Beyninin zorla korktuğun şeyleri yaptırmaya çalışması?

simsimm48

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
147
61
18
26
Son günlerde fark ettiğim bir durumum var ve beni iyce rahatsız etmeye başladı. En korktuğum şeyleri beynim olmuş gibi gösteriyor sanki yaşıyormuşum gibi. Mesela bugun eşim lavobo açıcyla lavoboyu açtı o buharı düşündükçe o kimyasalı içtiğimi yada yanlışkla bir yerimize döküldüğünü düşünüp duruyorum gerçekmiş gibi geliyo resmen terliyorum ve kendimi düşünmekten alıkoyamadım. Yüksek bi yerde otururken de aşağı düştüğümü veya sevdiklerimin aşağı düşmesini düşünüyorum sürekli. Bu durumu yaşayan var mı yardım eder misiniz

anksiyete gibi ama eğer bunlarla sınırlıysa ve hayatınızı çok etkilemiyorsa endişe etmeyin eğer kontrolden çıkıyor ve sürekli zihniniz bunlarla meşgul durumdaysa psikolog ve psikiyatrist desteği alın

Anksiyete belirtileri umarım ilerlemez geçmiş olsun çok zor Bi hastalık çünkü((

Anksiyete bozukluğundan bi adım öncesini yaşıyorsunuz o yüzden kafanızı dağıtmaya bakın. Çünkü bu illete yakalandığınız zaman kolay kolay yakanızı bırakmıyor tam bıraktı derken de farklı şekillerde karşınıza çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…