beğendimTeşekkür ederim ama göz var izan var. Alinazikle hünkarbeğendi bizim öğrencilerin deyimiyle efso olmuş.
Evet ben de hemen hepsini çok beğendim. Diğer yarışmalarda bu kadar olmamıştı sanki. Arşa ulaştırmış KK kadınları.Bu kategorideki tariflerin hepsini çok beğendim ben de ,sizinkini de çok beğendimkim 1.Olsa şaşırmam, katılan herkesin emeği çok, tarifleri, sunumları çok güzel
Hiç sorma, ne çektiğimi Nevoş biliyor.Hemdo o kadar Iş arasında bunu da yaptın ya helal olsunyakınsın gelip yiyeyim çok güzel olmuş, hiç yemedim çok merak ediyorum margaretcan ellerine sağlık canım başarılar dilerim ❤
Teşekkür ederim bluem perim.Ellerine sağlık canım başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?